czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
WESELE

Jaka sale polecacie? co sadzicie o retro jako sala weselna ?

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: WESELE

Człowieku a wiesz co oznacza funkcja "Szukaj" ? Takich tematów były tu dziesiątki. Wykaż więcej kreatywności.

retra nie polecam sala osobiscie mi sie nie podobala a tez szukalam na wesele ale za to plecam labirynt piekna sala ,bardzo dobre jedzenie i super obsluga powodzenia

santi

W Piątnicy w "Jedrusiowej Zagrodzie" !!Polecam

Bardzo fajna sala jest w Kisielnicy Kuchnia Domowa i dobre jedzenie mają.

Ja polecam salę " Amadeus". Piękna sala, pyszne jedzenie.

Nie polecam retro , wąska sala, nieprzyjemne kolory( jak na salę weselną). Puste stoły, mało jedzenia, mało obsługi.

h

Amadeus- też polecam, świetna nasa, miła obsługa i dobre jedzenie :-)

W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów

a ja wam polecam sale w morgownikach ,1 km za nowogrodem,sala swiezo po remoncie,super wystroj a co najwazniejsze jedzenie konkretne,nie tak jak gdzie indziej puste stoly,ja tsm bede mail wesele w sierpniu,cena przystepna bo najtaniej w okolicy ,moge podac nr tel mozna sie wypytac 516380377

karolek

nie wiem ile razy można o to samo pytać ...... !!!!!!!!!!!!!!!

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

no mozna mozna kazdy bedzie pytal kto planuje swoje wesele i chce zasiegnac informaqcji ja wiem ze tych postow juz bylo duzo ale ludzie ktorzy mieli wesele od czasu tamtego mpostu juz tam nie pisza na tym posie a jak zaloze nowy post to moze wyraza swoja opinie w tym posicie

a tak poza tym sa rozne opinie na temat retro wiec jak ktos mial tam wesele to prosze o jakies opinie moga byc na maila

... PIENIADZ TO WLADZA, SUKCES TO WIEDZA ...

Autor: katarzyna-jank (---.elomza.pl)
Data: 04-12-07 11:04

"retra nie polecam sala osobiscie mi sie nie podobala a tez szukalam na wesele ale za to plecam labirynt piekna sala ,bardzo dobre jedzenie i super obsluga powodzenia"

to zart jakis?? buhehehe

fajny klimat jest w "Jędrusiowej zagrodzie" w Piątnicy i w karczmie "Pod Topolami" w Konopkach, Baranowski też OK

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org