Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
GDZIE SYLWESTRER 2007 ? |
gdzie mozna isc na sylwestra??? szukam dobrego lokalu na sylwestra w okolicach Lomzy. ile kosztyje od pary.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: GDZIE SYLWESTRER 2007 ? |
Okruszek!wytworna sala.500zl od pary.niestety drogo,ale pobno warto.Znajomi Bawili sie w ostatki i chwala,w ostatki zarezerwowali miejscowki na sylwestra.Swojej opinii nie moge wyrazic,gdyz tam nie dane bylo mi byc.(moze bede:-))).) ..lecz pamietaj naprawde nie dzieje sie nic i nie stanie sie nic az do konca....
|
|
nie stać cię, kup se jabola i wypij w piwnicy
|
|
Ja wybieram się do Korony, na sylwku tam nie byłam, ale na weselu i podobało mi się. Lokal fajny, a w swoim gronie zawsze jesi oki. Poza tym w miarę niedrogo - 350 od pary.
|
|
oczywiście do labiryntu najlepsze jedzenie wspaniałe sale do wyboru obsługa rewelacyjna i nie jest drogo naprawde warto byłam w ubiegłym roku i jestem bardzo zadowolona santi
|
|
więcej informacji uzyskasz na stronie www.labirynt-lomza.pl santi
|
|
lala15 w koronie to jest 380od pary,bo ja juz kupilam bilety i w cenie jest alkohol, w rysiu chca 350zl, w agrobiznesie 300zl(tez fajna sala ale bez alkoholu) a w baranowskim tez ok 350zl o ile sie nie myle ;))
|
|
a ja wam proponuje do morgownik 1 km za nowogrodem ,sala na 200 osob swiezo po remoncie ogolnie super,i tylko 190 za pare w tym 5 ciepych dan szmpan ,przekaski i zespol romantyk,mysle ze jest ok ,moge podac nr tel 516380377 karolek
|
|
Ja byłam rok temu w Koronie,cena od pary 350zł,ale jak człowiek dobrze żyje z ludzmi to jest i 300zł.W tym roku też się wybieram i też zapłaciłam 300zł. mandrzejczuk rok temu też był alkohol w tej cenie. A co do Baranowskiego,hmm coś za tanio....
|
|
a ja zapraszam na stary rynek bedzie Wiśniewski i Doda:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |