Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
katerin - Łomża i okolice |
Szukam jakiejś firmy kateringowej, która by przygotowała dania wigilijne i dowiozła je do szkoły, na terenie Łomży. Jakby ktoś miał telefony do takich firm, to bardzo bym prosiła. Z góry dziękuję
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: katering - Łomża i okolice |
sorki, powinno być katering :), taki mały błąd
|
|
Re: katerin - Łomża i okolice |
w hali na starym rynku dobre jedzenie robią, w związku z tym że chodzi o wigilię to do hamburgera włożą kotlet rybny.
|
|
Zadzwoń do kilku restauracji po prostu. Oni to robią.
|
|
lol
|
|
Zadzwon do Pani Jasi Goralczyk - tel. 509 549 039 Ta osoba fachowo umie zajac sie kazdym kateringiem ...
|
|
Jasiu Serce ...poczawszy od wyborow do parlamentu mam Ciebie za wybitnego kretyna ... i jak na razie nie zmieniam zdania .......................
|
|
Vlad, nawet nie wiem kim jesteś, ale chyba jakiś przygłup:)
|
|
Dzięki Vlad za info. Zadzwonię do niej. Jakby ktoś miał jeszcze jakieś namiary to poproszę :). Będę bardzo wdzięczna.
|
|
Restouracja Pod Łosiem - Lokalu nie ma, ale catering nadal działa. Nr tel 2163727 Polecam bo zamawiałem u nich dania na wigilię.
|
|
widzisz janie w przeciwieństwie do Ciebie ja miałem na podstawie czego wysnuć pewne wnioski ... czytam Twoje mierne wypociny od dłuższego czasu Pisowski kretynie ..... a Ty nie znasz mnie i nazywasz przygłupem .... Wiesz ... niezbyt precyzyjnie dobrałeś nick... Jan Serce był postacią niezaradną życiowo ale z wielkim sercem ... a Ty masz sieczkę we łbie.... :P
|
|
zraz sie dostanie również Naszy .. tylko za to, że ma lewicowe poglądy niezależnie od tego jakim jest człowiekiem ... to takie typowe ... dla moherowych pomiotów
|
|
Vlad ma rację zadzwoń do pani Góralczyk nie drogo a pysznie Sam korzystałem a do reszty też Ma rację.
|
|
bardzo dobre posiłki sa do zamowienia w Matysiakach na ul. Długiej - jadłem i polecam - od ryby do innych potraw
|
|
Stołówka w Urzędzie wojewódzkim pani Sasinowska . Bar na PKS też prowadzi te sprawy.
|
|
ja również polecam bar Matysiaki... mila obsluga dobre jedzenie i nie drogie 0 86 216 67 22 to nr mozesz zadzwonic ale mysle ze lepeij jesli pojdziesz pani ktora tam pracuje napewno doradzi ci co jest dobre i wogole
|
|
Może bar Matysiaki ale czy będzie świeże... no nie wiem
|
|
vlad, jak coś napiszesz to przechodzi bez echa, pisowski? ja popieram PO, jestem koniunkturalistą i nie wstydze się tego. Mój nick znaczy dla mnie dokładnie nic:) leciała powtórka serialu i tak na poczekaniu napisałem, nie to co ty, wiele dni przemyśleń, chociaż może najpierw trafił ci się obrazek i pomyślałeś że dasz to w stopce i będziesz oryginalny:))) nasza, ma lewicowe poglądy? nic mi o tym nie wiadomo i mało mnie to obchodzi, wiem tylko że nie lubi Łomży i łomżan...
|
|
Pod Łosiem i Matysiaki to jeden pies, polecam!!
|
|
Firma kateringowa "Poezja SmaQ" - tel. 602 656 776 Obsługa imprez okolicznościowych.
|
|
kleks na 100% swieze! Pod Łosiem i Matysiaki ma jedna wlascicielke wiec bez roznicy gdzie sie zglosisz ale chyba lepeij od razu isc do Matysiakow:)
|
|
Dzięki za info i opinie :). Bardzo się przydały :). Pozdrawiam
|
|
Witam! stanowczo odradzam katering z BOGUSZYC jedzenie nie dobre a po za tym obsługa niczym sie nie interesowała świadek przynosił sztućce dla gosci, na stołach balagan . Nawet zdarzyło sie ze dla niektórych gośći brakowało goracego dania.Do tego nie posiadaja swoich naczyń ani obrusów, nad ranem nawet nie powiedzieli ze wychodza tylko zabrali menele i pojechali...
|
|
Zabrali MENELE?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |