Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Świąteczne nutki :D |
Ponieważ powoli zbilżają się święta lubie sobie dla atmosfery słuchać świątecznych piosenek mam tu kilka fajnych które polecam ściągnąć, a jak wy macie jeszcze inne niż wymienione niżej to podajcie tytuły i wykonawców. Miłego słuchania:D:D THX Banaroo - Coming Home For Christmas (Dance Remix) Cascada - Last Christmas (Radio Edit) Dance Nation ft Kim - Happy X-mas War Is Over De Su - Kto wie Sumptuastic - Jest Taki Dzien Three Kings - We Wish You A Merry Christmas Trancequility - X-Mas (Orginal Mix)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Świąteczne nutki :D |
Cascada - Last Christmas (Radio Edit)- mniam :D ciepłe chwile :D
|
|
Bootystylerz - Change (Original Mix) - www.bachu.xt.pl
|
|
pezet-gdyby_mialo_nie_byc_jutra Alchemist Project - Music Is My Extasy (DJ Sparthakus Remix) Vinyltronic-Moreno_vs_Vinyltronic_-_Blame_It_On_The_Bassline_(Club_Mix) East Clubbers - Sexplosion (Extended Edit) v1r00z-T-Project_-_Turbulation_(_v1r00z_Remix_) Max Farenthide Pres. Disco Superstars - Slice Me Nice Timbaland - Apologize (DJ Ypsilonta Hard Dance Remix)dj_remo_feat_queen_of_the_night-my_music_song The Boy Rackers-Bla Bla Bla (Original Edit) Benny Benassi feat Azibiza - Turn Me Up (Satisfaction Mix) v1r00z-Feel_-_Gdy_Jest_Juz_Ciemno_(v1r00z_Remix) MBrother - 5 Minutes Exctitement Mauro Picotto - Evribadi (Fonzerelli Remix) Jeckyll & Hyde - Freefall (Night Power Remix) Heart - Alone (V1r00z Remix) Flashrider - Attenzione 2006 (v1r00z Remix) DJ_Walus-Easy_Vox_(Original_Mix) Dj Wal's - Sean Paul Vs Pakito - Temperature (House Remix) Corthez Project - Don't Go Away (Radio Edit)
|
|
ty jestes ten zysku od czeska ?
|
|
Zysk n/c... Chyba nie wiesz co to znaczy "swiateczna piosenka" i klimat swiat... To maja byc piosenki o tematyce Bozonarodzeniowej, kojarzace sie ze swietami a nie np. East Clubbers - Sexplosion (Extended Edit).... Co ta piosenka ma wspolnego ze swietami to nie mam pojecia :)
|
|
yyyyyyyyyyYYYYyyyyyy dobra:D
|
|
Wham- "Last Christmas" Queen - "Thank God it's Christmas"
|
|
Sorry, że jeden pod drugim ;) The Darkness- "Christmas Time" Neil Diamond- "Happy Christmas" -Ew. w wykonaniu Celine Dion My Chemical Romance - "All I Want For Christmas Is You" Stevie Wonder - "someday at christmas" Boney M- "Joy to the world"
|
|
kamillo ty jestes ten cielak od geńki
|
|
konam
|
|
Daxter napluł ci ktos kiedyś w oko
|
|
cielak to cie na obiad wołaja
|
|
skoncz dentko rozpruta chyba nie wiesz z kim rozmawiasz
|
|
nie
|
|
no i..... masz jeszcze cos do powiedzenia
|
|
no schyl sie do miecza
|
|
kamillo Młody człowieku zapewnie jesteś w młodym wieku i niewiesz o zyciu za wiele mugłym byc twoim ojcem i epitety w sensie cielak i takie inne zachowaj dla swojego potomstwa !!!!!!!!!
|
|
no i ?
|
|
to ile masz lat ze mugłbys byc moim ojcem ?
|
|
no i robisz laske jak mi stoi
|
|
nara bo cie żal
|
|
z żalem to cie robili
|
|
Szlag mnie trafia jak jestem w jakimś dużym sklepie nap.Stokrotka i lecą kolędy na okrągłą te same, i tak jak pisałam w zeszłym roku na forum to miałam ochotę dokopać mikołajowi co stoi w Juście i jak się wchodzi to śpiewa zawsze te samo piosenkę.] PS. Co to może znaczyć 1- Stres 2-Brak kasy 3-Potrzebna wizyta u psychiatry ;)
|
|
Marcin Miller - W taki czas
|
|
najfajniejsza jest ta nuta z reklamy coca-coli "coraz bliżej święta, coraz bliżej święta..."
|
|
no to se ***** zaraz ***** porobisz
|
|
zysk-japa bocie!!
|
|
qrwa no ajkie typu hehehe załuszcie sobie nowy post do wyzywania się hehehe dobre teksty walicie :D:D LOL
|
|
Cała płytka czerwonych gitar Dzień jeden w roku
|
|
Oto kolejna dawka świątecznych Hitwó: Verba - ten czas Yellow-Jingle Bells Brian Adams - Something About Christmas Time De Su - kto wie Band Aid - Christmas time Luther Vandross- At Cristmas Time N- Sync -I Guess It's Christmas Time Wham - Last Chrismas Boney M - White Christmass U2 - Christmas Mariah Carey - All I want for Christams is You John Lenon - So this is Christmas Chris Rea - Coming Home for Christmas Banaroo - Coming Home for Christmas Cliff Richard - Christmas Time POLECAM
|
|
W każdym radiu lecą ciągle świąteczne piosenki,jeszcze miesiąc po świętach bedą je grać...
|
|
|
To dla mnie przerażajace, że większość ludzi woli teraz ściagać muzykę z sieci, niż kupić płytkę!! Zabijacie Muzykę! Muzykom zabieracie chleb, a Oni dla Was przecież tworzą!! Np. na "allegro" można całkiem niedrogo nabyć używaną płytę, jeśli nowe są za drogie! No i brzmienie jest znacznie lepsze z tradycyjnych nośników, niż z pm3!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |