Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
TOR KARTINGOWY W ŁOMŻY |
witam mam pytanie, czy ktos może potwierdzić tą informację ? podobno na ul. poznańskiej obok PEPEES powstaje tor kartingowy ? a otwarcie już w przyszłą sobotę ? 8 grudnia ? jak by okazało się to prawdą to super sprawa, nareszcie super rozrywka w naszym mieście :) pozdro sly77
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: TOR KARTINGOWY W ŁOMŻY |
Ja rowniez bylbym zainteresowany taka informacja, lubie jezdzic na kartach, ze swojej strony moge dodac ze kiedys byl w lomzy a'la tor kartingowy na placu w jednym z osrodkow szkolenia ale juz go nie ma, jesli ktos jest milosnikiem tego sportu zapraszam na tor Imola w Piasecznie (super tor) albo do Blue City w Wawie (rowniez bardzo mi sie podoba)
|
|
jeździłem w Blue City... bardzo fajnie, ale mają (lub mieli) "nierówne" gokarty... długość toru w Blue City to ok. 240 metrów... ten w Łomży ma mieć 150, czyli całkiem nieźle... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
tak, tor ma powstac i info jest potwierdzone :)
|
|
A gdzie dokładnie, Poznańska dość długa. :-C
|
|
Poznańska przy moim bloku :D Ale podobno bardzo drogo.
|
|
z tego co wiem ceny mają być zróźnicowane zależnie od czasu jazdy, nie bedzie jednej stałej taryfy, mają być też wprowadzone karnety, 8 grudnia otwarcie więc wszystko będzie jasne.........
|
|
Zadaszony, czy otwarty??
|
|
cudownie:)
|
|
proste, ze tanio nie bedzie ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
tor zadaszony i taniej niż w innych miastach
|
|
No i kogo bedzie stac to sobie posmiga w zla pogode.a wiec batarki moze jako acl mozna cos wymedzic na poczatek BACA
|
|
BACA napisał(a): > No i kogo bedzie stac to sobie posmiga w zla pogode.a wiec > batarki moze jako acl mozna cos wymedzic na poczatek > ja osobiście nie znam ludzi ale mam nadzieję, że zrobią zniżki dla acl ;) a może i dla ał i innych zainteresowanych instytucji
|
|
no tak.... specialnie znizki beda robic... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Super! Wrescie jakaś atrakcja w Łomży
|
|
I jak? Wybieracie się na otwarcie tego toru? Można sobie nieźle pośmigać. Jak na Łomżę to full wypas :)
|
|
cieszcie sie, cieszcie...zobaczycie ceny i od razu 3/4 wroci do domu... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
to może zaoszczędzę dla niektórych zachodu, czasu, wach itp. ;) skopiowałem z forum acl i chyba to nie jest żadna tajemnica ale też nie potwierdzone " Uwaga panowie znajomy otwiera tor gokartowy w Łomży na Poznańskiej 121 od 9 grudnia (niedziela) Długość toru 150 metrów. 4 gokarty o mocy 6,5KM Godziny otwarcia: Poniedziałek piątek 16- 21 Sobota niedziela 10 –21 Ceny 5 min 8 zł 10 min 15 zł 20 min 30 zł karnet godzinny 90 zł w tym 10 min gratis "
|
|
to może zaoszczędzę dla niektórych zachodu, czasu, wach itp. ;) skopiowałem z forum acl i chyba to nie jest żadna tajemnica ale też nie potwierdzone " Uwaga panowie znajomy otwiera tor gokartowy w Łomży na Poznańskiej 121 od 9 grudnia (niedziela) Długość toru 150 metrów. 4 gokarty o mocy 6,5KM Godziny otwarcia: Poniedziałek piątek 16- 21 Sobota niedziela 10 –21 Ceny 5 min 8 zł 10 min 15 zł 20 min 30 zł karnet godzinny 90 zł w tym 10 min gratis "
|
|
troszke drogo :) ale napewno wpadne i troche posmigam.
|
|
drogo jak na Łomże ale ogonie jest tanio!! MC, Da Grasso tez maja ceny jak w calej Polsce i jets ok, tu jest taniej niz gdziekolwiek ale jak znam mentalnosc mieszkancow to bedzie porazka!
|
|
Jak na lomze to ceny nie sa drogie. To jeszcze zalezy jaki ten tor bedzie. Bo np w piasecznie jest 2x drozej ale tor ma 400m dlugosci. W ten weekend mnie nie ma w lomzy, ale za 2 tyg odwiedze tor i zobacze co to wyszlo. Jeszcze mi podpowiedzcie w ktorym miejscu to bedzie?
|
|
ul. Poznańska 121
|
|
kolo kartofli:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
nie jest wcale tak drogo a to jest za blokiem 119 taka hala troszke obskurna nie za wielka z duzymi oknami ;)
|
|
Ceny spoko. Jeszcze kwestia toru i samych gokartów.
|
|
Ciekawi mnie jak to będzie funkcjonowało...
|
|
Jak to jak ? Normalnie ... ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
To otwarcie w końcu w sobotę czy w niedzielę??? Czy ktoś zna już oficjalny cennik???
|
|
,mfg vm bnugkjc nxbcjnjfgn vhbjgh y jbm ijhc mjogo,luh,jk,.jgo,g
|
|
był ktos w koncuy? jak sie podobało jak wrazenia i jakie ceny? pozdrawiam
|
|
Gdzie tor zostal przeniesiony?
|
|
no wlasnie, tez chcialem sobie pojezdzic a tu kiszka zamkniete. "czy ktos moglby mi uprzejmie odpowiedziec gdzie zostal przeniesiony tor kartingowy??" pozdro ELO 5--------2-------0-------- >>--------> strzala :D
|
|
Nigdzie nie został przeniesiony. Tor w tygodniu jest otwarty od 16. W soboty i niedziele jest bodajże od 8 czy 10.
|
|
bodajze sie nie orientujesz wiec pytam po raz kolejny.. Gdzie zostal przeniesiony?
|
|
Dzisiaj byłam na Poznańskiej i osoba znajdująca się w hali na pytanie: "gdzie został przeniesiony?" odpowiedziała, ze po prostu juz nie ma..
|
|
Paranoja. Wygląda na to jak by po I Mistrzostwach zlikwidowali tor. Tylko ciekawe czemu...?
|
|
czyli to potwierdzone ze toru juz nie ma ? Łomża leży na Mazowszu !
|
|
dlaczego się interes posypał?
|
|
Pewnie było duzo klientow i własciciel nie mial czasu wolnego dla rodziny...
|
|
autopokaz hahahahaha co za glupie pytanie ! ...
|
|
Tor to same spaliny i hałas lepiej wybrać ciekawsze oferty na wolny czas https://pakietyoksystem.pl/, wyjdzie to zdrowie
|
|
Jest ten tor w Łomży????
|
|
Jest przy hotelu via Baltica, przy trasie na Ostrołękę Jedziesh, dajesh...
|
|
nuda
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |