Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwolnienia w Domelu? |
Zwolnienia w Domelu?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwolnienia w Domelu? |
tak
|
|
moze
|
|
No i co z tego? Jednych zwolnią, innych przyjmą. Normalka.
|
|
a dlaczego zwalniają? Jakieś powody? Musi być powód zwolnienia!
|
|
Mały zbyt!
|
|
Dawno temu musiał być powód zwolnienia. Od kilku lat wystarczy krótka fomułka: "Reorganizacja przedsiębiorstwa" Potem wystarczy na miejsce starych sprzedawców zatrudnić nowych i dać im 2/3 poborów ich poprzedników. Zysk widoczny jest natychmiast. Zwykle zostaje 2-3 starych by mogli przyuczyć do zawodu nowych. Tak jest w większości dużych sklepów, czy tak będzie w Domelu? - Nie wiem, bo 2 razy w życiu byłem w tym sklepie i nie wiem ilu tam jest pracowników. Elektronikę i AGD kupowałem zawsze w MAKRO.
|
|
Wieśmin pomyliłeś DOMEL z DOMAXem
|
|
O - żesz w mordę! Faktycznie pomyłka. To wina dzisiejszego ciśnienia. DOMEL produkuje okna, a nie sprzedaje AGD. Sorki za mój błąd i - bez urazy ;)
|
|
Chyba lepiej jak zwolnią kilku ludzi, niż mieli by przez to wpaść w kłopoty finansowe i powtorzyć klęskę Terrazytu.
|
|
Dużo się nie pomyliłeś - Domel i Domax to w sumie jedna firma - ci sami właściciele
|
|
WITAM WSZYSTKICH JA JAKO WETERAN W TEJ FIRMIE MUSZE WAM POWIEDZIEC ZE ZAWSZE W GRUDNIU NASTEPUJE SELEKCJA NATURALNA SLABSI I NIE NADAJACY SIE DO PRACY LUDZIE ODPADAJA A LEPSI WYJADACZE POZOSTAJA TRZEBA BYLO WSZYSTKICH CALY ROK SIE STARAC I WYJADAC TO BY MIELI ROWNE SZANSE POZDROWIENIA DLA ZARZADU I KIEROWNICTWA
|
|
Za takie marne pieniądze jak tam płacą to się ludziom starać nie chciało...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |