Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z uśmiechem przez Unię Europejską! :) |
Temat może niefortunny, ale jakby nie było tak nam trzeba iść - a żeby było łatwiej proponuję stworzyć kolejny "dowcipny" wątek. :) To będzie dowcip o tym, jak to nauczyciele uczą się podejścia do młodzieży w nowej rzeczywistości: Przychodzi nowa nauczycielka od geografii na lekcje do 1a i mowi: - Dzisiaj porozmawiamy o tym co to jest globus. A dzieci na to: - Spie*****j ty stara dziwko. Babka sie rozplakala i poszla do dyrektora. Przychodzi dyrektor. - Czesc skur****y. - Czolem lysy chu**. - Dzisiaj porozmawiamy o tym jak zaklada sie prezerwatywe na globus. - A co to jest globus? - Od tego wlasnie zaczniemy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z uśmiechem przez Unię Europejską! :) |
Cóż... nowoczesne metody nauczania dzisiejszej, trudnej młodzieży... Nie było nic o zakładaniu śmietnika na głowę nauczyciela? Pozdrawiam
|
|
Policja też działa coraz lepiej.... IQ rośnie.... czy coś... Polecam! Z życia wzięte: Policjant zatrzymał [...] znajomego za przekroczenie prędkości. W trakcie wypisywania mandatu znajomy narzekał, że nie on jeden jechał za szybko, ale tylko on musi płacić. - Był pan kiedyś na rybach? - pyta policjant. - No pewnie. - A złapał pan wszystkie? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Dowcip stary i płytki, ale mi się podoba :-) Jest sobie taka kompania i jest sobie taki kapral i tam stoją przed nim wiadomo ci szeregowcy i on się ich pyta, co wynieśli z cywila. - Ja łumiem stoły robić - Ja się na elektryka wyuczyłem Itd, itp i afkors się odzywa Kowalski. - A ja to się jednej rzeczy nauczyłem, ale to idealnie! - No co?! - Umiem robić wyczesane w kosmos gulgulatory! - Gul-co?! - Gulgulatory. Da mi kapral blachę i śrubokręt, to pokarzę. No ten mu przynósł, a Kowalski wziął i śrubokrętem narobił w blaszce dziurek. - Co to ma być? - No... gulgulator! Przez to trzeba przelać wodę i robi takie fajne gul-gul-gul! Kapral się z lekka zdenerwował, wywalił to na trawnik. Następnego dnia na inspekcję przyjeżdża generał. - Kapralu, to wasza jednistka? - Ta jest obywatelu generale! - I nowiusieńki gugulator się po trawniku wala???!!! Hahaha :-D ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |