czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
VIP

siemka... mam pytanie zna ktos adres mailowy do vipa? zanalazlam jeden ale nie ma juz takiego moze zna ktos nowy o ile wogole istniej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: VIP

strasznie nieprecyzyjne pytanie, do którego vipa chcesz tego maila?

po co ci ten adres? Lokal zmienil wlasciciela wiec pisanie czegokolwiek nie ma sensu.

ja mam mojego maila w profilu jeśli to o mnie chodzi

Jaś GÓwno ty jesteś gówno więc nie pytaj o vipa. CHyba masz hiv bo tak obraziłeś się na zakażniak

jsb2

jsb, wiem że moje argumenty są dla ciebie zabójcze:) i strasznię cie denerwuje i powiem szczerze jestem tym usatysfakcjonowany:)))

no on sie dobrze wyrazil? wiec nie wiem o co chodzi...pytanie jest nie precyzyjne:)

a vip nie zmienil wlasciciela...tylko kiedys byla rampa:) wiec vip moze byc:)

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

a wlasnie ze zmienil, malo wiesz :)

chodzi o restauracje klub VIP & RAMPA jesli ktos nie kojarzy :P

jasiu gówno ty mnie rozśmieszasz swoją głupotą, ty nie masz rzadnych argumentów poza tym co umiesz przepisać!

jsb2

jasiu gówno ty mnie rozśmieszasz swoją głupotą, ty nie masz rzadnych argumentów poza tym co umiesz przepisać!

jsb2

oj chyba nie rozśmieszam, chyba jednak nie:)))

no nic widze ze raczej nie dostane tego adresu bo nikt nie zna a dyskusja rozwija sie nie na temat... jak zwykle :P

przeciez ci napisalem ze nawet jak jest to jest nieaktualny, ciezko ci zrozumiec?

nowosci mi nie powiedziales moze nie zauwazyles ale napisalam w 1 poscie ze ten ktory znalazlam jest nieaktualny i pytam czy moze ktos ma nowy o ile on istenieje... czytanie ze zrozumieniem sie klania!!

ale masz problem... po prostu tam idź...

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ciężko d**p z domu ruszyć heehh:P

alez jestes debilna, i ty mowisz o czytaniu ze zrozumieniem?? Rampa Vip zostala sprzedana wiec gdzie ty chcesz ***** napisac i po co komu meil jak dzialalnosc ma zamknieta?? Napisz jasno ze potrzebujesz meil do nowego wlasciciela a nie meil do Vip', pisz do wlasciciela klubu Utopia w Białymstoku bo to on jest nowym włascicielem lokalu ktory nie bedzie sie nazywał tak jak sie nazywa!

Jakbym mogla isc do bym poszla... nie moge wiec poszukuje maila. Ja jak Ja mnie od debilnych wyzywasz a nawet pisac dobrze nie umiesz! mail a nie meil dla jasnosci...

buahahha, intelekt :D

ojjj ludzie, nie kłóćcie się, nie ma o co. Troszkę dystansu do wszystkiego:-)
Pzdr

W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów

z tego co wiem wlascicielem nowym tego klubu jest wlasciciel Hotelu Cristal w Bialymstoku.

4lomza.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org