Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
VIP |
siemka... mam pytanie zna ktos adres mailowy do vipa? zanalazlam jeden ale nie ma juz takiego moze zna ktos nowy o ile wogole istniej?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: VIP |
strasznie nieprecyzyjne pytanie, do którego vipa chcesz tego maila?
|
|
po co ci ten adres? Lokal zmienil wlasciciela wiec pisanie czegokolwiek nie ma sensu.
|
|
ja mam mojego maila w profilu jeśli to o mnie chodzi
|
|
Jaś GÓwno ty jesteś gówno więc nie pytaj o vipa. CHyba masz hiv bo tak obraziłeś się na zakażniak jsb2
|
|
jsb, wiem że moje argumenty są dla ciebie zabójcze:) i strasznię cie denerwuje i powiem szczerze jestem tym usatysfakcjonowany:)))
|
|
no on sie dobrze wyrazil? wiec nie wiem o co chodzi...pytanie jest nie precyzyjne:) a vip nie zmienil wlasciciela...tylko kiedys byla rampa:) wiec vip moze byc:) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
a wlasnie ze zmienil, malo wiesz :)
|
|
chodzi o restauracje klub VIP & RAMPA jesli ktos nie kojarzy :P
|
|
jasiu gówno ty mnie rozśmieszasz swoją głupotą, ty nie masz rzadnych argumentów poza tym co umiesz przepisać! jsb2
|
|
jasiu gówno ty mnie rozśmieszasz swoją głupotą, ty nie masz rzadnych argumentów poza tym co umiesz przepisać! jsb2
|
|
oj chyba nie rozśmieszam, chyba jednak nie:)))
|
|
no nic widze ze raczej nie dostane tego adresu bo nikt nie zna a dyskusja rozwija sie nie na temat... jak zwykle :P
|
|
przeciez ci napisalem ze nawet jak jest to jest nieaktualny, ciezko ci zrozumiec?
|
|
nowosci mi nie powiedziales moze nie zauwazyles ale napisalam w 1 poscie ze ten ktory znalazlam jest nieaktualny i pytam czy moze ktos ma nowy o ile on istenieje... czytanie ze zrozumieniem sie klania!!
|
|
ale masz problem... po prostu tam idź... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
ciężko d**p z domu ruszyć heehh:P
|
|
alez jestes debilna, i ty mowisz o czytaniu ze zrozumieniem?? Rampa Vip zostala sprzedana wiec gdzie ty chcesz ***** napisac i po co komu meil jak dzialalnosc ma zamknieta?? Napisz jasno ze potrzebujesz meil do nowego wlasciciela a nie meil do Vip', pisz do wlasciciela klubu Utopia w Białymstoku bo to on jest nowym włascicielem lokalu ktory nie bedzie sie nazywał tak jak sie nazywa!
|
|
Jakbym mogla isc do bym poszla... nie moge wiec poszukuje maila. Ja jak Ja mnie od debilnych wyzywasz a nawet pisac dobrze nie umiesz! mail a nie meil dla jasnosci...
|
|
buahahha, intelekt :D
|
|
ojjj ludzie, nie kłóćcie się, nie ma o co. Troszkę dystansu do wszystkiego:-) Pzdr W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów
|
|
z tego co wiem wlascicielem nowym tego klubu jest wlasciciel Hotelu Cristal w Bialymstoku. 4lomza.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |