Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
maturka........ |
hej ludzie juz za 3 dni maturka... jak myslicie jakie tematy moga byc na polskim?na co stawiacie? myslicie ze cos moze byc o patriotyzmie? o obywatelstwie? PISZCIE!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: maturka........ |
O Unii Europejskiej :-) ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Pewnie coś z literatury odniesionej do realiów współczesnego życia! Trzeba tylko dobrze znać literackie dzieła (sporo czytać) i problemy wspólczesności (czyli ćwiczyć posty w tym Forum) ;-). A tak w ogóle nie martw się - zdasz jak trzeba bo tego Ci wszyscy szczerze życzymy. Pozdrawiam. Zbych
|
|
Uniwersalny temat: "cierpienie" itp itd. przygotuj to a nagniesz prawie każdy temat o ile posiadasz taka umiejętność:)
|
|
Chociaż w tym roku to faktycznie.. może być o UE, pedałach, szeroko pojętej wolności itd.
|
|
Tak. Szeroko pojeta WOLNOSC to dobry temat do przygotowań. Podciagnie się i pod rozbiory i pod wojne i pod reżim komuchów i pod wolność wyboru wogle. Na pewno do czegos sie przyda. I obstawił bym jeszcze PRZEMIANE bohatera - od Robaka i KOnrada przez Wokulskiego aż do uwiezienia i okupacji. Polamania pior idługopisow! ___________________________- ... & vice versa!
|
|
Eeeee przemiana zbyt oklepana to raz a dwa zbyt prosta na temat maturalny, chyba, że będzie "wpleciona" w większy wątek.
|
|
nie ma co zgadywac !! trzeba byc przygotowanym na wszystko !!! ja na szczescie maturke mam za sobą :))) ufff było ciezko !!! szczegolnie ze uczyłem sie w mechaniaku !! a tam co roku jest ciezko !!! jednak wszystkim zycze powodzenia !!!!
|
|
Powiem tak: Po co się stresować i tak wszyscy tą maturę zdacie no chyba, że uczycie się w Mechaniaku - ta szkoła jest specyficzna. Grisza
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |