Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Znów temat zmrożonych krów...!!! |
Ponawiam ten temat, gdyż nie widzę żadnego odzewu ze strony miasta tzn. Straży Miejskiej, Prezydenta w kwestii załatwienia tej sprawy. No ludzi nóż się w kieszeni otwiera jak patrze i widzę coś takiego. Stadko wychudzone, poranione, brudne, przemarznięte a ten psychol właściciel ma to w d.... Dziś napiszę do programu UWAGA w TVN to może się ktoś w końcu obudzi do ciężkiej chol... w tej Łomży. Znieczulica i jeszcze raz znieczulica. A podobno wszelkie instytucje są powiadomione i co??? I nic z tego sobie nie robią.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Znów temat zmrożonych krów...!!! |
A może ktoś chce kupic krówki? :)
|
|
Po co to się produkować i udawać takie miłosierdzie pierdząc wkoło o tym na forum, rusz dupę człowieku i uderz do odpowiednich organów a nie dywagujesz nad tym. Może jak sam się za to weźmiesz to się w końcu coś się ruszy...
|
|
Po co to się produkować i udawać takie miłosierdzie pierdząc wkoło o tym na forum, rusz dupę człowieku i uderz do odpowiednich organów a nie dywagujesz nad tym. Może jak sam się za to weźmiesz to się w końcu coś posunie naprzód...
|
|
Jan _Serce od kąd widzę to tylko jęczysz,krytykujesz, nażekawsz itp, więc może zrób coś sam zamiast się tylko udzielaćna na forum. Jednego STRANSKIEGO wystarczy. Co temat to widać Twoją krytykę. Kolejny zakompleksiony, wyładowujący swą flustrację tutaj ?? Stary obudź się w tym kraju nie potrzeba już jęczących dewotek. Masz paszport - to zrób tę uprzejmość i wyjedź a jeśli z sobie wiadomych powodów musisz zostać, to nie zatruwaj ludziom forum swoim pesymizmem oraz ogólnie negatywnym podejściem do wszystkich i wszystkiego.
|
|
hahahaha e=mc nie rozśmieszaj jestem nielicznym na tym forum który krytykuje wiecznie krytykujących i niezadowolonych z tego miasta! Zawsze o Łomży pisałem bardzo dobrze, a piętnuje frustratów którzy mają wiele do powiedzenia i się mądrzą na forum, tak jak w przypadku tych krów, ale nic koło siebie nie zrobią aby było lepiej. A co do krów to mogą dla mnie tam zostać całą zimę, ale jak kogoś to obchodzi to niech nie pisze na forum tylko zacznie działać!
|
|
Co Ty Janek znowu jesteś Serce , a czytałem że zmieniłeś nik na Jan G.... .
|
|
Jasiu Serce (Fasola) ja w przeciwieństwie do Ciebie ruszyłem dupę i działam w tym temacie. Ruszyłem Straż Miejską, pośrednio ARiMR ale widząc opieszałość wszystkich instytucji szukam odzewu na tym forum licząc na to, że byćmoże w łomży są ludzie, którzy mogą zadziałać w tej kwestii. A ty jak tu ktoś napisał: masz paszport to zrób sobie przyjemność i wyjedź z kraju.
|
|
Jak mi jest w Łomży zajebiście i ani myśle się z tond ruszać, a ja w tej sprawie nie ruszyłem dupy bo nie mam w sobie tyle wrażliwości... bazyl14, a jak byś chciał do mnie mówić?
|
|
"z tond"? Aha, kolegom tez postanowiles udowadniac swoja przemadrzalosc? Ale sie uczepilem... :P -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |