Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pizza da grasso poraz kolejny czy jakos tak |
tematow duzo ale sie rozpisali i nawet mnie niezauwaza;] Macie jakeis namiary na tą pizze.Najlepiej telefon i strona internetowa do zamawiania i ile kosztuje dowóz zycie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pizza da grasso poraz kolejny czy jakos tak |
Dowóz kosztuje ok 10 zł, ale numeru nie znam
|
|
hyba ze jak nikt niema to ewentualnie kontakty do innych pizzeri zdowozem zycie
|
|
jak dowzoz 10 zl to ta pizzeria niezle was ogołąca z portwelu ja znalazlem chili pizza i to nie ztego miasta dowoz do lomzy 5 zl;p ale chodzi mi o strone gdzie moge swpobodnie wybracc i neizamawiac w ciemno zycie
|
|
A w łomży zamawiać online nie można-niestety
|
|
tel. /086/ 212-55-88 to jest numer telefonu do Dagrasso
|
|
Niestety, ale dowóz jest uzależniony od odległości
|
|
bodajze ta chili pizza wczesniej znalazlem ona wsuwalkach czy gdzeis kolo grajewa i strona gdzies byla. teraz jej szukam. mimo ze pisalo do jakich miast mozna przyslac to niepisało nic o lomzy a jednak zrobilem wczesniej telefon i ssie okazalo ze do lomzy tez mozna. a teraz zem pogubil i strony i telefony zaraz cos sie znajdzie... zycie
|
|
hej z tego co wiem to dowoz kosztuje od 3 do 5 zl na terenie lomzy
|
|
W Chilli za dowóz nie liczą, ale każda pizza jest troszkę droższa od tej zamawianej w lokalu. Sprawdź menu. www.chillipizza.pl Sprzedam akwarium, sprzęt akw. https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków: https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013
|
|
ceny niewazne.dlatego iż w chili pizza są w prawdziwych rozmiarach 36 cm....a ide do pizzeri wlomzy to duza pizza jest wielksoci malej..to jest smiesznedlatego wydac lepiej wiecej na prawdziwą xxl pizze www.chilipizza.pl no tak..zamawiam zycie
|
|
a mnie niech ktos napisze...czy ta pizza w 4 porach roku to jest duza? tak jak pisza w menu?(za 15 zl) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
dobre sosy majom
|
|
w 4 pory roku podobno są malenkie pizze;p zycie
|
|
sie 4 wezmie:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
w Diavolo jest najlepsza pizza i bez dyskusji tutaj wogóle :D ...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...
|
|
nie polecam dzisiaj bylem i sie tylko wkur.... zarcie do (_|_) i tylko kasa w plecy :/
|
|
Te całe Daaa Grasso jest wlasnie do duuuuuu..........y...wchodzisz po brudnych schodach,,czujesz zapach jakijs pizzy ktory łaczy sie z zapachem kadizdelek palonych na stolikach bez zadnych podstawek..czekasz na szanowana kelenereczke ktora perfidnie zuje gume-i ani dzien dobry ani pocaluj mnie w d......!!!!!!cchesz usiasc ale nie siadasz bo brudno...pelno okruchow na czewronych kanapach(zajebisty koloerq) Co wiecej...nic nie slyszysz jak ktos do Ciebie mowi--muza daje na maxaa-nomrmlanie niemalze Atomowe-Alibi gdzie same basy/ludzi brak-ogolnie Da Grasso nadaje sie na.......ajjjjj /pizza nie polecam...Ale juz nie dlugo bedziemy miec w miescie nowa pizzerie z tego co mi wiadomo!! po Nowym roku...Pozdraiwiam:)
|
|
freya, nową pizzerie będziemy mieli? woooooooooow niesamowite, faktycznie teraz z tym jest troche pustynia... DAJCIE JUZ SPOKOJ Z TYMI PIZDAMI...
|
|
Na pizze to tylko do "Czterech Por Roku". Miła atmosfera , szybka obsługa. Kelnerki też OK, chociaż może czasem przesadnie miłe. Zerg
|
|
lepiej mile, niz chamskie? :) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
hmmm powiem tak, patrząc na ceny w chilli pizza to za dowóz biorą około 4-6zł w da grasso dowóz kosztuje 3 zł :) Pizza w chilli ma 36 cm w da grasso 42 cm :) no ale taniej wychodzi w chilli pizza bo max 21 zł a w da grasso około 30 chyba nawet :)
|
|
nr do Da Grasso 86 - 212 - 55 - 88; adres strony www.dagrasso.pl tam jest menu ale nie wiem czy on-line mozna w łomzy zamawiać. Jesli chodzi i Chilli Pizze to nie smakuje mi. Duza pizza w Da Grasso to 42 cm, mała 32 cm. W Czterech Porach Roku duza jest wielkości małej w Da Grasso Co do porządku w Da Grasso to rzeczywiście strasznie. Kelnerkom się nic nie chce. Poza tym niektóre uważają ze sa stworzone tylko do tego zeby obslugiwac ludzi (co nie bardzo przynajmniej małej blondyneczce wychdzi), ładnie się uśmiechać do szefa a może jeszcze mu się podkładac ale napewno nie są stworzone do sprzatania... To na tyle... Pizaa mi smakuje ale czasem się zastanawiam czy jesli jest tam taki bałagan to nie dosypuja jakis dziwnych rzeczy do pizzy... Słyszłam nawet ze ktoś znalazł jakąś śrubkę czy coś takiego...
|
|
Jak pizza to tylko w D Angelo
|
|
Pizza jest ok i smakuje bardzo ale brod tam straszny! Panie z Sanepidu powinny ten lokal odwiedzic,bo co na stolikach to i w pizzie sie znajdzie. Kelnerki chodza jak dumne jak pawie,az strach sie odzywac ! Ja beda dbac o czystosc lokalu,zmieni sie obsługa to bedzie bardzo przyjemny lokalik z dobrym zarciem. Pozdrawiam: Grey
|
|
No to moze niech ktos te Panie tam zaprosi... Przeciez nie wiemy co jemy a tyle teraz gadania o jakis dziwnych wirusach. To jeszcze w Lomzy epidemi salmonelli potrzeba???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |