Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Aston Martin DB9 w Łomży !!! |
Podobno jeszcze w tym roku chłopaki z Łomży, ci co prowadzą stronkę internetową o motoryzacji będą jeździć wyżej wymienionym cackiem !!! Wprawdzie to informacje od osoby trzeciej bo ich osobiście nie znam, ale widziałem czym jeździli do tej pory więc wszystko możliwe (crossfire SRT6, Megane F1, Clio F1, Golf V GTI, Volvo C70 T5teraz jeżdżą czerwoną Astra III TURBO! ) Jeżeli to prawda to auto zrobi niezłą furorę w naszym mieście. Czy ktoś coś wie na ten temat???
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Aston Martin DB9 w Łomży !!! |
No no... Auto jest naprawde piekne,bylem w Londynie i tam tego jezdzi mnostwo.Na mnie wiekszego wrazenia juz nie zrobi ale mimo wszystko z przyjemnoscia na nie popatrze..:) Napisz cos wiejce jak bedziesz znal jakies szczegoly...:) Whatever.........
|
|
I co w związku z tym ? Ja jeżdże Audi i też żyje :D
|
|
może spełni się moje marzenie i przejadę sie Astonem ... Ciekawe tylko czy da rade sie z nimi dogadać?? Zna ich ktoś ????
|
|
aston w lomzy ?? musze wciagnac to cacko spod swiatel :) aahahahahaha pwenie bedzie stal na kkukawce pod mcscierwem lub obok jamy buahhaha buracznae hamy madafakla z samochoda z kukway !!!!! do nauki /!!!!
|
|
Czym go będziesz wciągał?? BMW z lat 80tych???
|
|
Aston Martinem DB10. Co za durny temat.
|
|
Durny? To po co się udzielasz?
|
|
jakby nie było to by się nie udzielał. a skoro już jest....
|
|
Aston Martin DB9 w Łomży !!! |
Podniecajcie się chłopaki ale na torach wyścigowych bo ulica zasłana trupami ludzi. Ulicę zostawcie ludziom jadącym do rodziny lub do pracy a nie na durne puszenie sie i ściganie - ten kto pokazuje jaki on bohater na drodze niech sie najpierw pościga z Hołkiem na wyścigach a nie załatwia swoje osobiste problemy emocjonalne wśród normalnych kierowców. Aston Martin DB9 ? Fajnie by się przejechać na torze tylko po kiego mi tym jeżdzić tym na codzień ? ! ! ! ?
|
|
Bemol. i tu masz rację :)
|
|
miałem niewtrącać się do tego tematu,,, bo jest beznadziejny ale opinia Bemola zasługuje tu na pochwałe,,otóż 3 miesiące temu osoba z mojej rodziny przechodząc przez oznakowane przejscia została potrącona przez 19 letniego gnoja (tata dał mu pojezdzić) skończyło sie ceremonia załobna na kopernika,,i własnie dzieki takim psychychicznie chorym dzieciom tracą zycie kolejni ludzie i co ciekawe nic nieprzemawia im do rozsądku.ale cóż wszystko dzieje się do czasu.....
|
|
zastanawiające jest skad "chlopaki z Lomży" wezmą kilkaset tysiecy zlotych na to auto i gdzie nim do serwisu beda jezdzic??
|
|
Zawsze mam ubaw jak ruszam ze swiatel normalnie a jakis typ na pasie obok rusza jak najszybciej .kto komu odjedzie i te sprawy a mnie to wogule nierobi roznicy nawet jak cc700 bedzie pierwsze. W takich chwilach tylko sie usmiecham i mysle sobie ''Co za frajer".
|
|
Jak zwykle najwięcej do powiedzenia mają Ci, którzy w temacie wiedzą najmniej :/ Skoro chłopaki mają okazję polatać taką i inną furą, to chwała im za to. Jeśli jeszcze jest z tego jakaś dobra kasa to już całkiem respect.
|
|
Na początku podobno miał to być lamborghini gallardo, ale będzie to jednak Aston Martin DB9.
|
|
a jaka oni stronke prowadza? moglby ktos podac?
|
|
Ciekawe jak dlugo sie najezdza... a wy sie tak podniecacie jakbyscie wy mieli go kupywac...
|
|
Ale denny temat, podniecać się że ktoś będzie miał to czy tamto, a po Wrocławiu jeździ Bugatti Veiron i co z tego...
|
|
a mam statek latający i co???????????? I co powiecie (szok nie ) AAston martin nie powiem ze głupi samochód (bajery itc ful wypas ci co mają muszą być nadziani ale mnie jedno irytuje gdzie oni nim pojeżdzą jak na nasze polskei drogi to zal zawieszenia i ograniczenia predkosci .Taki samochód to jedynie chyba na szpanerstwo.Rozumiem miłosników samochodów ale czytając wypowiedzi na forum to żal dupe sicska bo ludzie sie podniecja jak by widzieli pierwszy raz goła kobiete hehe
|
|
Qrwa jak komuś nie pasuje to niech nie czyta i nie pisze tch zjebanych komentarzy.
|
|
Ktoś zapytał - Jak długo się najeżdżą? 1. Na naszych drogach nie długo 2. Jak zaczną szpanować to niedługo 3. Dopóki kogoś nie potrącą
|
|
Podajcie proszą jaką oni stornkę prowadzą , proszę o link. Kobieta powinna być damą na salonach, matką w domu, a dziwką w sypialni.
|
|
www.autowizja.pl ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
znam tych typów bo to mojego kolegi braciak ----------------------------------------------------------------------------------------------------- PG2 Gangsta
|
|
to załatw mi autograf i koszulkę...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |