Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Śmierć Waldemara Milewicza |
Zginal wielki dziennikarz ktory nie bal sie przedstawic prawdy co wy sadzicie o tej tragedii prosze o szczere odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Śmierć Waldemara Milewicza |
To był Najlepszy polski dziennikarz. Uważam, że żałobe ma nie tylko jego rodzina i TVP, ale cała Polska. Zawsze jak oglądałem jego wypowiedzi to tak bardzo sie wczuwałem, tak jakbym jego oczami wszystko widział. To był wspaniały facet, cóż Bóg też chce mieć takich w niebie. MARCIN
|
|
zgadzam sie z Marcinem!!!
|
|
To napewno wielka tragedia... Jednak czy naprawdę była ona nieunikniona? Czy on musiał tam jechać? Czy oczekujemy od telewizji, by zawsze była na pierwszej linii frontu? Myślę że to powinno dać do myślenia reporterom. Bo władza ma w głębokim poważaniu życie człowieka. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Waldemar to dziennikarz, do którego czułem i będę czuł re5pekt. Tylko on nie bał się ruszyć do miejsc, do których nie wielu z nas by sie udało. Zawsze ryzykowł życie po to abyśmy znali prawde. Jestem za tym aby otrzymał on swój własny pomnik, nawet i w Łomży! ////////////////////Spoczywaj w pokoju\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\Re5t in peace///////////////////////////
|
|
Sprawa 1 Ty Fazin nie rob ty sensacji z czyjesc smierci. Wszędzie o tym się mów a ty to jescze wwalasz na forum zlekka przesadzasz. Wystarczy że jest informacji pełno w internecie i w TV. A pytania w stylu " co wy sadzicie o tej tragedii prosze o szczere odpowiedzi " są bezsensu. Nic mu życia nie przywróci należy tylko współczuć jego rodzinie a nie roztrząsać tego w każdą stronę. Sprawa 2 Bez wątpienia był najlepszym dziennikarzem Polskim który nie bał się pokazywać wojennej prawdy a także nie bał się tam przebywać.
|
|
ty smieszny baQoop lomzyniacy maga sie wypowiedziec o tym na forum a jak tobie sie to nie podoba to sie odzywaj mamy demokracje ale widac ty zyjesz w innej epoce narka
|
|
Fazin ty nawet nie jesteś śmieszny tylko żałosny jak sam sobie w tym łbie zaprzeczasz ? Jak byś się czuła ( :-) ) gdyby ktoś o twoim ojcu czy matce czy kimś kolwiek rozkminiał na forum publicznym. Pomyśl troche. To że mamy demokrace to każdy wie ale to nieznaczy że nie ma pewnych zasad moralnych a twoja wypowiedz typu : smieszny baQoop : czy : jak tobie sie to nie podoba to sie odzywaj mamy demokracje ale widac ty zyjesz w innej epoce : to są jak by były żywcem przepisane z Poezji Blumengolna z Podręcznika Dla Klasy Pierwszej Zaocznego Przedszkola. Dobrze że mi nie powiedziałeś żebym wsiadł do pociągu byle jakiego, nie dbał o bagaż, nie dbał o bilet, ściskając w ręku granat zielony, patrzec jak wszystko zostaje w pyle. Miej na uwadze że czasami od sensacji są ważniejsze uczućia ludzi. Uczucia stoją zawsze na 1 miejscu , a sensacja nawe nie jest w pierwszej setce " 100 " Pozdro i narka.
|
|
Gdy się dzis dowiedzialem o jego śmierci krzyknołem qurwa nie mieli kogo zabić tylko jego. I sie wkurzyłem na tych bandytów co to zrobili bo przez nich juz nie obejrze żadnego jego reportażu. Zawsze oglądałem jego relacje były super. Na stronie CNN napisali że to była gwiazda polskich reporterów i się nie pomylili. Szkoda gościa :(
|
|
Powiem tak: cicho i z szacunkiem nad tą trumną. Wielka strata to dla nas, ale my zawsze wysyłaliśmy na pierwszą linię frontu najlepszych Polaków (ta nasza historia!). Na tej parszywej wojnie każda ofiara to tragedia i wielka strata, ale my lubimy kumać się z "przyjaciółmi" którzy nam te tragedie skutecznie organizują. Milewicz już nie zrobi żadnego reportażu, zastrzelili go nie za nasze winy, ale z powodu naszej odwiecznej głupoty politycznej. Tym większy żal... Zbych
|
|
ty baqooo jak to by byl szary zwykly czlowiek to bym nie pisal onim ale jak widac ty nie orientujesz co sie dzieje i w ogole nie doceniasz tego czlowieka czy ty masz jakies komleksy do tego ze napisalem zebys sie nie odzywal jak masz pisac takie teksty typu nie rob sensacji z czyjejs smierci to jest sensacja bo zginal wielki czlowiek malo kto sie spodziewal ze zginie on w takich okolicznosciach i akurat w iraku tak samo mogl zginac w kosowie czy w afganistanie .wiele osob wypowiedzialo sie pochlebnie o nim i o to chodzi zebysmy go zapamietali jako czlowieka ktory nie bal sie przdstawic prawdy ludzkich tragedii po prostu twoje wypowiedzi sa tu nie na miejscu staraj sie juz nie pisac tego co piszezsz bo ja juz nie bede odpowiadal na te wypowiedzi bo to nie ma najmniejszego sensu poruszylem ten temat w zupelnie iinym celu a nie po to aby sie sprzeczac o jakies blachostki z czlowiekiem ktory szuka zaczepki mysle ze jetes na tyle inteligentny ze to zrozumiesz pozdro.
|
|
Jak byś się czuła ( :-) )- to juz jest na pewno przejaw kompleksow wobec mnie .daj spokoj opamietaj sie
|
|
WOJNA JEST FE!!
|
|
jest bardzo fe!!!!!!!!!!!!!
|
|
Małomóżdżki powyżej obrzucają sie błotem w nieodpowiednim wątku. Zbychu - myslę, że Milewicz to był facet który tak mocno kochał to co robił, że w podążaniu za adrenaliną i w potrzebie przedstawiania prawdy, zaszedłby wszędzie. Gdyby "nas" nie było w Iraku, a tylko Amerykanie i GB, też by tam pojechał. I może by zginął, może nie. Taki zawód, taki los. Bardzo go szanuję i łzy cisnęły mi się wczoraj do oczy na wieść o jego śmierci. Niech spoczywa w pokoju...
|
|
Fazin wyluzuj. Coś przeinaczas czy ja mowie ze " o to chodzi zebysmy go zapamietali jako czlowieka ktory nie bal sie przdstawic prawdy ludzkich tragedii " czy zaprzeczam temu. Z tym sie zgadasdzam ale chodiz mi o to iz pewne osoby zeruja na czyjesc smierci. Mimo ze uwazaly go za zywego jako zwyklego paparazzi to etraz wychwalaja go pod niebiosa. PS A co do kompleksow to chyba ty masz jakis kompleksix wiekszosci albo nadrwodzonej inteligencji bo filozofujesz tutaj i zucasz wemenie poezja piekna jak bys myl zaluzonym dla polski arystokrata. Przychamuj troche bo zapewne nie jest tak jak piszesz " o jakies blachostki z czlowiekiem ktory szuka zaczepki mysle ze jetes na tyle inteligentny ze to zrozumiesz " I Vice Versa Pozdro nara. To już koniec wypowiedzi co do tego tematu.
|
|
BaQoOo nie Ty tutaj jesteś od kończenia tematu. Piszesz posty na ilość i szukasz zaczepki. Pozdrawiam
|
|
Myslisz sie MRS ale i tak czego bym nie powiedizl to zaraz bedzie ze szukam zaczepki. Dlatego juz sie niechem wypowiadac w tym temacie. Bo mam pewne swoje okreslone zdanie jak kazdy z nas. I nie ma juz sensu zeby kogos przekonywac do czego czy czegos innego. Pozdrawiam
|
|
To bylngosc z jajami i za o trzeba go podziwiac,zeby nie acy to bysmy nic nie wiedzieli o tych z pierwszego frontu
|
|
Dobrze powiedziane gosc z jajami.
|
|
" Polski żołnierz zginął, a dwóch zostało ranych w wypadku drogowym w sobotę rano w Iraku " Jakies fatum na polaków w Iraku padło czy co ?
|
|
Macie rację, że to był KTOŚ! Jacko - też masz rację, ale mnie jest przykro , że to nasz kraj jest w jakiś sposób współwinny i zamieszany w tę fe-wojnę. Milewicz byłby pewnie i na innych wijnach, może by tam też zginął, ale w TEJ WOJNIE Polska bierze bezpośredni udział jako agresor! ( A kim było dla nas ZSRR po 45 roku? Tym samym i tak samo chcieli nas "uszczęśliwic' na swój sposób). Pozdrawiam. Zbych
|
|
A co do kompleksow to chyba ty masz jakis kompleksix wiekszosci albo nadrwodzonej inteligencji bo filozofujesz tutaj i zucasz wemenie poezja piekna jak bys myl zaluzonym dla polski arystokrata. Przychamuj troche bo zapewne nie jest tak jak piszesz " o jakies blachostki z czlowiekiem ktory szuka zaczepki mysle ze jetes na tyle inteligentny ze to zrozumiesz " pozostawiam bez komentarza tro co ten pajac pisze
|
|
Waldemar Milewicz był bez wątpienia najleprzym polskim dziennikarzem. Nie bał dotrzeć się w najniebezpieczniejsze miejsca by pokazać prwadę.W przeciwieństwie do innych dziennikarzy, którzy za kasę powiedzą wszystko. Śmierć Irakowi Za Hitlera by tak nie było. Za jedno morderstwo spalił by całe miasto i by było wpożo.
|
|
Ja absolutnie nie zgadzam się z tą wojną, ale nawet, jeżeli byłaby słuszna, to my naprawdę nie mamy co się tam pchać. Ameryka ma kasę i potęgę, to niech się pcha w ogień, my tam jesteśmy najmniej potrzebni... ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
hej Waldemar Milewicz był osoba publiczna i uwazam to za bardzo własciwe a nawet pozadane aby wspominac go , gdyz byl on, moim zdaniem, WIELKIM POLAKIEM!
|
|
jak widac prawie wszyscy doceniaja waldemara milewicza i wlasnie o to chodzi aby ludzie na dlugo go zapamietali.dzieki za wypowiedzi ps kaska dzieki za to ze popierasz to ze poruszylem ten temat pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |