Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stringi ? |
Czemu tak mało dziewczyn chodzi w stringach ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stringi ? |
Nałóż sam to sie przekonasz. Pozdrawiam
|
|
Może dla tego że są droższe? A mi osobiście bardziej odpowiadają niż reformy :)
|
|
BaQoOo przestań z łaski swojej pisać posty "na ilość". Dostałem kilka Twoich wypowiedzi - nie ma w nich nic mądrego. Pisz tylko, jeśli masz do powiedzenia coś mądrego i na temat. Pozdrawiam
|
|
Michał Mrs ma rację . przestańmy sięzajmować głupotami. Piszmy to co jest godne uwagi. Michał - OK
|
|
bo nikt jeszcze nie wymyślił stringów na te tak powszechnie grube dupy. nazis
|
|
Stringi są mniej interesujące od ich zawartości ( w normie oczywiście):-0 Zbych
|
|
Przyjdzie lato - wakacje dziewczyny napewno wskoczą w stringi teraz może i też je noszą ale ich tak ich nie widać bo jest jeszcze chłodno i dziewczyny nie zakładają jeszcze letnich ciuchów. Grisza
|
|
Szczyt zwinności - nasrać w stringi.
|
|
A ty skąd wiesz ile dziewczyn nosi stringi? Zaglądasz pod spódniczki? Oj nieładnie :-) ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
Szczyt bezguścia: stringi założone specjalnie tak, żeby było je widać. I to jeszcze z napisem 'sexy' (widziałam takie) żeby nikt nie miał wątpliwości po co są. Seksowna bielizna nie znaczy bielizna na wierzchu. A co do tego czy mało dziewczyn chodzi, czy nie, to nie zgodzę się. Badzo dużo chodzi w stringach, tylko może zakładają je po to, żeby ich nie było widać. Na przykład po to żeby na białych spodniach nie odznaczały się majtki, bo to naprawdę przesada. Pozdr. kasia
|
|
"Na przykład po to żeby na białych spodniach nie odznaczały się majtki, bo to naprawdę przesada. " Po cóż się męczyć w majtkach jak można chodzić bez :D i wtedy nic się nie odznacza Nie ma co - super temat Stringi są po to aby uwypuklić krągłość tyłeczka, choć widywałem kobiety (nazwijmy je "pulchnymi") w stringach, na uszycie których poszło więcej materiału niż na moje całe ubranie :P Tylko co na to babcie przywykłe do barchanowych, sięgających kolan wdzianek ? ;D Pozdrawiam Tiger
|
|
Czym się różnia damskie majtki sprzed 50 lat od noszonych teraz? Bo wtedy trzeba było szukać dupy w majtkach a teraz na odwrót! Moze i stare ale prawdziwe A tak wogle to zobaczcie- temat do dupy a ile wpisow jednego dnia. _____________________________- ... & vice versa!
|
|
A tak wogle to zobaczcie- temat do dupy a ile wpisow jednego dnia. hehehe Co prawda to prawda.
|
|
tak... ;)))
|
|
po to dupeczki nosza
|
|
BaQoOo napisał(a): > Czemu tak mało dziewczyn chodzi w stringach ? Zależy od upodobań, ja znajduję ładne majtki i stringi tu: https://bielizna-producent.pl/kategoria-produktu/majtki/
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |