czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zginął jeden temat?

Zginął temat o RZYMIANCE? Co tam takiego było, że został zdjęty?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zginął jeden temat?

Właśnie?Gdzie jest temat o tej marnej tancbudzie?

Może detektywa??

pewnie wlascicielowi niespodobala sie krytyka tego lokalu i jego osoby

albo admin jest krewnym wlasciciela :D parodja z tym forum jest niezla

heheh,ja podjalem w tzm temacue tey temat yam cafe....krytyka byla jak nic...po 2-ch dniach temat zniknal...:)tak to juz jest na wsi lomzy, wszystko wolno ale nie wszystkim wiec i po temacie..:)

Whatever.........

Temat niewygodny był i tyle...

Admin stanął na wysokości zadania. Twierdzenie, że ktoś jest złodziejem - to nie jest miejsce na forum. W naszym prawodawstwie o tym, czy ktoś popełnił przestępstwo decyduje sąd - w prawomocnym wyroku. Temat ewidentnie nadaje się na proces cywilny.

.:)
hmm,proces o co?o znieslawienie?moze zle to ujalem,ale jak to nazwac,skoro bylem swiadkiem tego zdarzenia, stojac przy barze widze jak On chcial oszukac mojego kolege przy wydawaniu mu reszty?zlodziej moze nie bo nie udalo mu sie ta sztuka?oszust?tez nie? to uswiadom mnie jak?tak sie nie robi jak postepuje/owal ten czlowiek....latwo jest probowac kogos oszukac jak znacznie wypil......

Whatever.........

Wielu internautów wykorzystuje internet do zniesławiania
bądź znieważania innych osób - sprzyja temu
anonimowość, ale przypominam Ci, że twoja anonimowość jest pozorna, jeżeli naruszasz dobra osobiste innej osoby - ma ona prawo do dochodzenia swoich praw przed sądem. Wtedy na wniosek prokuratury usługodawca ma obowiązek udostępnić dane użytkownika. Pomyśl, zastanów sie i dopiero wypisuj posty z całą tego konsekwencją. Osobiście znam przypadek z naszego forum, gdzie internauta ma teraz sprawę sądową, że nie wspomnę o zajęciu komputera.

Masz racje,choc nie chodzi mi o znieslawienie tylko czyny innego czlowieka.
Mysle ze nie bylbys zadowolony gdyby to Ciebie probowal ktos oszukac w tak beszczelny sposob,nie chcialem nikogo obrazic ale ew przestrzec.Wiecej tego poruszac tematu nie bede wiec tez jest to ostatni wpis!!dla mnie juz koniec dyskusji.

Whatever.........

unomat więc w/g mnie tematy zakładane przez STRANSKY-ego powinny również byc zdejmowane. W nich nie ma nic innego jak publiczne zniesławianie konkretnych osób. Mimo to zalegają na forum i nikt tego nie zdejmuje.

A przy okazji mimo że nie chodziłem do Rzymianki to osobiscie wole być uprzedzony że w danym lokalu jestem narażony na to i tamto. A sposób bycia i zachowania właściciela jest taki nie inny. Wtedy wiem jakich lokali unikać i gdzie nie marnować swojego czasu. Owszem dostać w łeb czy zostać okradzionym lub też źle zostać potraktowanym przez własciciela można wszędzie, jednak jeśli mówi to aż tyle osób to widocznie nie mówią tego bezpodstawnie.

Myślę, że temat został usunięty raczej z powodu opowieści figlarki o jej warszawskiej przygodzie :)

w takich sytuacjach raczej nie tematy a konkretne posty powinny być usuwane

z tego co mi wiadomo to temat został zdjęty przez osobistą skargę właściciela Rzymianki u administratora forum (ma byś ponoć dochodzenie w tej sprawie), właściciel Yamy nie był zainteresowany wytaczaniem komukolwiek procesu, a od paru lat bardzo sporadycznie udziela się w roli barmana.
SG1 albo ty jesteś debilem albo synem Ryśka z Klanu albo sfrustrowanym klientem ,bo innego wytłumaczenia dla twojej dętej historyjki nie ma.
A z tego co słyszałem to okradasz w szkole swoich młodszych kolegów z kanapek.

ja myślę, że lala26 to facecik, ale jeśłi tak jest to nawet fajnie, podoba mi się twój dowcip.
Co do SG1 to uważam tak jak ty, że to syn Ryśka, ale ja uważam, że to nie on okradał ale jego okradali, a do tego gwałcili i to tłumaczy jego tępy umysł. Takie doznania emocjonalne zawsze odbijają się na umyśle niedoszłych psychopatów.

a moją babcię Rydzyk okradł ze świadectw prywatyzacyjnych, chciała biedaczka ratować stocznię a dołożyła się do rozrostu potęgi sekty ojca Tadeusza.
Co do tematu to zapewne SG1 jest specjalnym wysłannikiem jakiejś nieprzychylnej yamie konkurencji, bo w tak prostacki sposób nikt by nie oszukiwał swoich klientów - nawet tych z widocznym niedorozwojem mózgowym - bo już dawno by ich nie miał, a z tego co mi wiadomo to jama ma bardzo dużą ilość stałych klientów od chyba 10 lat. I to chyba doprowadza zleceniodawców SG1 do rozpaczy.

Niestety, ale google tylko tyle pamięta, więc nie dojdziemy jak to jest... ;-)

http://64.233.183.104/search?q=cache:mBS8NDpgQSAJ:4lomza.pl/forum/read.php%3Ff%3D2%26i%3D118012%26t%3D118012+rzymianka+4lomza&hl=pl&ct=clnk&cd=2&gl=pl&lr=lang_pl

witam
chcialam powiedziec ze knajpa jest ok, wlasciciel rowniez,

motylekk

Ja tak samo myślę, a wszczególności goście są OK !!!!! Dziewczyny po przejściach i chłopcy z przyszłością!!!!!!!!!!

towarzystwo jak w kazdej z lomzynskich knajp wywodzi sie z roznych srodowisk. niech kazdy patrzy na siebie, na to co robi wtedy bedzie oko,pamietajmy ze nikt nie jest idealem!!!

motylekk

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org