czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie prawdziwi tacy? A gdzie sa kobiety.. prawdziwe takie..

Wszak jakas arystokratka zalozyla temat wpogoni za facetami.A gdzie są wtakim razie kobiety.... prawdziwe takie?

Inteligentne
Z poczuciem humoru
Sympatyczne
Nieszlajające sie po klubach
Mające jakies kolwiek uczucia
itd itd itd

Powiem
ze nigdy takiej niewidzialem jak zyje tyle lat;]

zycie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie prawdziwi tacy? A gdzie sa kobiety.. prawdziwe takie..

ja jestem taka ;)

a ja jestem ksiądz darek. ;] to podaj namiary? lukne czy nieklamiesz?;]

zycie

gans, takich jak wymieniłeś to jest pełno, te brzydsze mają takie cechy. Dziwne że nie wymieniłeś urody...:)

Jan_serce ale żeś wymyślił. Ja jestem normalną dziewczyną, brzydka też nie jestem.
To tak jakby dziewczyna powiedziała, że każdy przystojny chłopak jest debilem.
Przynajmniej ja tak nie sądzę.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

hehe ja znalazłem taka(trawało to troszke ale jednak:D) i jak dla mnie to jest sliczna;)
buziaczek dla niej:*

Dziewczyna, posiadająca cechy które wymieniłeś - zwyczajnie nie istnieje:D

Więc daremnie szukać nam ideału - który nie istnieje i który nigdy nie będzie istniał.

warto poszukać wśród normalnych dziewczyn, a nie wśród tych wszystkich wytapetowanych, sztucznych blondynek których w Łomży pełno. Ja osobiście nie mogę już na nie patrzeć. A skoro szukasz dziewczyny która nie szlaja się po klubach to zwyczajnie jej nie znajdziesz, bo skoro się nie szlaja to siedzi w domu. A poza uważam, że nie wszystkie dziewczyny które czasem lubią odwiedzać kluby są zaraz złe- ja lubię czasem wyjść sobie na małe piwko, tak dla relaksu.

miyu, ja nie wiem czy jesteś ładna, myślę że lepiej bym to ocenił, po za tym każdy ma inne wymagania estetyczne ...

Co Ty chłopie? One już dawno razem z dinozaurami wyginęły xD

zgadzam sie z lomzynianką ;)
Prawdziwe dziewczyny o , których mowa siedzą prędzej w domu lub ew po kinach a nie po discach choć czasem jak każdy normalny człowiek tam tez sie przejdą. Ciężko znaleźć wyżej opisana dziewczynę. Przeważnie jak ładna to coś ma z głową nie tak bo dożo chłopa lata koło niej to sie zaraz nieświadomie nosa podnosić zaczyna....
Reasumując.
takie fora w/g mnie nie maja większego sensu bytu jeżeli chodzi o takie tematy. służą prędzej wyładowaniu frustracji a nie jakimś wyższym celom.
Lepiej by zrobić juz łomżyńskie forum ogłoszeniowe typu "poznam pana panią" ;)

WIĘC.
SZUKAM DZIEWCZYNY blondynki ale nie ciemnej, która wie czego chce od życia (czyt z głową na karku :) ). Cel: Dzieci i szczęscilwe życie :)

hehe pozdrawiam :)

hahaha,ja tez sie zgadzam z lomzynianka,tu za duzo jest gwiazd lansujacych sie zazwyczaj co tydzien w klubie na rogu....wyzej s.. niz d... maja!!!
forum powinno miedz dodatkowy dzial: byleco.Tam byla by wiekszosc tematow.....czasem nie trzeba przegldac sieci,wystarczy wejsc na to forum a tak newsy jak w TVN24..:)

Whatever.........

Camel a czy przypadkiem przez swoje ogłoszenie które dałeś nie chciałeś powiedzieć "Szukam długonogiej, niebieskookiej, inteligentnej blondynki :D:D z którą aktualnie mógłbym dobrze zaszaleć a w przyszłości musi ona się stać porządną kobietą, kochającą żoną i matką, której w żadnym towarzystwie bym się nie powstydził"
1) Długonoga, śliczna, niebieskooka blondynka zawsze będzie dziwką na którą lecą faceci a tym samym nie może w przyszłości być dobrą żoną i matką bo za bardzo będzie ją ciągnęło do łatwego życia łatwej dziewczyny
2) Osobę, która na prawdę poszukujesz to znajdziesz, ale na pewno nie w Łomżyńskich klubach typu alibi czy atom (tam jeszcze ktoś chodzi??)
3) Dziewczynę z głową na karku poszukaj na wyższych uczelniach typu UW, UKSW SGGW UJ AM i wielu innych renomowanych szkołach. Bądź co bądź tam na pewno są inteligentne dziewczyny które nie dostały się do szkoły dzięki temu że zakręciły komuś tyłkiem przed twarzą)
Takie jest moje zdanie, jeżeli ktoś się z nim nie zgadza to już nie mój problem

W deszczu maleńkich, żółtych kwiatów

haha Juzia89 z wielką przyjemnością czytałem Twojego posta. Troszeczkę się mylisz a na pewno trochę hiperbolizujesz ;)
Chciałem napisać oczywiście:' Szukasz pięknej mądrej dziewczyny?? Ja szukam wody w proszku. Poszukamy razem?? " ;)

A tak serio to brzydzę sie właśnie takimi ludźmi jak opisałaś "(...)zaszaleć(...)porządna kobieta..." trochę nawet to sie gryzie z sobą :)

Pozdrawiam

Kazda potwora znajdzie amatora...

Camel hehe patrze że jesteś w porządku facetem:-D Życzę Ci powodzenia w poszukiwaniu TEJ WYMARZONEJ:D No a wody w proszku możemy poszukać, może kiedyś znajdziemy:D:D

Widzę tamat wzbudzał by o wiele większe kontrowersje i ciekawość jak by sie gadało o facetach :P
Dziwy dziwy... :)
czyżby kobieta była bardziej przewidywalna i przez to mniej ciekawa??

"Długonoga, śliczna, niebieskooka blondynka zawsze będzie dziwką na którą lecą faceci..." O ludzie !!! Co Wy za bzdury piszecie?!

G a z e l a

lomzynianka:

"A skoro szukasz dziewczyny która nie szlaja się po klubach to zwyczajnie jej nie znajdziesz, bo skoro się nie szlaja to siedzi w domu. "

Coz za pogarda! Uwazasz, ze uczeszczanie do klubu to "szlajanie sie" ? No tak, "ci gorsi ludzie".

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

Gazela - a czemu uważasz, że to jest bzdura? A poza tym jak już wcześniej napisałam, takie jest moje zdanie i mam wiele przykładów na to. Wystarczy się przejść koło Statka w piątkowy lub sobotni wieczór. Prawie każda dziewczyna lansuje się na właśnie taką osóbkę jak długonoga piękność. A dlaczego? Bo faceci najpierw patrzą na wygląd i w ten sposób oceniają z którą pójdzie im łatwo a z która nie. Pozdrawiam

gans szukasz ideału jednym słowem. Tylko co będzie wtedy, gdy w końcu ten ideał znajdziesz, ale okaże się, że ona też szuka ideału?:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org