Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Andrzejki...... |
No właśnie są jakieś propozycje bali ostatkowych?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Andrzejki...... |
najlepsze są domówki w gronie znajomych.... :) ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Milamno(City),Libacja,Alibi,V.I.P,7Kier,Ibiza w Zalesiu.Energy2000 i wiele innych klubów coś organizuje jest w czym wybierać!!
|
|
A czy ktoś jeszcze robi imprezy w domu z wróżbami, opowiadaniami, itp...? _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
wróżby to dla dzieci .... ;d pamietam te czasy hehe ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Autor: gillete napisał: cyt: "wróżby to dla dzieci .... ;d pamietam te czasy hehe" Nieśmiało zapytam: jak dawno były te czasy, w których sobie wróżyłaś ? ADALL
|
|
już odpowiadam ADALL to było jakieś 15 latek temu :) ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
ooo to mi własnie przypomina, że mam Andrzejka znajomego...
|
|
gillete: zapytałem bo wg mnie warto "nawet dla jaj" kultywować stare tradycje. Można je oczywiście łączyć z innymi szaleństwami typu "noc na dyskotece" czy bal w restauracji .... i wiele, wiele innych. Ja mam znajomych Andrzejów co najmniej kilku...... Będzie się działo..., oj będzie :)) ADALL
|
|
ADALL no pewnie że można kulturować ale myślę ze wróżby idą w zapomnienie... być może niestety ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Deep:resyje @ Pod Koniami 30.11.2007 Deep:resyje - Pod Koniami w czasie tej imprezy będziecie mogli wróżyć sobie przyszłość poprzez lanie piwa do gardeł np. przez klucz. Ta wróżba przeznaczona jest dla wszystkich uczestników owej impreski. Inna znana powszechnie wróżba, przeznaczona jest tylko dla niezamężnych panien na wydaniu. Uczestniczki imprezy ustawiają się gęsiego jeden za drugim, przy barze. Wierzy się, że ta panna, która pierwsza przechyli piwo do końca pierwsza też wyjdzie za mąż. W ten magiczny wieczór lepiej spędzić w większym gronie przyjaciół bo i zabawa będzie znacznie bardziej interesująca. Muzyczne wahadełko uderzać będzie dźwiękami: deep, progresive, minimal, ect
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |