Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zwrot opłat za poprawki |
Czy słyszał ktoś może o tej nowej ustawie która mówi, że pieniądze pobierane przez uczelnie wyższe, zarówno publiczne jak i prywatne są pobierane bezprawnie? I podobno student może się ubiegać o ich zwrot. Podaje link do strony na której znajdziecie dokładniejsze informacje. Pozdrawiam http://gdansk.naszemiasto.pl/wydarzenia/787688.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zwrot opłat za poprawki |
tak, slyszalem. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
masz racje zwracaja bez wiekszych problemow
|
|
a wie ktos moze z przed ilu lat mozna domagac sie zwrotu za poprawki ? Ja skonczyłem w tym roku studia a troche tych poprawek było :)
|
|
Tez mnie interesuje ten temat. -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
czy to dotyczy też studium? czy tylko uczelni wyższych? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
To bujda. Ta same Ministerstwo Nauki i Szkolnictwa Wyższego zaakceptowało regulamin wewnętrzny danej Uczelni i jakoś sporów w tej kwestii nie było. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
Ja studiuję na prywatnej uczelni i zastanawiam się czy składać podanie i czy jest możliwość zwrotu. Ale w sumie spróbować nie zaszkodzi :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |