piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Łomżyńskie serwisy

Który internetowy serwis Łomzyński jest najlepszy według was.

a) 4lomza.pl
b) Elomza.pl
c) Lomza.info

A może jakiś inny ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Łomżyńskie serwisy

Bez wątpienia - 4lomza.pl

PS: Nie zaczynaj tematów "na siłę".

Pozdrawiam

Elomza.pl według mnie nowa gwiazda :)
z pewnością zdobędzie wielu stałych interneutów :) ja już często tam zaglądam :)

po czym rozpoznales "nowa gwiazde" ?

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Ja m.in po profesjonaliźmie.

Dla mnie 4lomza i tak jest debeściak :-)

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

wiocha. Chyba nikt nad tym nie pracuje. Admini pozostawili portal - niech sięrozwija sam w sobie, dokonując raz na jakiś czas zmiany tożsamości.

Basia, co ma takiego elomza czego nie ma 4lomza?

"Chyba nikt nad tym nie pracuje." - a noca jak wszyscy spia.. przychodza krasnoludki i dodaja wiadomosci (lokalne a nie tylko brane z Gazety Wspolczesnej i K. Porannego - informujace o sprawach bialostockich itp.)

A gdzie nastapila ta zmiana tozsamosci?
Musi jeszcze uplynac sporo wody w Narwi zanim elomza i lomza.info bedzie na poziomie "Czwórki".

Basia a skoro wg. ciebie wiocha to nie zagladaj.

R
-------------------
"Lepsze jest wrogiem dobrego"
"Brak inwestycji w naukę to inwestycja w ignorancję"

Fakt faktem, admin niezbyt przejmuje się forum, ale popraw mnie, jeśli się mylę, jednak to chyba jedyne forum łomżyńskie, w którym można pogadać o polityce.

WWW.WIELKA.NET

Zanim ktoś się przyczepi: widzę, że zrobiłem błęda :-)

WWW.WIELKA.NET

Dla mnie 4lomza to forum, na które lubię zaglądać i pisywać ........ Newsy łomżyńskie najlepiej czyta mi się na lomza.info Raver trochę obiektywizmu w ocenie Każda ze stron ma swoje plusy i minusy........

Tiger

Gdyby na tym forum obowiązywał jakiś regulamin (wolność słowa, wolnością słowa, ale jak kultura kulturą), to wogle byłoby super :-)

WWW.WIELKA.NET

A jak musialem znaleźć coś z histori Łomzy to sie mi wyświetliło z nienacka www.lomza.glt i sie okazało, ze takich informacji to nie ma ani na stronie ratuszowej ani ifowej ani e-miasto ani tej na ktorej jesteśmy!
Co więcej - tam sie nawet admin jakos tak skryl że nie wiem kto to robi! Ale wlozył w to duzo roboty nawet przeklejając czy przepisujac.

______________________________-

... & vice versa!

4lomza.pl - jest najlepszym łomżynskim portalem internetowym.

Grisza

4lomza powinno mieć jakiś regulamin, jak powiedział Matyjasz. A Administrator powinien kasować bezsensowne posty czy tematy.

Wkurza mnie to że co chwilę na forum pojawiąją sie obrażające posty na temat a to takiej firmy czy takiej !

Nie wolno nikogo obrażać, tymbardziej firm. Ponieważ to one rozwijają gospodarkę w tym miescie. nie tacy zwykli obywatele jak my. To firmy płacą podatki, to firmy płacą wielkie rachunki za telefon.To Firmy zuzywają wiele enegri, To Firmy zużywają dużo paliwa.
Fakt jest taki że to biznes rozwija to miasto, więc nie wolno go obrażać. Bo później taki jeden i drugi coś napiszą a ludzie nie chcą kupować z tej firmy czy sklepu.

Ludzie czy Wy tego nie rozumiecię w świecie obowiązująjakieś ZASADY ?

grisza super!!! Ja też lubię 4lomza (Ty z pewnością również zważywszy, że udzielasz się w zakładce sportowej :P) ale to nie powód aby szkalować pozostałe łomżyńskie stronki. Sam widzisz po postach - są tacy, którzy czytują lomza.info są również ludzie szanujący www.lomza.glt Dla każdego coś dobrego ........ Cieszmy się że nie jesteśmy skazani na jeden serwis informacyjny i mamy prawo (możliwość) wyboru !!!

Tiger

Orange: ja "rozumię", że obowiązują jakieś zasady ale forum jest także polem do wymiany opinii i doświadczeń. Co z tego, firmy że płacą podatki, zużywają paliwo i energię, jeśli np. oszukują ludzi? Widać, że jesteś właścicielem jakiejś firmy ;-) Dziękuję Ci, że Łomża jeszcze istnieje...

Co do regulaminu - OK. Niech usuwane będą posty i tematy ewidentnie obrażające kogoś lub powtarzające się. No i rzecz jasna precz z reklamą na forum!

Pozdrawiam

MrS
Popieram

Tiger

MrS
Popieram

Już od dnia 10 V 2004r. dział ten (koszykówka) będzie lepszy niż dotychczas, będziecie mogli w nim znaleźść naprawdę wiele interesujących informacji i nie tylko.

Jezeli macie jakieś wymagania, lepsze pomysły, pochwały, zastrzeżenia lub jeszcze coś innego wam leży na sercu, piszcie o tym na tym forum lub do mnie na MEILA. Każda opinia jest dla mnie ważna, ponieważ nie pisze tam artykułów dla siebie, a pisze je dla was.

Pozdrawiam.

Grisza

Grisza

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org