Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pizza da grasso |
Droga pizzerio da grasso Co do pizzerii da grasso w Łomży to są plusy i minusy , no wiec do plusów zaliczyć można : - duży lokal - ładny wystrój wnętrza - eleganckie toalety jak na realia łomżyńskie (przynajmniej czyste) - stoliki w odpowiednich odstępach i nikt się nie krepuje z rozmową - czytelne menu wraz z cenami aczkolwiek z błędami napisane jeśli chodzi o język włoski Jeśli idzie o minusy jest ich sporo ale myślę ze wszystko zostanie z biegiem czasu doszlifowane i będzie to jedna z najlepszych pizzerii w Łomży bo Da Grasso ma spory potencjał a po za tym jest to sieciówka , a wiadomo że sieciówki starają się jak najlepiej wyjść w stronę klienta : Teraz minusy - brak dobrej wentylacji ale jak mam być szczery to jest pizzerni a nie restauracja(dla tych co maja problem z odróżnieniem restauracji od pizzerii) i wypiek produktu jest na sali i żeby nie wiem jakie wyciągi były zapach i tak pozostanie , a jak mam być szczery większość lokali pizzerii ma ten sam problem czy to będzie Łomża , Warszawa czy tez Gdańsk, , sporo osób pisze brak klimatyzacji ale ludzie uwzględnijcie to jaka tam jest powierzchnia i jaki musiałby być klimatyzator żeby to obsłużyć (a co zatem idzie jaka cena musiała by być pizzy żeby zwróciły się koszta , wszyscy w Łomży maja wymagania tylko nikt nie chce płacić) w Łomży tylko jest parę lokali co maja klimatyzacje ale za to jakie malutkie lokale i klimatyzatory nad dziwami wiszą nawet Baronowski na sali u siebie niema klimy chyba że założył tylko dopiero jest w sali konferencyjnej . Co do lokalu zakurzone parapety , smugi na szybach przy stolikach , nie doczyszczone stoliki , sztućce słabo wypolerowane , szklanki zdarzają się podawane ze smugami i z odciskami palcami dzięki bogu nie w środku szklanki , jak stałem przy kasie i kelnerka wynosiła talerze to aż z nich ciekło i na tych talerzach jest produkt podawany mam tylko nadzieje ze chociaż dobrze spłukane są bo płynów innych po za piwem i ziemniakiem w płynie nie lubię i nie mam zamiaru przyjmować do organizmu , co więcej panie kelnerki chodzą jak muchy w smole maja włosy rozpuszczone , brzuchy na wierzchu jak by to był wybieg dla modelek a nie pizzeria , lubię pizze i myślę ze będę do waszej pizzerii przychodził bo podoba mi się klimat , bywałem w wielu pizzeriach w Łomży w Polsce i za granicami naszego państwa ale nigdy nie widziałem żeby kelnerka stała bokiem do sali ani tyłem była odwrócona do klienta jak u państwa w lokalu a do tego to krzesełko przy kasie totalna porażka klient wchodzi do pizzerii i co widzi prawie nic tylko kelnerkę która siedzi i bawi telefonem komórkowym i nie jest zainteresowana salą byłem u państwa dwa lub trzy razy ze znajomymi i zdarzyło się te dwa razy ze kucharz wołał panią kelnerkę bo nie było jej przy kasie jak chciałem coś zamówić a co więcej za chwile wychodzą dwie kelnerki wystrojone jak paniusie a zasada jest taka jedna kelnerka na sali a druga na zapleczu chyba ze mam jakąś słabą wiedzę w tym zakresie , no i dzwoniące telefony kelnerek na sali jak roznoszą pizze . Miałem okazje skorzystać z toalet i byłem milo zaskoczony bo było naprawdę czysto i odnoszę wrażenie ze panie kelnerki maja bardziej przygotowanie do sprzątania toalet ( przeszkolenie babci klozetowej ) niż do klientów na sali bo czyściej jest w toalecie niż na sali , lodówki panie kelnerki wciągu dnia również się przeciera szczególnie szybę jak klient zostawia na nich smugi i co do kelnerek byłoby na tyle a i nie znajomość przez panie kelnerki menu lokalu ale nie jest to na tyle tak tragiczne jak to ze kelnerka nie wie jakie produkty są w pizzy tylko lata do kucharza się pytać co to jest , wstyd straszny a wygląda to tak jak by przychodziły by odwalić co swoje i zero zainteresowania czymś więcej a na pewno tym co proponują klientowi (i nauczcie się drogie panie podawania sztućce i z której strony podaje się dania), to tyle , jak zostanie doszlifowane to co napisałem odnośnie kelnerek lokal będzie ok.!! Teraz odnośnie jakiegoś kolesia kręcącego się w ciuchach cywilnych po zapleczu trochę nie smacznie to wygląda (nawet jak to byłby właściciel) ale myślę ze jest to kierowca bo chodził z torba do wywozu pizzy ale warto by było zainwestować w jakiś ciuszek dla niego żeby był podobny do pracownika pizzerii , i na miłość boska zróbcie jakieś drzwi sobie żeby was nie było widać tak na zapleczu . A teraz morze coś o kucharzach zaobserwowałem ze jest dwóch jeden robi pizze bardzo szybko ale niechlujnie , produkty porozwalane po całym placku bez jakiegoś normalnego rozmieszczenia odnoszę wrażenie że dla niego sztuka jest sztuka i masówka jest najważniejsza ale to kwestia dopracowania techniki i to będzie również na wysokim poziomie , natomiast drugi kucharz chodzi w zielonej zapasce robi pizze trochę wolniej jakieś 20 sekund ale za to placek jest na wysokim poziomie okrągły , produkty elegancko rozłożone aż chce się je zjeść i jak zamieniłem z nim kiedyś parę zdań to mogę powiedzieć ze wiedzę ma spora w tym co robi , swoja droga chciałbym mieć u siebie w lokalu takiego pizzera ale nic jeszcze straconego , i jeszcze jedno dlaczego jeden kucharz potrafi utrzymać czystość za blatem na podłodze i w chwili wolnego czasu zamiata , a kelnerki nawet nie zamiotą wokół siebie tam gdzie stoją , jeśli idzie o pizze nie jest zła jest smaczna tylko moim zdaniem zbyt bułkowata to znaczy zbyt dużo drożdży dajecie ale jest to pizzeria sieciowa i widocznie taki musi być tam standard , co do spalonego placka na zdjęciu zdarza się najlepszym cztery pory roku za to nie przypalają ale zdarza się dostać zmarznięty placek co świadczy o tym że ciasto maja mocno zmrożone , ale zawsze pozostaje nam możliwość reklamacji i negocjowania ceny co nie znaczy ze zaraz musimy się zniechęcać do jedzenie pizzy w danym lokalu . Co do pizzy w Da Grasso jako produktu nie jest zła ani nie jest najlepsza nie będę wychwalał żadnej tu pizzerii bo lokali na poziomie w tym mieście mało a pizzerii jeszcze mnie , aczkolwiek jedna pizzeria ma klasę i jest to pizzeria margherita , tylko gdyby nie ta muzyka włoska przez cały czas i te same pokazy mody w telewizji było by ok. bo pizza jest dobra (właściciel ma pojecie o tym co jest produkowane w jego lokalu , to spory plus , ponoć był bardzo długo we Włoszech i odnoszę wrażenie ze to nie ploty tylko prawda jak miałem okazje z nim porozmawiać włoski prawie prefekt i bardzo mila żona) tylko brak dobrej ręki do jej wykonania od jakiegoś czasu , no i kelnerki 5 z plusem właściciel 4 z plusem ale standard naprawdę wysoki . Co do czterech pór roku każdy lokal ma swoja dusze i wyrobiona markę ale jeśli idzie o pizze to jest to pizza typu angielskiego (sam właściciel sporo tam na szmacie w Anglii jechał i czegoś się nauczył) , dlaczego taki kapeć i mdła (taka receptura ciasta )w smaku , jeśli idzie o ilość produktów na pizzy to trzeba brać lupę to ananasa się na pewno znajdzie i parę strzępów szynki , po zatem strasznie męczące na samym wejściu do lokalu jest napadająca kelnerka na potencjalnego konsumenta i to pytanie dla palących czy nie tak jak by to była jakąś różnica skoro lokal nie jest oddzielony jakimiś ścianami , można by wiele pisać o pizzeriach w tym mieście ale są plusy i minusy jeden lubi widło drugi powidło ja odbieram to w ten sposób że cztery pory roku jest to lokal dla ludzi o zaniżonym portfelu bo jest to jedna z niby jak to się nazywa restauracji powstałych w Łomży gdzie można pójść na luzaka i napić się taniego wina wynoszonego z zaplecza , bądź coli wynoszonej z zaplecza nalanej z dystrybutora i nie wiadomo czy to jest dolewka z poprzedniego klienta czy kiedyś zdenerwowałem kelnerkę a ona postanowiła dorzucić coś od siebie . Jeśli o mnie chodzi mam lokal w Łomży w o wiele niższym standardzie niż te co zostały tu wymienione i również jest to pizzeria ale do da grasso i czterech pór roku jest mi daleko , ale mam swoja klientele i nie narzekam , lubię pójść do de grasso i mam tylko nadzieje ze niebawem będzie tam piwo i jak będą mistrzostwa europy to na tej eleganckiej wielkiej plazmie będą mecze a nie viva . Nie przejmujcie się głupimi pismakami na forum lub osobami prowadzącymi lokale i zazdroszczącymi wam lokalu ( szczególnie wyposażenia) ja wam zazdroszczę ale tego co napisałem nie pisałem przez złość ani nienawiść do państwa firmy , tylko są to obserwacje , aczkolwiek najlepszej lokalizacji nie macie . Trzymajcie się i nie dajcie się czterem porą roku . Co do dowozu w jakimiś poście że ktoś płaci więcej lub mnie to jest to uzależnione od odległości . Poprawcie co wam napisałem a będzie ok. !! Pozdrawiam soplica
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
No fajnie, fajnie ale produkować trzeba było się w temacie wyżej (lub niżej) o co bardzo zaskakujące takiej-samej-nazwie. Poza tym jeżeli już się produkujesz i piszesz taki "list", to trzeba by go było wydrukować (no fakt, ale to kosztuje) i doręczyć osobiście dla właściciela lub wysłać pocztą (aaa no tak znaczek również kosztuje, więc lepiej zaspamować forum). Patrząc na to z innej strony, to naprawdę myślisz że właściciel/ktoś odpowiedzialny za pizzerie przeczyta go na podrzędnym forum?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Soplico -krtykujesz ich włoski ale twój polski najlepszym nie jest. A gdzie jest pizzeria Margerita, którą tu wychwalasz? Podaj chcę sprawdzić czy to prawda? Co do ziemniaka w płynie to chyba pisząc ten post, byłeś po małej jego konsumpcji?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
"podrzędnym forum" - a jakie masz inne forum o Łomży na które wchodzi tyle ludzi ? soplica0000 czemu napisałeś do tej pory dopiero 2 posty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Wg mnie wszystkie tematy o dagrasso powinny byc kasowane... albo pracownicy tej pizzeri sie wypowiadaja, albo konkurencja.... Dagrasso juz wie co ma zmienic "w sobie" zeby sie ludziom podobalo i wiecej na ten temat nie ma co pisac.... Coś ktoś jeszcze chce dodać ? Myślę, że nie ma potrzeby....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
a rozszerzając temat wentylacji, to nie macie o niej pojęcia kolego soplica
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
ludzie w Łomży to mają problemy:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
heheh pizzzeria margherita hehe to dopiero ***** jest cyrk hehee :) chyba cie coś mocno pierdolneło heheh ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
się rozpisał............
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Byłem, widziałem, oceniłem. Pizza spoko, Obsługa MARNA - przy zamawianiu pizzy kelnerka patrzyła na ufoludka, gdy została poproszona o pizzę zawierającą w sobie szynkę, ser, i coś jeszcze (.."ja potrzebuję nr pizzy"..) nr to ty masz niezły w głowie, choć i tak jest pusta, dopiero po sprytnej podpowiedzi kucharza, dotarło do niej, że klientowi można coś zaproponować, po prostu przygłup. Prawda boli ludzi, których moralne spłynęło w kiblu razem z moczem. MARCELUS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Ludzie zrozumcie- te dziewczyny pracują tam od niedawna i z tego co wiem od otwarcia do zamknięcia a to wychodzi nawet 16 godzin dziennie. Muszą się jeszcze wiele nauczyć to fakt ale gdzie mają zdobyć doświadczenie??? Przecież praktyka czyni mistrza. Poczekajmy może i z nich jeszcze coś będzie. A mam jeszcze pytanie- czy wszystkie te kelnerki tak kiepsko się poruszają i pracują?? Jeżeli tak to współczuję właścicielom tej pizzerii.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
pan soplica to mi wyglada na wlasciciela margharity,czyż nie prawda////
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
też mi się tak wydaje :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
no z margerity to polew gdy sie idzie w wakacje kelnerka i kucharz stoi i se faja pali przed lokalem w dzwiach :) jak to widze to odrazu niechce mi sie tam wchodzić!! ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
fakt zraża to ludzi w margericie albo jak szef sobie siedzi z pracownikiem za stolikiem i rozmawia.... prawdziwa pizzeria ma normalną wentylację lub klimatyzację Panie Soplica jak na Pana restaurację (margerita) wystarczy "marny klimatyzator" 3,5kW do tego jakiś komin usuwający zapach pizzy i już można normalnie siedzieć, żeby nie wentylacja margerity pozyskaliby Państwo jednego klienta więcej (mnie)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
w da grasso kelnerka z wąsami to juz masakra... powiedzcie jej zeby sie ogolila. nie musi byc piekna ale profesjonalizm wskazany. w marghericie szef to frajer, ale pizza wysmienita, wg mnie najlepsza w lomzy. nie usmiecha sie ten szefus w ogole buc taki typowy co wie wszystko najlepiej i tylko patrzy na kazdego podejrzliwie. sam bylem swiadkiem jak przyszedl do da grasso przy mnie z kelnerkami 'sprawdzic' coz to za nowa pizzeria. i te nieprzestrzegane godziny otwarcia w marghericie... nie dla kazdego orzeszki i swieczki tez nie zapala. muzyka ta sama leci na okraglo. moze byc wloska we wloskim lokalu ale na Boga nie w kolko ta sama! krepuje widok szefa i kelnerki non stoper (cicha muzyka i wszystko slychac) oraz stoliki blisko siebie. to odnosnie minusow margherity :).
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
lol wąsy..... rodzice nie zadbali o kurację hormonalną córki.. tragedia!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Czyli juz na 99,9% Pan soplica to właściciel margerity który dal tak wyczerpującą wypowiedz po zapoznaniu sie z da grasoo:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
trzeba zgolic wąsy u soplicy....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
i wąsy na pizze?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
to była by pizza roku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
wątpię, może pizza miesiąca, ale nie roku. pizza roku musi mieć coś specjalnego w sobie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
kozę z nosa :-D ???????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Nie wiem czy ktoś poczuje tylko jedną wsród pozostałych składników.Może cos innego? Jakies pomysly?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Hm. Cos zoltego byloby ok. Moze lekka nutka zieleni? Jammal Tunisia by cos wiedzial na ten temat.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Moze jakis kawałek wielblada? Jaka nutka zieleni? hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
pizza dobra, reszta porazka... przykro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
mało składników, mało przytulnie, chłodno...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
mati ale mówisz o "tym" kawałku wielbłąda?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Dziś jadłem tam pizze i wcale mi nie smakowała, była okropna można powiedzieć, że ponad 20 dychy w(za) błoto (dosłownie). Najgorsze było ciasto, bardzo mocno przypieczone wręcz przypalone a brzeg pizzy to już w ogóle porażka, no i ta mąka. Składników mało, sera wcale nie czuć. Jedyny plus za sosy. Niestety ale do CzPR jeszcze im daleko. A ci co nie próbowali tam pizzy niech się przejadą i sami ocenią, może innym takie coś będzie smakowało :) Pozdro dla fanów Kebabów :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Tommek nie wiem czy teraz do pizzy dają całe czy w kawałkach? Ja mam ulotke la grasso wsadzili mi za wycieraczki az 3 sztuki:D Z opisu calkiem smakowicie jest:P Ps.T dolozysz do Prisma? hehe:P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Obojętnie jakby nie podali, jakby nie zrobili, cokolwiek by nie zrobili, wam będzie źle, bo przecież łomżyniacy już tacy są, że ciągle narzekają, że pizza była niedobra, kebab w Łomży jest niedobry, dyskotek i klubów porządnych w Łomży nie ma, hiper druper Hipermarketów nie ma..., a że jest weekend, to trzeba usiąść przed komputerem i krytykować wszystko co w Łomży powstaje. A właściciele mieli na tyle jaj i odwagi, że zaryzykowali i taki biznes w ogóle (zaznaczam, że piszemy "w ogóle", bo większość łomżyniaków ma z tym nie lada problem, co widać szczególnie na tym forum) założyli, czego wy możecie im tylko pozazdrościć i ewentualnie ponarzekać, bo nic innego wnieść nie potraficie. Tommeknet, Ty byś wmontowal klimatyzację nawet do WC. Pozdrawiam wiecznie narzekających łomżyniaków, nic się nie zmieniliście i nigdy się nie zmienicie, bo jak komuś coś przeszkadza to robi coś w tym kierunku, żeby to zmienić. Dajcie do zrozumienia właścicielowi, że warto byłoby zainwestować w takie urządzenie, albo sami załóżcie własną pizzerie i montujcie tam co chcecie. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
krytyka często daje dużo do zrozumienia, a w normalnych lokalach klimatyzacja w wc to normalna sprawa i markac w niektórych miejscach by Ciebie wyśmieli za próbę krytyki naszej krytyki czy ja coś mówię na 4 pory...? NIE bo są OK, tak samo Mc Donald... klima pojawiła się w klubie 54 i ten klub tez dobry jest. dyskotek może i nie ma ale jamka (i after jama) póki co wystarczy dla niektórych lol,lol
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Tommeknet, a co Ty tak zachwalasz tą Yame? Jeszcze nie tak dawno nie chciałeś postawić tam nogi i siłą Cię tam zaciągnąć się nie dało. Co się zmieniło? Właściciel? Ochroniarz? Nie chodzi o samą klimatyzację, przeczytaj te forum, same narzekania. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Jeszcze jedno. Mi się podoba Łomża taka jaka jest. To dlatego z chęcią tu przyjeżdżam jak tylko mam chwilę wolnego czasu, z którym nie mam co zrobić, tak żeby odpocząć. Nie chce tu drugiego Białegostoku czy Warszawy. Jedyne czego tu brakuje to niestety w dalszym ciągu możliwości rozwoju zawodowego, no ale w was nadzieja. Pokażcie co potraficie i inwestujcie w Łomżę. -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
tylko powiedzialem, zeby powstala dobra konkurencja jamy od razu zmienilbym lokal a tak jest bo jest i jest tam ok co mnie zmienilo na yame? dzie"f"czynki... :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
co to są dzie"f"czynki????? Nie umiesz normalnie nazywac rzeczy po imieniu tylko musisz używac tych pedalskich zdrobnień. Ktoś ci zdrowo dupsko przetrzepał, że dziewczyna dla ciebie to dzie"f"czynka, a chłop to zapewne chło"f"czyk.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Ja sądzę, że tommeknet to pracownik chłodni w Jeziorku i wolne weekendy chłop męczy się w dodatnich temperaturach. Twoje uwagi są warte tyle ile twoja wrodzona zawiśc i złośc, że ktoś cokolwiek w tym mieście robi. Idzie zima przenieś się pod most to może wkońcu osiągniesz błogi stan i zapadniesz w sen.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
tommek jestes pracownikiem chłodni?:P:P hehe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Eeeee nie jest, ale ma fajne rzeczy w szafie... ;D -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
figlarka: dzie"f"czynka to ktoś taki jak Ty, spójrz się w lustro a zobaczysz zenia: dziękuję, życie na szczęście sobie ułożyłem i mam bardzo dobrze Mati22: nie podskakuj bo wiesz co Cię spotka ;) markac: nie Twoja sprawa głodny się zrobiłem..........
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
....to może jogurcik ?... :D ________ Malachit
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Jak taki z ciebie eurydyta, to może wy[powiesz się na temat innych pizzerii....po jaki grzyb czepnąłeś się tylko tych trzech.... Atak pozatym to gdzie ty masz ten swój lokal????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Facio, Da Grasso - kicha??, Cztery Pory Roku- brak smaku???, ale Margherita??? Szczerze mówiąc nic wielkiego, bez uwielbienia!!!! Lokal jak na nasze miasto....mała dziupla, standard pizzy może i lepszy. Dobre ciasto:)) Niby włoski klimat, ale zawsze pusto. Brak reklamy!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
standard to klimatyzacja
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
niech ktos mi powie...czy ta pizza za 15 zlw czterech porach roku...wznoskuje, ze jest to duza(czytam w menu)...ale czy jest duza jak pisza? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
nie jest taka duza.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
wszystkie pizze w 4 pory roku maja srednice 28 cm i zazwyczaj najadam sie połówką. polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
ty się najadasz połówką z 4 pór ?? ja ostatnio zjadłem całą pizze z da grasso, a zamówiłem z dodatkami (ser,salami,bekon,cebula,kukurydza) :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
Nie jadłam w Da Grasso, ale przy najbliższej sposobności przejdę się przekonać. Nie wiem tlyko dlaczego niektórzy krytykują mimo, iż tam nie bylyi. Słaby profesjonalizm?? Trzeba lat praktyki, poruszymy ten temat, chociażby po 3 miesiącach. A tak na marginesie moją ulubiona pizzerio jest... ,,Papryczka,, w Wysokiem Mazowieckiem ;] Zaś w Łomży Chilly Pizza. Z niecierpliwością czekam na Pizze Hut oraz KFC (podobno za rok ma powstać) ;] Tylko Głupcy się nie mylą... ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
niezbyt smaczna była duża 65-tka..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
a ja tą pizze uwielbiam 48 ;D i lubie tez 2 to fajne miejsce zeby wyskoczyc ze znajomymi i sobie posiedziec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
ty maaaartuska, twoja "ulubiono"?? buhaha
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pizza da grasso |
a ja chce jesc dajcie numer do karitasu w takim razie nie pozdrawiam atari 65 xe
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |