czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Koszykówka w Łomży

hej.Czy ma ktos jakieś info na temat druzyny koszykarzy Technik Łomża. wiem że chłopaki grają o awans do II ligi.zna ktoś skład tej drużyny.Może wreszcie ktoś ogarnął to wszystko organizacyjnie bo w czasach kiedy jeszcze grałem w Łomzy za dobrze to nie wygladało.
pozdrawiam

A KTO UMARŁ,TEN NIE ŻYJE!

J.W.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Koszykówka w Łomży

siema, skład mają niezły, tylko to jest nowa drużyna, muszą jeszcze wszystko ogarnąć. Kasę wykładają swoją, bo z tym zawsze nie za ciekawie, prawda jest taka że oprócz paru osób wszyscy w tym mieście mają w dupie ten sport, dlatego u Nas nigdy nie będzie dobrze, ale fajnie że chce im się, i coś kombinują. oby jak najdłużej.
pozdrawiam !!!

Technik Łomża to jest druzyna z budowlanki?

...co to za drużyna...gdzie można obejrzeć ich mecze?...za moich czasów chodziłem na mecze "JAŃSKIEGO"...wtedy mecze były rozgrywane w hali SP9...

czesc jestem jednym z załozycieli klubu uks technik chciałbym zaprosic na mecz wszystkich chetnych, ktory odbedzie sie we srode 14,11,07 w hali przy ulicy rybaki technikum budowlane,prosimy o goracy doping

z gory serdecznie dzieki - UKS TECHNIK

sprostowanie: mecz odbedzie sie o godzinie 19.30 zapraszamy wstęp wolny

C.d. U.K.S Technik. Gramy z Klimartem Białystok

Heh, z tym dopingiem to może być ciężko, ale i tak życzę wygranej i powodzenia.
Po za tym jest jeszcze drugi trzecioligowy zespół, są to juniorzy z Łomży, tylko nie orientuje się za bardzo kiedy oni grają.
pozdrawiam !!!

Z tego co mi wiadomo, na temat III ligowych drużyn w Łomży to są dwie. Pierwsza to wyżej wspomniany Technik Łomża, a drugi to Uks 9 Łomża. W pierwszym zespole gra kilku dawnych graczy z "Wałkuskich" Łomża, a w drugim to wychowankowie klubu Uks 9( juniorzy i kilku młodszych chłopaków). Derbowy mecz odbędzie się 23 listopada br. o 18:30 a gospodarzem bedzie Uks Technik. Pozdrawiam

Byłem na meczy technika z sokołem moge powiedzieć ze mecz wyglądał nawet dobrze a jak sie dowiedziałem ze przed tym meczem mieli z 5 treningów to moge powiedzieć ze nawet bardzo dobrze.Zebrali sie sami i jakos to zostało fajnie poukładane. Najlepiej zagrał według mnie Bielicki trafił 3 razy za trzy i maił kilka dobrych podań i widac było mondra gre. A kto jest trenerem tej ekipy ?

a powie mi ktoś, kto jest trenerem drużyny Technika??

Lora

Pozdrowienia dla koszykarzy Technika.Miło powspominać chłopaków z którymi się grało w szkole, na boisku, w klubie.Ale widzę że Dużego nie daliście rady namówić.Powodzenia chłopaki i mam nadzieje do zobaczenia w II LIdze:).
Damian K.S.Piaseczno

Dan

czesc Damian dzieki za pozdrowienia. Jesli Duzy chce moze sie z nami spotkac na meczu w srode i pogadamy o jego graniu!

Zapraszam na mecz koszykowki
Godzina : 13:00
Miejsce: Hala PG 8
Data: 13.11.2010
UKS 9 vs PKK Zubry B-stok !!

Serdecznie Zapraszam !!! ;))

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org