czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nasza KOchana władza......

chcecie wiedzieć/dowiedzieć sie jak nasze kochane Władze - Pan Prezydent i Jego zastępcy pomagają ludziom którzy oddali na nich glos?...Ciekawy artykuł juz w najbliższy czwartek –tygodnik „KONTAKTY”pod tytułem..."Wykup mieszkania" chyba najdłuższy z możliwych. Sprawa tak skomplikowana ze władze nie wiedzą jak to ugryźć. Zachęcam do lektury.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nasza KOchana władza......

A propo postu czy administrator strony www.4lozma.pl moze wyłoczyc te durne reklamy co wyskasują bo to denerwuje ludzi

to samo chcialam napisac

andzelika1007 przybliż temat

DiDi

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane.

Dotyczy to także "Kontaktów", czytać w redakcji nie potrafią?

Administratorze obudź się! Do dzieła!
Na forach w innych miastach, angelika1007 i wszyscy próbujący rejestrować się z jej adresu, po kolejnym takim numerze z reklamą dostaliby "wilczy bilet" na takie forum.

a gdzie Ty widzisz kopiowanie lub reklame w tym poście

Pozdrawiam

DiDi

panidomu
Jak nie widzisz to i nie zobaczysz, każdy inteligentny człowiek to zauważy.

I nie ważne, czy dotyczy to "Kontaktów", czy "Wieści Oborowych", jeśli jest prośba, ludzie wiele razy o tym pisali, to w myśl powiedzenia:

"Mądremu dość po słowie, a głupiemu i referatu mało..." dalej robi swoje i nie wie, lub udaje, że nie wie o co chodzi.

"Autor: Sebo19 (---.lom.netster.pl)
Data: 11-11-07 16:33

A propo postu czy administrator strony www.4lozma.pl moze wyłoczyc te durne reklamy co wyskasują bo to denerwuje ludzi
"

Firefox + wtyczka Adblock plus i zmartwien nie ma.

a teraz QUIZ dla autorki tematu i innych podobnie inteligentnych:

czy nastepujacy link: http://4lomza.pl/forum/list.php?f=1 sluzy do:

1) sprawdzania poczty
2) zbijania bąkow
3) poglądania Mietka Zula nago pod prysznicem za posrednictwem internetu
4) Zamieszczania tematow forumowych o tematyce POLITYCZNYM

Nagrodami sa majtki z autografem Mietka Zula, zestaw "gumowy mlotek z gumowymi gwozdzmi", nowoczesne samobiezne mlotki z celownikiem optycznym i drzwi do lasu. Wygrane przedmioty wysylamy faxem.

To nie jest reklama, poprostu władze leca sobie ze mna w kulki i chcialabym ostrzec innych ktorzy stana przed dylematem wykupu mieszkania od Urzedu Miastai to poprzez przeczytanie tego artykułu ktory ma sie ukazac w tygodniku, jak inaczej mam ostrzec innych przed wladzami naszego miasta? sa to ludzie którzy zajmują nie właściwwe miejsca. Niech się wszyscy dowiedzą i juz!!!

A na forum nie ma dzialu POLITYKA? Jak nie ma to przepraszam! Caly czas naiwnie sadzilem, ze jest. Wladza, wladze to sprawa polityczna (w koncu maja ja politycy).

mnie polityka nie interesuje, az tak Ci to lezy na glowie ze musisz pisac takie uwagi??? To rowniez sprawa nasza OBYWATELI, sprawa naszego miasta, nie sadzisz? Nie zycze Ci bys mial takie problemy z takimi ludzmi jak nasi "wspaniali" Prezydencji, którzy to przed kamerami tylko umieja pieknie mówic i szczerzyc swe pożółkłe zeby...buuuu

angelika1007: to napisz coś więcej a nie odsyłasz nasz do tygodnika. Przeczytamy, posiądziemy niezbędną wiedzę i przynajmniej tego "czerwonego" szmatławca nie będziemy musieli kupować.

ADALL

chcialabym, wierz mi, lecz to nie mozliwe jest, za dlugo by pisac

"Autor: angelika1007 (---.lom.netster.pl)
Data: 11-11-07 21:43

mnie polityka nie interesuje, az tak Ci to lezy na glowie ze musisz pisac takie uwagi???

"Nasza kochana wladza"

1) Przeczysz sama sobie.
2) Temat ewidentnie polityczny.
3) Polacy to politykofile, nie potrafia zyc, funkcjonowac bez nieustannego myslenia o polityce, sluchania w TV co politycy wyczyniaja itp. Z tego wzgledu, ze mam DOSC nieustannych jazgotow o charakterze politycznym praktycznie PRAWIE NIE POJAWIAM SIE NA FORUM POLITYKA. A tu masz, jak na zlosc, tam gdzie nie powinno byc polityki z definicji -jest.
4) A ja myslalem, ze to faceci nie potrafia sie do bledow przyznawac.

Oj, jaki Ty jestes drobiazgowy:) Zapewne jest to polityka, ja nie przecze, ale chcialam bardzo by chociazby taki jak Ty, ktory nie zaglada do dzialu polityka, mogl przeczytac o problemie, jaki sie pojawil, jak to nasi KOchani Prezydencji malo kompetentni sa, mimo zajmujacych wysokie stanowiska. Sprawa oparla sie juz o Biuro Praw Obywatelskich, w Wawie- jak czytam ich pisma skierowane do wladz wyzszego szczebla, to se mysle - co tez Oni pomysla o naszej Łomży, o ludziach którzy jakby nie patrzył rządzą w tym mieście. Sprawa pewno zostanie skierowana jeszcze wyżej (taki mam plan) tj. do Strasburga - czy nie sadzisz, ze warto by nagłośnić tą sprawe?
Jesli, czujesz sie tym tak urażony to Cie przepraszam, ale postaraj się zrozumieć innych ludzi, którym ręce opadaja, na takie załatwienie spraw, bo zgodnie z Art. 36.pkt.1i2(załatwianie spraw administracyjnych), sprawa powinna być załatwiona najpozniej w ciągu dwoch m-cy, a w sprawach bardziej zawiłych trzy m-ce, a to trwa juz rok i 8 m-cy, nie opadły by Ci ręce? Chwytam się wszystkiego, jak tonący brzytwy. E! szkoda gadac

Pozdrówka:)

Kobietko mila: Problemow w zyciu jest masa :) -Polityka jest ich esencja. Sadzisz ze ludzie chca byc zmuszani do czytania takich rzeczy? ;)

Litosci ;) wszedzie tylko polityka :P ile mozna? ;) Sa ciekawsze rzeczy w zyciu :)) Na drugi raz prosze: Dzial Polityka. :) Ok?

loosac ...posluchaj! W sumie to nie wiem po co ta cala dyskusja, skoro twierdzisz ze Cie polityka nie interesuje, to po co klikasz na slowo "wladza" (polityka) przeciez nikt nie stoi Tobie nad glowa z batem, i nie mowi co masz robic. Mysle ze jestes na tyle dorosly, ze wiesz co czynisz!

A ja stwierdzilam, ze mam problem i poprostu chcialam ostrzec innych ktorzy beda zadawac sie z Urzedem Miasta Łomża. Mam takie prawo!

Pozdrawiam i wyluzuj mlody czlowieku:)

"Mysle ze jestes na tyle dorosly, ze wiesz co czynisz!"

-Jak myslisz? Dlaczego oddzielono temat polityka od reszty? Po co powstal dzial "polityka"? Po to zeby pisac w Ogolnym? -myslenie blondynki.

Wybacz. Ponioslo mnie, ale mam racje a ty nawet nie probujesz przyznac sie do bledu (w czytaniu chyba)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org