Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lakiernik samochodowy |
Przymierzam się do częściowego lakierowania samochodu.Którego polecacie lakiernika?W szczególności chodzi mi o dobrze dobrany kolor,by jak naj mniej odróżniał się od starego lakieru?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lakiernik samochodowy |
polecam zakład w Piatnica zz cpn jest tam pani ktora najlepiej potrafi dobrac kolory . Nie ma zadnej róznicy i to nawet te cięzkie do dobrania. Pasja
|
|
heehhhhe, stary ile samochodow juz robiles i dzie???, slyszalem rozne opinie na temat lakiernikow sam robilem juz ladnych kilka aut, jezeli zalezy ci tez na cenie to zajedz do Chojn pogadaj niech obejzy , mysle ze bedziesz zadowolony.To jest przed cpn-em po prawej stronie z drogi widac.
|
|
Obok salonu RENAULT za stacją PRYMA gość robi bardzo dobrze chwalą go
|
|
Bardzo sobie chwale p.Sałackiego na Polowej. Robil mi 2 auta i jestem b.zadowolony. Wczesiej miałem przygody z innymi fachowcami ,ale tego mi polecono jako solidnego i to sie sprawdziło.
|
|
Kurak (chyba tak się nazywa) nad Narwią, teraz ma autoryzację skody, ale kilka lat temu jego żona mieszała lakiery tak, że przysyłali do niego z innych zakładów na dobranie koloru. Tylko chyba niestety nie jest najtańszy :(( ___________________________________- ... & vice versa!
|
|
Z tego co słyszałem to Kuraka bardzo chwalą.
|
|
Kurak zdecydowanie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |