Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ronald McDonalds w Lomży |
Mam pytanie-czy ktoś się orientuje,o której godzinie w łomżyńskim McDonaldzie ma się dziś pojawić osobiście Ronald McDonalds? Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ronald McDonalds w Lomży |
juz byl
|
|
Szkoda,bo jak by nie było to jakaś rozrywka dla dzieciaków,ale dziękuję za odpowiedź Człowiek jest jak szkło,dopiero go poznasz,gdy się nim skaleczysz...
|
|
a co to za idiota, następnym prezydentem polski ma zostać?
|
|
chodzi o tego debilnego clowna, widziałem na filmie dokumentalnym jak w stanach kilkuletnie dzieci po pokazaniu zdjęcia Jezusa i tego Ronalda, to w większości wskazywały że znają tylko clowna...
|
|
g*** zamiast mózgu, to się nie dziwię, że clown jest im bliższy. Prawda boli ludzi, których moralne spłynęło w kiblu razem z moczem.
|
|
LUDZIE RONALD TO POSTAĆ WYMYŚLONA DLA POTRZEB MARKETINGOWYCH MOIM ZDANIEM JEDEN Z GŁUPSZYCH TEMATÓW NA TYM FORUM Abdul
|
|
jak on u mnie w domu byl obiad zjadl i pojechal..........:D Lomzes
|
|
Jan_Serce a gdzie zdobyłeś zdjęcie Jezusa? Bo chętnie był zobaczył... ;)
|
|
gtwtomek, przeczytaj jeszcze kilka razy mojego posta, zanim zadasz takie debilne pytanie matołku...
|
|
W ogóle poco ten gówno ? tylko hamowa więc roi się po Łomży. Dla mnie to było gówno jest i będzie .
|
|
detonator, nie wiem czy zdajesz sobie sprawe, ze pisanie z capsem wnerwia ludzi. Poczytaj netykiete. Pisanie DUZA LITERA symbolizuje krzyk. Lubisz jak ktos na ciebie wrzeszczy? :P
|
|
z tym zdjęciem Jezusa to dobry strzał gtw-tomek. Janie Serce czyżby argumentów zabrakło i zaczynamy sięgać po inwektywy? Tak ciężko się przyznać do błędu? hehhe Co do postu Marcelego: "g*** zamiast mózgu, to się nie dziwię, że clown jest im bliższy." Rozszerz swoją myśl proszę. I wytłumacz jak postać historyczna może być bliższa kilkuletnim dzieciom niż postać żyjąca w ich czasach i egzystująca w ich dziecięcym świecie? religijne bzdury pomijamy bo szkoda bajtów
|
|
van coś tam, doprawdy powiadam ci że widziałem wiele zdjęć Jezusa, były to zdjęcia jego podobizny z obrazów, komputerowe wizualizacje na podstawie całunu turyńskiego, przyjęło się że jest taki wizerunek Jezusa który większość z nas zna i twoje cwaniakowanie jest żałosne...
|
|
"van coś tam" ulżyło? "widziałem wiele zdjęć Jezusa, były to zdjęcia jego podobizny" widziałeś zdjęcia podobizny bo nikt z obecnie żyjących nie mógł go widzieć "twoje cwaniakowanie jest żałosne..." to nie boli - możesz przeprosić użytkownika gtw-tomek. I to nie tylko za pomyłkę , ale też za wyzwiska. O ile dla Niego coś Twoje przepraszam za tego "matołku' znaczy.... jak na prawdziwego pseudo katolika przystało pięknie wyzywasz i nie jesteś w stanie operować logicznymi argumentami - ładnie to tak powielać stereotyp? Pamiętasz co za zdanie powiedział minister Beck w Sejmie 5 maja 1939 roku?
|
|
"widziałeś zdjęcia podobizny bo nikt z obecnie żyjących nie mógł go widzieć" widziałem wiele zdjęć Jezusa, BYLY to zdjęcia jego podobizny z obrazów, komputerowe wizualizacje na podstawie całunu turyńskiego, przyjęło się że jest taki wizerunek Jezusa który większość z nas zna... wczytaj się i nie mędrkuj, nie wiesz po za tym czy jestem katolikiem i czy jestem wierzący... zależy o którym zdaniu mówisz Becka mówisz bo widziałem jego przemówienie w tv, to mogę coś pamiętać, to o guziku? :))) przycwaniakowałeś wow:)))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |