piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaginął pies

W piątek 30.04.2004 w okolicach Księcia Janusza 22 i Piłsudskiego 12 zaginął pies. Opis: mały (długość około 50cm, wysokość 30cm), czarny, bez ogona, biała łata na siedzeniu, lekko podpalany, wabi się Kacper. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - prosimy o kontakt. Telefon 2188 745, tel. kom. 504 703 893. Prosimy o pomoc.

Kubusz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaginął pies

O kurde jaka tragedia !!! Wynajełeś już Rutowskiego ??? Chcesz pokonwersować o tym zdarzeniu !? bo chyba po to jest forum.

pozdrowienia dla wszystkich :))

Dziki, dla osób przywiazanych do zwierzęcia to może być tragedia. Miałeś kiedy psa - przyjaciela? Jak zobaczę gdzieś Kacpra to przedzwonię.

józek

te Dziki idz poszukaj żołędzi pod lasem a nie na ludzkim forum próbujesz zwrócić na siebie uwagę

Kubusz

Kubusz przez takich idiotów jak Ty na te forum zagląda coraz mniej ludzi. Ja jestem następnym który już tutaj nie zajrzy, bo nie ma po co. Żalosny jest widok, postów typu "zginął pies" itp. nie ma tutaj wogle o czym podyskutować.

pozdrawiam wszystkich

To nie zaglądaj. Ja psów nie lubię, ale gdybym miał i by mi zginął to bym go próbował znaleźć na kaźdy możliwy sposób i to jest chyba logiczne.

Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej
(Nie mylić z Wielką Polską :-)
WWW.WIELKA.NET

dziki mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia... Weź juz więcej nie wypowiadaj sie na forum, bo jestes żałosny!!! A zaginięcie psa to wcale nie jest śmieszny temat, a tragedia.
Tak jak napisał wcześniej Kubusz, idź dziki poszukaj żołędzi pod lasem!!!!

Zobacz na Janowie tam jest schronisko dla zwirząt może go złapali i trzymają tam. pozdrawiam

Widocznie Dzikiego by nikt nie szukał...

Pozdrawiam

I jak znalazł się już ?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org