Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zaginął pies |
W piątek 30.04.2004 w okolicach Księcia Janusza 22 i Piłsudskiego 12 zaginął pies. Opis: mały (długość około 50cm, wysokość 30cm), czarny, bez ogona, biała łata na siedzeniu, lekko podpalany, wabi się Kacper. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie - prosimy o kontakt. Telefon 2188 745, tel. kom. 504 703 893. Prosimy o pomoc. Kubusz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zaginął pies |
O kurde jaka tragedia !!! Wynajełeś już Rutowskiego ??? Chcesz pokonwersować o tym zdarzeniu !? bo chyba po to jest forum. pozdrowienia dla wszystkich :))
|
|
Dziki, dla osób przywiazanych do zwierzęcia to może być tragedia. Miałeś kiedy psa - przyjaciela? Jak zobaczę gdzieś Kacpra to przedzwonię. józek
|
|
te Dziki idz poszukaj żołędzi pod lasem a nie na ludzkim forum próbujesz zwrócić na siebie uwagę Kubusz
|
|
Kubusz przez takich idiotów jak Ty na te forum zagląda coraz mniej ludzi. Ja jestem następnym który już tutaj nie zajrzy, bo nie ma po co. Żalosny jest widok, postów typu "zginął pies" itp. nie ma tutaj wogle o czym podyskutować. pozdrawiam wszystkich
|
|
To nie zaglądaj. Ja psów nie lubię, ale gdybym miał i by mi zginął to bym go próbował znaleźć na kaźdy możliwy sposób i to jest chyba logiczne. ______________ Chwała Wielkiej Rzeczypospolitej (Nie mylić z Wielką Polską :-) WWW.WIELKA.NET ______________
|
|
dziki mam dla Ciebie propozycję nie do odrzucenia... Weź juz więcej nie wypowiadaj sie na forum, bo jestes żałosny!!! A zaginięcie psa to wcale nie jest śmieszny temat, a tragedia. Tak jak napisał wcześniej Kubusz, idź dziki poszukaj żołędzi pod lasem!!!!
|
|
Zobacz na Janowie tam jest schronisko dla zwirząt może go złapali i trzymają tam. pozdrawiam
|
|
Widocznie Dzikiego by nikt nie szukał... Pozdrawiam
|
|
I jak znalazł się już ?
|