Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Co sądzicie o dr Ściana? |
Jw. Proszę o opinie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Co sądzicie o dr Ściana? |
w celu?
|
|
Szukam dobrego lekarza- ginekologa. Polecono mi dr Ścianę. Może ktoś miał juz z nim jakies doświadczenia?
|
|
agateczka1987 mojej siostrze ciąze prowadzi,z tego co mi mówiła to jest godny polecenia.
|
|
Pan Ściana o ile wiem nie tytułu doktora nauk medycznych jest zwykłym lekarzem ginekologiem jakich wielu w Łomży.
|
|
Wydaje mi się że nie musi mieć Bóg wie jakich tytułów żeby byc dobrym lekarzem i znać sie na tym co robi
|
|
Mialam doswiadczenie ale niestety złe.. zmienilam.. Pozdrawiam
|
|
jak nie musi według ciebie tytułów żeby się znać na tym co robi to się nie pytaj, chyba już zdecydowałaś... a tak apropo to słyszałem że on swe pacjentki często stawia pod ścianą:)))
|
|
Nie polecam nikomu, BARDZO złe doświadczenia.... anna
|
|
podobno najwiecej cipek widzial w Łomży
|
|
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
|
|
nie polecam...... !!!! ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Moge polecić dr Zarembe jeśli to coś pomoże.
|
|
A JA SŁYSZAŁEM ZE U WSZYSTKICH KOBIET STWIERZA NADRZERKE HAHA CIEKAWE BO PEWNIE JAK BY BADAŁ PRZEZ PRZYPADEK - GŁUPOTĘ JAKIEGOŚ FACETA TO U NIEGO PEWNIE TEŻ BY SIE ZNALAZŁA NADRZERKA HAHA
|
|
Dokladnie radze omijac z daleka
|
|
Myślałem, że już do wszystkich dotarło,że takie pytanie na forum to stracony czas :-) To jakby spytać na formum : czy mężczyźni są lepsi od kobiet? Totalna masakra. Wracając do tematu: dwójka dzieci, bez problemów, jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni. Ryzyko jak zwykle i ze wszystkim....
|
|
LEPSZY JEST DR UKULELE MBUTU, PRZYJMUJE W NAMIOCIE ROZBITYM PRZY NOWYM MOśCIE.
|
|
Nie polecam.Chyba ze jestes naiwną,ładną,bogata blondynka.Takie pan dr chętnie i dlugo "leczy"Tylko biedna E....bezgranicznie mu ufa
|
|
Ja mam pozytywne wrażenia (2 dzieci)
|
|
Nie sądzę, że tego typu tematy są zbędne na forum. Jeśli ktoś nie ma ochoty się na nie wypowiadać, ani ich czytać, to niech do nich nie zagląda!Mnie mp ciekawią, bo dotyczą także mnie. Sama chodzę do dr Ściany i jak na razie mam pozytywną opinię o nim, choć u mnie też wykrył nadżerkę :) Może coś i w tym jest, choć wiem, że nadżerkę albo się miało, albo się ma, albo dopiero się będzie ją miało. Taki los kobiet... Więc może zbyt pochopna ta opinia. Mam jeszcze prośbę, piszcie dlaczego nie polecacie np, bo nie widzę tu żadnych argumentów konkretnych.
|
|
Nie polecam, nieładnie potraktował moją bratową, w szczegołnym momencie - kiedy go bardzo potrzebowała....
|
|
Ja równiez nie polecam!!! Nie wykrył narządów / nerek/ i niestety kobieta straciła swoje dziecko dopiero w 30 tygodniu,kiedy je pokochała i poczuła a takie rzeczy wykrywa się w 12 tygodniu ciaży. Niedouczony i chamski i tyle . Nie polcam.
|
|
Nie polecam gdyz poprzez jego metody wylądawalam w szpitalu.. do dzis odczuwam i bede odczuwala tego konsekwencje.. Na poczatku mowilam rowniez ze to najlepszy lekarz zaslepila mnie jego dobroc.. dopiero jak sie oparlam w szpitalu dowiedzialam sie jakie byly tego przyczyny spodowane przez wlasnie tego doktora.. Dlatego tez moge z sumieniem odradzic
|
|
Somewhere Over The Rainbow napisał(a): > Nie polecam gdyz poprzez jego metody wylądawalam w szpitalu.. dokładnie to samo - prawie 2 tygodnie wyjete z zyciorysu, co mialo tez i wiele innych konsekwencji (nie tylko odbilo sie na moim zdrowiu), pan doktor potrafi sie takze "upomniec"
|
|
Ja nie polecam dr Ściany, nie chcę mówić dlaczego - zbyt bolesne, co do dr Zaremby to ze szczerym sercem mogę Go polecić każdemu. magia_2
|
|
omijać omijać i jeszcze raz omijać tego Pana ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Przecież to weterynarz!!! Do kobiet sie nie nadaje.
|
|
Patrzę, że najwięcej wypowiadają się faceci, jakby to ich dotyczyło. Dobrze, że udzielają rad, ale prawie każdy ma negatywne opinie. W sumie to też mnie ciekawi ten temat i będę go śledzić. egipt82@wp.pl
|
|
Faceci którzy mają żony i dzieci i aktywnie uczestniczyli w wyborze lakarza ginekologa, poczęciu :) wizytach u lekarza, porodach i innych ciekawych rzeczach.
|
|
Każdy swego chwali!!!!!!!!!!!! Nie polecam !!!!!!!!! Pan Dr. jak szyje po porodzie to na całego od góry do dołu.
|
|
Jan Serce u niego się leczy i sobie go chwali.
|
|
Wiecie opinie o jego kwalifikacjach na podstawie własnych doświadczeń wydawac możecie, ale wycieczki na temat jego osobistych spraw to juz są wulgarne zagrywki na poziomie roztrząsaczy gnoju z Łomży. Jak zwykle najbardziej mordą szasta ten złamas w dupe kopany i dymany przez drechów pod statkiem Jaś -gówno. Nasza
|
|
naprawde to przypadek .chodzilo o tego prawdziwego DR wall ex. .pozdrawiam wszystkich .jestescie super ,kocham was. ilona na zawsze
|
|
Nie polecam;/ z własnego doświadczenia.
|
|
walnij z bani
|
|
także nie polecam, z wlasnego doswiadczenia oraz siostr.
|
|
Chyba jeden z najlepszych u nas gineko0logów, pełen profesionalizm i kultura
|
|
Najlepiej wszyscy by chcieli idealnych lekarzy, wszystko orzekających bezbłednych, takich jak w TV ale to niemożliwe zbyt wiele jest niewiadomych w medycynie,a wszystko to tylko wie Pan Bóg...
|
|
JA polecam dr Zarembe
|
|
grał ktoś z was w DR.Mario?
|