wtorek, 04 marca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
tak sobie myślę.....

Czytam to forum od jakiegoś czasu, poruszane są różne tematy,mniej lub bardziej ciekawe ( to kwestia co kogo interesuje). tylko prośba do użytkowników tego forum. Zanim cokolwiek napiszesz Drogi Uzytkowniku przemyśl swoja wypowiedź,proszę mniej wulgaryzmów!
Mowa (pisanie) jest srebrnem, a milczenie złotem, i niech kazdy z nas zacznie od siebie....... zmiany na lepsze. Co Wy na to drodzy Forumowicze?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: tak sobie myślę.....

Masz rację, ale to nic nowego.

:)) Biernaczenko i myslisz,że nic nie da się ztym zrobić?

iga to po co ten post??

Są ludzie i taborety:) nie zmiienisz tego, jeśli ktoś nie bedzie tego chcial to i tak postawi na swoim:)

ile razy można pisać to samo?

...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...

Pytasz doctor po co ten post? Może po to, żeby zmusić do refleksji (niektórych) uzytkowników internetu.Nawet jezeli tylko jedena osoba pomyśli zanim cos napisze, to i tak bedzie sukces.
konrad1991, ale zawsze warto probować :))

moze cos w tym jest ale ja bym to przemilczal ;)

iga, całe szczęscie nikt cię nie posłucha bo było by nudno...

Forum , to jest takie miejsce , że niech się ludzie wykrzyczą, niech jest ten wentyl bezpieczeństwa. Niech ujawnia te wielkie tajemnice i żale które w sobie noszą. :)))))))
Problem moim zdaniem jest w tym , ze forum jest mało czytelne.
Osobiście wole takie forum , ze widze kto sie wypowiadał zanim wejde w temat, bo jest wiele osób których sie czytać nie chce po lekturze kilku postów , równocześnie sa takie osoby których warto posty czytać.
Na naszym forum mamy rebus - trzeba wchodzić w każdy niemal temat.
Moja uwaga jest techniczna , aby zmienić formę tego forum, tak aby to wszystko było bardziej czytelne.

A do treści postów i tak i tak należy podchodzić z pewnym dystansem. :))))))))

" Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

to forum jest po to aby wyrazac to co sie mysli i jezeli ktos ma ochote bluzgac i komentowac,wypowiadac swoje poglady ktoryeinnych raza to trudno ale tuitaj mysle ze akurat mozna

a no i nie mysl tyle bo ci to i tak nie wychodzi

ja to w ogole sie nie łapie jeszcze ock, weszlam bo bardzo mi sie spodobały figury akrobatyczne ;D cwicze sobie akrobatyke, nie figur troche sie boimy. znaczy sie, no nie ma wsrod nas silnej reki chlopaka xD
a zeby tak nawiazac do tematu, to zgadzam sie ze wszystkimi opiniami typu ze to miejsce na wyrazanie swoich opini. bo nikt mi nie powie ze nie...
okk, lece lukac inne tematy ;D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org