Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
LEGIA + - JAGA - |
Właśnie trwa mecz Legia Warszawa - \Śledzie\ Jagiellonia Białystok . Narazie DO PRZERWY 0 - 0 na Łazienkowskiej. Dalej Legia , pokaż śledziom , jak sie w piłkę gra !!!! A TVP3 zanim puszczacć programów politycznych , pokazaliby lepiej ten mecz . DO BOJU LEGIONIŚCI !!!!!!!!!! ___POLAK___TO___JA___
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
re |
Cwe(L)ki vs ch..{J}ki Jedni drugich warci hehe.
|
|
Re: LEGIA + - JAGA - |
hehe 2 połowa - 30 minut opuznienia , bo fani Jagi wywieszają rasistowsko flagie .Na fladze, której wywieszenie spowodowało przerwanie meczu, był symbol "White Power" ___POLAK___TO___JA___
|
|
gdzie tam byl napis White Power??baranie
|
|
symbol a nie napis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!baranie ___POLAK___TO___JA___
|
|
KONIEC L 0 - 0 ŚLEDZIE ___POLAK___TO___JA___
|
|
Polak...sory ale chujowy z Ciebie Polak skoro nie umiesz pisac?
|
|
ale szacunek for you..Legia góra ;D
|
|
Te blisko białoruskie bydło powinni rozpędzić na cztery wiatry. W drodze powrotnej pociągiem w Zielonce też były burdy , bili się z kolejarzami.
|
|
Ach te kompleksy...
|
|
the-bile nie potrafią się dogadać, zamiast kibicować Legii albo Jadze, a najlepiej ŁKS-owi jorguś
|
|
tak a'propos http://tinyurl.com/2vt2fa -- tomek w. \"Rzuciłem myśl, że cokolwiek mi się należy\" \"Żeby mi się chcialo tak, jak mi sie nie chce\"
|
|
Greg12 umiem , tylko piszę szybko i robię błędy SZKODA LEGII , BĘDZIE IM CIĘŻKO NAWET O PUCHAR INTERTOTO. ___POLAK___TO___JA___
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |