Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gg |
dziala wam gg? bo mi nie:/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gg |
u mnie dzialalo ale jua k...a nie dziala
|
|
teraz juz dziala
|
|
co chwila się jebie... ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
moze
|
|
no mi tez juz dziala ale co kilka dni trzeba jeszcze raz sie logowac na server a tego nigdy nie bylo:/ wystarczylo sie raz zalogowac juz wicej nigdy
|
|
sołtys na noc wyłącza :D Lomzes
|
|
Ostatnimi czasy często coś się chrzani, ale na szczęście tylko kilko minutowe usterki.
|
|
ja nie wiem co jest z tym gg myślałam ze tylko u mnie coś się psuje ale widzę ze nie jestem sama.... wk*** mnie to ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
wniosek: używajcie alternatywnych form komunikacji :D
|
|
Alternatywnych ? Może gołębi.
|
|
To jeszcze ktos uzywa gadu gadu? lol
|
|
fLorek jaki ty zacofany toc to jesn najbardziej znanu i najwięcej używany komunikator o kurde ty chyba z innej bajki jesteś... LOL
|
|
fLorek jaki ty zacofany toć to jest najbardziej znany i najwięcej używany komunikator o kurde ty chyba z innej bajki jesteś... LOL
|
|
To się powinno nazywać "Padu-Padu"...też już od dawna nie używam. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
jakieś awarie ostatnio mają ; /
|
|
z alternatyw to chyba tylko Jabber... ale jak przekonać ludzi do używania tego? ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
Ja używam komunikatora Spik opartego na technologii Jabber - rozmowy tekstowe i głosowe, działa prawidłowo. Polecam.
|
|
po pierwsze wywalcie klienta gadu gadu tego co większość ludzi ma, korzystajcie z mirandy, pidgina, kady itp. po drugie te alternatywne komunikatory umożliwiają kontakt z innymi komunikatorami (jabber, tlen itp.) tak, że mamy wszystko w jednym i całkowicie BEZ REKLAM przyznam, że komunikacja komputerowa nie zawsze jest dobra, kolegę mam za ścianą, wysyłał mi kiedyś zdjęcia, które doszły w 10 minut, szybciej by mi płytkę wypalił i ją przyniósł
|
|
pawcio - kiedy rodzice podlaczyli internet? swoja droga- mi akurat chodzilo o usluge gadu gadu, nie sam komunikator. uzywam gaim'a i tylko czasem aktywuje sobie gadu.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |