Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Witam Was w Unii Europejskiej |
Pozdrawiam serdecznie Wszystkich w tej waznej chwili. Życzę, by nasze debaty była naprawdę na poważnym poziomie i owocowały rosnącym wzajemnym zaufaniem, niezależnie od poglądów i siły argumentów. Z poważaniem Tadeusz Zaremba
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Witam Was w Unii Europejskiej |
Unia Europejska to banda złodziejska!!! Zapraszam dziś wszystkich na manifestację antyunijną do Warszawy organizowaną przez Młodzież Wszechpolską i Ligę Polskich Rodzin!!! Chwała Wielkiej Polsce!! Chwała Wielkiej Polsce!!
|
|
Ale wiecie co jest najlepsze... wstałem dziś rano i.... ...słońce świeci tak jak wczoraj! Tak jak wczoraj radio gra, kot mój tak jak wczoraj budzi mnie mrucząc do szyby. Dopiero wieczór będzie inny niż zwykle. Od dzisiejszego wieczora nie będę sam. Nie będę sam wobec ludzi i Boga. Pierwszy maja - święto pracy? Pierwszy maja - wejście do unii? To tylko(aż?) polityka i gospodarka - prawdziwe życie toczy się tuż przy nas i jak je sobie ułożymy tak bedziemy szczęśliwi! Jeszcze raz dziękuję wszystkim za życzenia! Do zobaczenia! _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
nowa Europa?lepsza?czas pokarze. gorzej chyba byc nie moze...
|
|
:)) LPG juz 1,58
|
|
w piątnicy za motelem 1.43 :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
Autor: Wszechpolak (---.koba.pl) Data: 01-05-04 03:18 "Unia Europejska to banda złodziejska!!! Zapraszam dziś wszystkich na manifestację antyunijną do Warszawy organizowaną przez Młodzież Wszechpolską i Ligę Polskich Rodzin!!!" Trzeba bylo dolaczyc do antyglobalistow... tylko ze Ci anty- okazali sie nazbyt spokojni, i pokazali " klase", a ONI (czyt MW, LPR) przeciez chca byc WIDOCZNI - rozumiem, mam nadzieje, ze policja na ulicach Warszawy jeszcze sie przyda:P Dziekuje za Zyczenia TZ, tego rowniez nam wszystkim zycze... °°°°°°°°°° ... evaa ...
|
|
Czy będzie lepiej pewnie zależy nie tylko od nas. Ale chociaż małe okazje sie przytrafią, aby nam wszystkim choć trochę było lepiej. Polak potrafi, dać mu tylko możliwości. Tak czy inaczej od dziś wszyscy jesteśmy na nowj drodze życia - niebieskiej, Kefas to nawet podwójnie. Powodzenia.
|
|
Witajcie. Nic nie stanie sie od razu. Na rzeczywiste zmiany bedziemy musieli jeszcze poczekaae. B+-d 1/4my dobrej myP:li. Pozdrawiam
|
|
Kefas :))))))
|
|
Europejska rozmowa na GG <B>michal</B> (11:30) no i co tam <B>michal</B> (11:30) jak tam UNIa europejska wszedles? <B>michal</B> (11:30) czy nie bardzo <B>Tomek</B> (11:31) a h*j z nio <b>michal</B> (11:31) heheeu <B>Tomek</B> (11:31) nic sie niezmienilo <B>michal</B> (11:31) a co sie mialo zmienic ? samochody nie beda lataly po niebie <B>Tomek</B> (11:31) h**a mam rozmiarow takich samych <B>Tomek</B> (11:31) wiec wszystko po staremu <B>michal</B> (11:31) no tak .. :)
|
|
tagi (pogrubienie) nie zadzialaly :))
|
|
Dla mnie osobiście nie sa atrakcyjne takie zalety UE jak: przekraczanie granic bez paszportu, mozliwość pracowania w krajach europejskich czy łatwiejsze studiowanie za granica, poniewaz i tak jest to dla mnie nieosiągalne - oczywiście z powodu pieniedzy!!! Do niedawna nasza integracja byla mi obojętna ale jak widze, ze nie bede mógł sobie np. kupic spodni bo bede musial oszczedzac na cukier czy chleb to mi sie jej odechciewa!!! Tylko ze teraz jest juz zapoźno!!!
|
|
A JA CIESZĘ SIĘ NA NOWE DOŚWIADCZENIA: PRZYKRE I WESOŁE, DOBRE I FRUSTRUJĄCE- ALE ZAWSZE TO W GROMADZIE! (Bo ja lubię przestrzeń dosłownie i w przenośni, a tej przbyło ogromnie!). Zbych
|
|
A wydawało się to takie odległe! Ja też wszystkich pozdrawiam unijnie,szczególnie TZ i Kefasa po starej znajomości ;-) Pozdrawiam Ellena
|
|
UE staje się solą w oku amerykańskiego "żandarma": cyt:...Cohen przypomina o podziale w Europie, jaki ujawnił się przy okazji wojny w Iraku i pisze, że "Ameryka może próbować wykorzystać (proamerykańskie) sympatie Polski, Słowacji czy Węgier, aby osłabić jedność Europy i zmierzać do realizacji swoich własnych celów, jak utworzenie baz wojskowych w przynajmniej jednym z tych krajów"... CZy będziemy dalej ogłupianymi pajacami w ręku Buscha, czy też zmądrzejemy trochę? Zbych
|
|
Nie wiem, czy mi się polepszy czy nie. Dzisiaj los jednostki niezbyt zależy od wielkiej polityki. To jedno. A oprócz tego.... Nigdy w naszej historii nie mieliśmy tak dobrze. 60 lat bez wojen, a teraz dodatkowo teraz jesteśmy w najmocniejszym układzie świata. Wsród 10% najbardziej nowoczesnych krajów. W dodatku koło Niemiec po raz pierwszy pokojowych i cywilizowanych, koło Rosji pozbawionej imperialnej siły, zmierzającej ku normalności. Nie grozi nam zagłada, wojna, gwałtowny kataklizm. No i mamy szansę stać się pomostem między zachodem a wschodem. Lokalnym mocarstwem może. A na 100% żyć w spokoju i dostatniej. Tylko nie schrzańmy wszystkiego, bo dzieci nam tego nie darują. vR
|
|
wszechpolak to idiota i cała ta jego młodziez. Nie chciałem nigdy tego głosno powiedzieć ale niestety muszę. nazis
|
|
pierdolicie hipolicie (hipolity)........
|
|
Się okaże za pare lat co ta unia nam da
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |