czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
padło okienko kasowe

czy ktoś wpłacał kasę w Stokrotce?"Okienko kasowe"padło i pieniądze nie dotarły do odbiorców.Ja wpłacałam 2 tygodnie temu i już nie doszły...i nie dojdą!!!ZŁODZIEJSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: padło okienko kasowe

dobrze,ze napisalas o tym na forum...bedzie ostrzezenie dla innych...
duzo kasy ci przepadlo?nawet i glupich 10zl szkoda bo piechota nie chodzi :/

martam1979<----- a skąd masz informację, że padło??

:::...Myślę więc jestem - rzekł....i zniknął...:::

ja to potweirdzam upadla cala sieć punktów Mieszko, pisze o tym na pierwszej stronie dziesiejszej gazety wspoleczesnej.

i jest fajnie

dlatego ja zawsze wplacam na poczcie zero stresu a ze z 15zl wiecej - za ta sume spokojnie spie

mieszko.......padło

padło padło padło no i dobrze......

już dawno w telewizji było o tych tanich okkienkach jakie to są przekręty
ludzie wpłacali kase a ta niedochodziła gdzie powinna

Ja opłacałem kase za czyns w tym własnie okienku, i kasa przepadla, najgorsze w tym ze kłocac sie o te pieniadze w kasie, tłumaczyłem ludziom, ze niech sie lepiej wycofaja z kolejki bo kasa moze nie dotrzec, to patrzyli sie na mnie jak na psychola i grzecznie wpłacali pieniążki.

hahaha jakie barany :)

zacznijcie korzystac z czegoś takiego jak stałe zlecenie :)

a nie jakies mieszka czy poczty he

O tych okienkach to było głośno już kilka lat temu, głównie w TV. I wy się jeszcze na to nabieracie ?

szkoda mi tych kasjerek ktore tam pracowaly, podobno dowiedzialy sie z dnia na dzien ze traca prace i firma upada. Teraz musza patrzec w oczy tym oszukanym ludziom. Przyjmowaly spokojnie reklamacje nie majac swiadomosci ze ta kasa na serio znika!!!!! szok.

...bankowość elektroniczna się kłaniać zaczyna.
.. polecam film "Zeitgeist" i wszystko jasne !

________
Malachit

Hehe, ja płacę z kb24 i zawsze dochodzi... 99gr od transakcji. Polecam !

ha, a ja w dobrym czasie przestałam korzystać z tego okienka i dobrze. Słyszałam już złe opinie na ich temat, mimo to sama tam płaciłam 3 razy. Współczuję tylko innym...

a ja płacę z Intelligo i zawsze dochopdzi... 50gr od transakcji.

________
Malachit

Witam, Nazywam się paulina zakrzewska i pisze właśnie artykuł na tmat tych okenke kaowych, a dokłądnie na temat tego, że ogłosiły upadłośc,i mam prośbe, czy ci którzy korzystali z tych okienke mogli by do mnie na maila napisać:
ile wpłącili tam? jak sie dowiedzieli o bankructwie firmy?
czy bede doszukiwać swoihc praw w sądzie? i czy zapłącą rachunki jeszcze raz ?
na adres p_zakrzewska@op.pl
i jak chcecie ze mną porozmawiać na ten temat to podajcie mi numery telefonów a ja zadzwonię.
Myślę, że moge wam pomóć , bo przy naglośnieniu tej sprawy może łatwiej będzie odzywskać pieniądze, bo dowiedziałąm się, że firma ma jakieś zabezpieczenie finansowe.
Bardzo byłabym wdzięczna za pomoc, i możliwośc wykorzystania waszego zdania w tekście, nawet jeżeli nie chcecie się wypowiedzieć imiennie .
dziei , pozdrawiam serdecznie Paulia Zakrzewska

Spółka podała do publicznej informacji, że każda płatność, która nie dotarła na konto odbiorcy podlega ubezpieczeniu. Mam nadzieję, że to prawda bo jestem jedną z poszkodowanych. Mam zamiar odzyskać swoje pieniadze.

G a z e l a

For " Malachit... 50gr od transakcji." W inteligo, które mam od 5 lat przelewy realizowane na inne rachunki aniżeli Bank PKO BP i INTELIGO kosztują 1 zł. PRzelewu na konta w PKO BP i INTELIGO są bezprowizyjne. Mam zlecenie stałe za abonament tel. i zlecenie stałe na inne konto i wiem co mówię.

glupi zawsze traci 2 razy.

zycie

Gazela: z tego co dało się usłyszeć w mediach to mieli oni ubezpieczenie na wartość 1,5 mln PLN, gdy zadłużenie sięga kwoty 4,0.... 4,5 mln.

ADALL

ale o co chodzi - jakie okienko?

No cóż Gans widocznie jestem głupia skoro zachciało mi się przy okazji robienia zakupów opłacić jakieś rachynki, a nie jeździć po mieście szukając poczty. Ty jako rasowy "bizmesmen"pewnie działasz bardziej fachowo:)))
ADALL możliwe,że nie odzyskam tej kasy...jednak spróbować zawsze warto. Na szczęście nie była to znaczna kwota. Większość opłat robię przez internet.

G a z e l a

Gazela: życzę Ci abyś odzyskała wszystko "co do grosza". Ja osobiście nie płaciłem w tych okienkach, ale zapewne dlatego, że nie robię systematycznie zakupów. Nie dziwię się, że ludzie z nich korzystali. I nie chodzi tu może o mniejsze opłaty a o zaoszczędzony czas w pocztowych kolejkach. Wszak wszystkiego przez inter jeszcze nie opłaci.

ADALL

Opłaty robię wyłącznie przez internet. Konto Mbank - 50gr od transakcji. Gazelo, skoro większość opłat robisz przez internet, co Ciebie skłoniło że dokonałaś opłaty w okienku Mieszko? Myślę że całości pieniędzy, które wpłaciłaś niestety nie odzyskasz. Radzę Ci opłać swoje zobowiązania, bo naliczą Ci odsetki do zapłaty.

W Banku BPH 0 pln od transakcji, gdziekolwiek by się wysyłało...:)

witam,jestem poszkodowaną w okienku kasowym, straciłam 990zł, chętnie porozmawiam na ten temat,

Tu nie ma o czym gadać. Tobie potrzebny dobry psycholog. Osobiście Ci współczuję.

ADALL

buahahaha, spadlem z krzesla!! nastepna!!
"Witam, Nazywam się paulina zakrzewska i pisze właśnie artykuł na tmat tych okenke kaowych"
-dam ci rade dziewcze, zanim ***** naprawde zaczniesz pisac te artykuly to sie naucz jezyka polskiego!! juz nie chodzi o te literowki ale chociazby to ze sie nazywasz Paulina Zakrzewska a nie paulina zakrzewska!!!!

A tak wogóle to Pani Paulina Zakrzewska oferowała swoją pomoc. Nie dajcie się wciągnąć- nic Wam nie pomoże- napisałam do niej i nic nowego się nie dowiedziałam. Nie rozumiem po co jej to?????

a ja opłaciłem rachunki w PAF operator pocztowy i zobaczymy czy dojdą:)

a ja opłaciłem rachunki w PAF operator pocztowy i zobaczymy czy dojdą:)
najważniejsze że nie ma kolejek i jest mi po drodze

Syndyk podzielił już majątek upadłej spółki "Grosik". Osoby poszkodowane otrzymają zwrot pieniędzy zaledwie w wysokości 19,95%

W myśl zasady: wpłać złotówkę, my prześlemy grosik. Dziwię się, że do tej pory nie doczekaliśmy jakichkolwiek (czyt. skutecznych) regulacji prawnych dotyczących obrotu gotówką przez te karykaturalne podmioty gospodarcze. Niewielu z Was pamięta zapewne bank ś.p. Grobelnego. Po defraudacji, właściciela "bezpiecznej kasy" natychmiast szukano wszystkimi możliwymi listami gończymi, skazano na wieloletnie więzienie. Po wielu latach od tego zdarzenia mamy unijne państwo a kreatywna księgowość ciągle w obiegu.

ADALL

Ja niestety też jestem jeszcze stratyn, co prawda nie zbyt dużo, ale zawsze coś. Piszę jeszcze, bo ze strony www.okienkokasowe.pl można pobrać druki reklamacyjne i zgłoszenia szkody, zwracają pieniądze, tylko trzeba niestety to wypełnić i wysłać.

Osobiście większość opłat robię przez Inteligo, gdzie prowizja to śmieszne 0.50zł, a na konta pko bez prowizji, i to jest to.

Ludzie połaszczą się na coś takiego bo mają 50 gr lub 1 zł taniej. Ok ich sprawa. Tylko ile b będą stratni niech chociaż jedna wpłata nie dojdzie i będa musieli jeszcze raz płacić. Trzeba płacić na poczcie tam jest 100 % gwarancji. Poczta nigdy nie zbankrutuje. A jeżeli nie na poczcie to konta internetowe się kłaniają. Nie stoisz w kolejce no i jest tanio. Może nawet taniej niż w tych grosikach i mieszkach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org