czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
TAXI BIS zle ludzie

witam
Dzis pod szpitalem w Lomzy pewna osoba zostawila samochod przed znakiem TAXI. A panowi z BISU tacy madrzy sposcili powietrze z kola, nie rozumiem jaki w tym cel mieli i co tym osiagneli ale wiem jedno osoba ktora to zrobila nie ma za grosz kultury, a moze ta osoba przyjechala po leki dla chorej matki ? albo po jakies wyniki. Ludzie pomyslcie zanim cos zrobicie.
A do wyrozumialych mam prozbe nie zamawiajcie TAXI BIS bo to dno...Nawet slyszalam ze nie ktorzy mlodzi panowi z tamtad jezdza po narkotykach ...
Pozdrawiam

Igusia

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: TAXI BIS zle ludzie

aaaa mozliwe też coś słyszałem ,ale to nic dobrego dla nich i nie jeżdże tą korporacją

Napisałas ze pewna osoba zostawiła tam samochod. Dlaczego piszesz w jej imieniu i oczerniasz kierowcow tam pracujacych ze sa zli i jezdza po narkotykach.
Wypisujesz ze słyszałas a jaka masz pewnosc?
Jesli nie odpowiada ta firma to dzwonie po inna,a nie oczerniam tych kierowcow.(bo cos tam słyszałam)Jaka masz pewnosc ze to kierowcyz taxi Bis sposcili powietrze ,moze po prostu złapała ta osoba kapcia i tyle.

Ps .Jakis czas temu tez wiele opisywano o kierowcach Bisow i jakos ta firma działa.

Ja pozdrawiam taksowkarzy z Mpt 96 24

Pozdrawiam:
Grey

No ale jest jeden fakt . W niektorych taksowkach tej korporacji to smierdzi!!!

RUMCAJS

iga, napisz wprost że to ty postawiłaś tam swoją skorupę i tyle... Jeśli to nie ty, to założę się że jakaś inna kobieta miała tyle rozumu żeby taksiarzom zabierać miejsce pracy, bo nie widziała obok hektarowego parkingu:) kobiety za kółkiem tracą rozum...

akorat zrobil to mojem chlopakow.. a nie moze teraz tego napisac bo jest w pracy... powietrze zostalo spuszczone napewno bo widac po wentylku..
Pozdrawiam...
jak komus nie pasuje to niech sie nie wypowiada ja tylko pisze zeby by,o przestroga dla innych..

PS
nie pasuje nie czytaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Igusia

ja nam na BIS-owcow nie narzekam zawsze mozna sie do gadac!a ta osoba niech patrzy gdzie parkuje!to i tak ma szczescie ze tylko spuscili powietrze a nie przebili kol bo ja bym tak zrobil!!!patrzcie gdzie parkujecie!!a jesli w takich miejscach macie zamiar stanac to niech ktos siedzi w aucie i po sprawie odjedzie jesli bedzie taka potrzeba!a co do jazdy po dragach to nic nie slyszalem!wiec bezsens jest pisac zeby mieszkancy nie jezdzili BIs-em walnij sie w leb iga 161

przypominal zaparkowla przed znakiem a nie na ich miejscu.... czytajcie dokladnij....

Igusia

Autor: Iga161 napisała: "ja tylko pisze zeby by,o przestroga dla innych"

Masz rację Iga161: niech będzie to przestrogą aby nie stawiać auta na miejscu do tego zabronionym !

ADALL

a w taksóweczkach śmierdzi , bo panowie taksiarze nie myja sie - wiem to , bo sam poczułem odór potu w pewnym aucie. fuuuj!!!!!!

dziki lomza

Z większości opinii wynika, że TAXI BIS to najgorsze taksówki w mieście....
sam kiedyś doświadczyłem ich "jakości" za kurs za który zawsze innymi taksówkami płaciłem 30-45zł (poza miasto), Pan Z BIS zarządał 100zł i powiedział że to i tak bardzo mało. Oczywiście podziękowałem i poprosiłem o kurs do najbliższej konkurencji (konkurencyjnego postoju) .... :D

Aj ludzie czytać nie umiecie. Skoro ktoś postawił samochód przed znakiem, to oznacza, że samochód nie stał na postoju, tylko poza nim.
A co do samej korporacji to chcę coś powiedzieć kierowcom. "Ludzie myjcie Wy się i sprzątajcie swoje samochody!".
Jeju jechałam kilka razy tymi taksówkami i albo był w niej syf - spod siedzenia wyłaniały się stosy papierów etc lub kierowca pachniał inaczej. Ja nie wiem czy u nich to jest wymagane?
Przeżuciłam się na inne i jest dużo lepiej, ale i tak czasem się zdaża "pachnący kierowca".
Przecież oni normalnie są w pracy, ja nie wiem ajk tak można. To tak jakby baba z warzywniaka, albo mięsnego nie myła sie przze tydzień.

Sprzedam akwarium, sprzęt akw.
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/NaSprzedazAkwarystyka
Oraz rzeczy dla kobiet, dzieciaczków:
https://picasaweb.google.com/OmiyuO/12Sierpnia2013

buahah, znowu. Po pierwsze to jak znam zycie twoj kolega stanal na ich postoju, za ktory oni placa kilka tysiecy ( to kierowcy skladaja sie na postoje, jest to pobierane z ich oplat), choc dalej mial parking z ktorego nie chcialoby mu sie dupy ruszyc do auta. Wiecej tam nie ustanie, z jakiego powodu np. czlowiek ktory za to placi i ma z tego chleb ma sie martwic o to ze nie ma tam dla niego miejsca bo jakis niekulturalny cwaniak zajal mu je??ezeli nie stal na postoju to stal na zakazie w co jednak watpie, u nas zakazy jakos w miare sie szanuje bo mandaty nie male, prywatnosc czyjas zas w ogole!! A ze smierdzi to prawda ale nie tylko w tej korporacji,a ktos pisal mlodych kierowcow?? Ilu w Bisach jest mlodych kierowcow bo jakos nie kojaze??

Uwaga! Uwaga! Oni się myją raczej:) tylko nie stosują antyprespirantu pod pachy:) a to już jest różnica...

nie lubie BIS zawsze jak wracamy z kumplami z imprezy to nigdy Bisom nie placimy...

taaa, nie placicie nikomu bo wracacie z buta

to co to za palant parkuje na ich miejscu.
zebys wiedziała ile oni za nie płacą to bys inaczej gadała. A nie zajerzdza koles i parkuje na ich miejscu bo nie chce mu sie ruszyc dupy i podejsc pare metrówz parkingu tylko musi macho postawic przed wejsciem, bo bliżej. a jak jest inwalidą to dla nich są specjalne miejsca niedaleko wejscia.
J tam ich rozumiem bo wkur..... gdyby jakis cwel zpieprzylby sie na moje miejsce za które płace sporą kase

jest ryzyko jest zabawa

Co jeden polak może zrobić drugiemu. Odp: na ch**. Czy jeden polak pomoże drugiemu. Odp: ni ch**

Marceli masz w 100% rację.
Na forum to doskonale widać czytając te idiotyczne posty.

To nauczy sie parkowac na drugi raz a ty skad tak na wentylkach sie znasz ...?

Pewnie juz na niejednego wetyla gume naciagala buhahaha......

Jeździ się tylko tymi taksówkami co się lubi i ma zaufanie że w samochodzie pachnie i czysto jest ;) ja sam wole MPT (klony) i te zwykłe . A co do parkowania pod szpitalem ,dużo tam miejsc parkingowych i jak się chce kogoś podwiesić pod szpital i odjechać to robisz wjeżdżasz na izbę chorych lub pod drugę wejście zatrzymujesz się wysiada osoba która miała podjechać a ty odjeżdżasz lub na parking jak dłużej nawet do tego bankomatu ,nie zbawi 2 minuty drogi dłużej ;) .

najlepiej to z buta chodzić nigdy nie zawiadą i zdrowiej :D

a jakie narkotyki jedza te bisiaki hehe

antoni

Bisy to wszystko byli Ormowcy !! Jak mi by spuścili powietrze to odrazu w morde !!! Stare cwele !!!

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Ja z Bisami sam miałem przeboje, i tej korporacji już dawno podziękowałem.
Najgorsze co może być.

W zeszłym tygodniu parę razy wieczorem odwiedzałam szpital.

To przykre, jak kierowcy samochodów potrafią utrudnić życie innym użytkownikom tego obiektu. Zajmowane są miejsca dla niepełnosprawnych, mimo zakazów "staje się" na obu podjazdach "na chwilę".

A wiele osób zajeżdża pod same drzwi głownego wejścia nie po to "żeby kupić leki dla chorej mamusi babci czy kolokolwiek" - bo apteki przecież tam nie ma. Tylko po to, żeby skorzystać z BANKOMATU.

Tak tak, owo "na chwilkę" potrafi doprowadzić do tego, że czekają na mrozie pacjenci Stacji Dializ, którzy powinni być odwiezieni do domu. Na podjeździe do Izby Przyjęć czekają niejednokrotnie również karetki - bo ktoś wyszedł tylko na chwilę.

Nie można tak. Uważam, że mimo iz jest to droga wewnętrzna szpitala. To ktoś powinen się tym zająć. Straż Miejska? Mandat i blokada kół może poprawiłyby sytuację.

Nikomu nie życzę tego, by jechał karetką, która nie może zaparkować na podjeździe z powodu BRAKU MIEJSCA. Szpital jest dla pacjentów przede wszystkim i powinni oni mieć swobodny dostep do wejść i wyjść.

Nie mówmy też o sytuacji, z której "trzeba odprowadzić chorą babcię do szpitala" - można ją przeciez wprowadzić a potem zdjechać na miejsce parkingowe - troszkę empatii ludzie ! Nie jedna wasza babcia potrzebuje pomocy !

A co do BIS - nie pochwalam ich zachowan - korzystam w podbramkowych sytuacjach kiedy jest chłodno ciemno i nieprzyjemnie. Sytuacja z niedzieli: Wsiadłam i poprosiłam na ulicę ..... . Pan stwierdził, że jest nowy i nie wie gdzie to jest. Myślę sobie OK - poprowadzę. Pokazywałam palcem, mimo, że taksówkarz powinien chociaż w przybliżeniu znać położenie ULICY. Pod koniec kursu nie pytając o zdanie zaokrąglił sobie opłatę do pełnej złotówki, mimo, że i tak była to droższa, niedzielna taryfa. NIE POLECAM. Gdybym nie jechała z dziećmi, zrobiłabym awanturę. Nie skorzystam ponownie z usług tej korporacji.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org