Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dzięki!!! |
Dzięki wielkie za przybycie! - rodzinie, znajomym, przedstawicielom magistratu, pracującym, bezrobotnym, strażakom, piłkarzom naszej dużyny piłki nożnej, wydawcom gazety Bezcenna, fotografikom, działaczom społecznym, autorom 4lomza, Białostoczanom, komiwojażerom, współpracownikom, pracownikom Urzędu Miasta, bywalcom łomżyńskich lokali, pracownikom Radia Nadzieja, harcerzom i przedstawicielom innych grup społecznych Łomży! Dzisiejszy wieczór zakończył się bez strat! Jutro odsypiamy, a dzień później... ...dzień później wkraczam w nową rzeczywistość - i nie chodzi mi o Unię Europejską...! Pozdrawaim was wszystkich! A szczególnie tych, którzy śpiewali z moim szwagrem (in spe) dzisiejszej nocy na statoilu: "Poszła Karolinka do Gogolina" :) . _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dzięki!!! |
o co tu chodzi moze ktoś mi powie? Pasja
|
|
Nie zwracaj uwagi na niego, to taki lokalny folklor.
|
|
i ja Tobie dziękuję. Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia. POWODZENIA....
|
|
GRATULACJE i baw się dobrze w odmiennym stanie (cywilnym, nie świadomości). :-))) Pozdrawiam. grover
|
|
:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |