Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PIZNELI KURTAWE W MECHANIAKU!! |
Szatnia nr 12,dla znalazcy wysoka nagroda!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PIZNELI KURTAWE W MECHANIAKU!! |
o kurde...wspolczuje w taka pizdziawe wracac bez kurtki :/
|
|
za moich czasów się działy takie rzeczy, kupisz se drugą
|
|
dla jakiego znalazcy?!chyba dla złodzieja,jak odda... kurtka sama nie wyszla,zeby ktoś miał ja znaleźć...
|
|
HeHeHe :-) Cały Mechaniak... Oj, i co z tego, że są kamery w szatniach :-P Szkoda, tylko kasy...
|
|
DLACZEGO? iDŹ POPROS DYREKCJE , ODTWORZA NAGRANIE I ZŁODZIEJ SIE ZNAJDZIE ___POLAK___TO___JA___
|
|
dokladnie, a jak nie ma nagrania -niech ci szkola kase oddaje, bo z ich winy nagrania nie ma
|
|
współczuję...... z drugiej strony ukraść kurtkę komuś to chyba jakiś debil to zrobił.........
|
|
nie, to mechaniak.
|
|
dobrze ze nie ukradli butów tak jak mojemu kumplowi kiedys w drzewnej
|
|
Mi rok temu podobnego tylko dzien wczesniej tez ukradli kórtke ale w pg2. Oczywiscie bylo ich widac na 3 kamerach (wiem bo sam oglodalem) ale policja jakos nieznalazła. hehe wina szatniarek bo na lekcji to było a szatnia powinna byc zamnieta jednak kasy niezwrócono!
|
|
Jak bendziesz mial informacje co do zlodzieji ilu ich bylo itp. daj znac moze ci sami;)
|
|
z przykroscia musze stwierdzic,ze kasy nie dostaniesz za kurtke.uczulam sie w Mechaniaku i moja kolezanka tez miala przygode z kradzieza. grala na keybordzie i w I klasie wychowawczyni poprosila ja,zeby przyniosla sprzet do szkoly zagrala na otrzesinach naszej klasy,no to dlaczego nie? a ze nie jest z lomzy i nie chciala targac badz co badz duzego instrumentu pksem to wycha zaproponowala zeby zaniosla go do wfistow.jej maz mial tam szafke zamykana na klucz wiec nie strach bylo keyboard zostawic. organki przelezaly tam caly rok szkolny(wyjmowane na klasowe imprezy).gdy dziewczyna upomniala sie o swoja wlasnosc okazalo sie ze keyboard zostal skardziony.poszla z tym do wychowawczyni,ktora powiedziala:TO NIE JEST MOJA SPRAWA.JA CI ICH NIE UKRADLAM...
|
|
a jak ona wyglądała byś ją opisał
|
|
do haaaah5 a kiedy miala miejsce ta sytuacja z organkami kolezanki
|
|
mojej kumpeli kiedys na w-fie w mechaniaku z przebieralni zwineli komorke... narobila tyle dymu ze facet z w-fu zaplacil za duplikat karty i nowy telefon. Moze sprobuj u dyrektora szumu narobic wezwij policje do szkoly niech obejrza tasmy z kamer i moze dyrekcja poczuje sie do oddania kasy ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Wg prawa dyrekcja winna stworzyć takie warunki by kurtka nie zginęła , a jeżeli tak się stało szkoła powinna pokryć stratę. Zgłoś jak najszybciej na policję i żądaj pieniędzy.
|
|
dyrekcja nic nie zrobi... kloc sie o odtworzenie chociaz w sumie jakos sie bardzo chyba tym nie przejoles cio:)? a teraz jeszcze chory jestes to o odszkodowanie sie kloc hehe bo bez kurtki do domq wracales:) a kurtka zginela bo wczesniej ktos rozwalil klodke i pani szatniarka zabronila nam brac kurtki na rpzerwie wczesnije bo wlasnie klodka byla rozwalona...
|
|
ja nie wiem po co te kamery najwyrażniej na pokaz ..... ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
Może i dyrekcja zareaguje, ale kosztów nie pokryje i wątpie by nagranie było na kamerze, bo w boksach nie ma kamer... Zreszto to już nie pierwszy przypadek odkąd jest nowy dyrektor :-) Widać jego pomysł z kamerkami przynosi marne efekty :-/
|
|
to jak jest nowy to moze on:P i dorabia sobie na lewo heheheeh (żart) masz szanse ja zobaczyc jeszcze na czyimś grzbiecie. widocznie komuś też było zimno.
|
|
sytuacja miala miejsce bodajze 2 lata temu
|
|
ja na twoim miejscu nie szla bym ani do wychowawcy ani do dyrektora tylko od razu wzywala Policje.badz co badz to jest kradziez... niechby tylko wlasnosc szkoly zostala skaradziona,to by dopiero rozroba byla... moment by bylo dochodzenie...
|
|
eee..idziesz jezeli masz paragon...to pokazujes zi ci kase oddaja. kolesiowi buty ukradli to kase odzyskal ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
koniec tematu |
Sprawa zostala juz wyjasniona ..pieniadze zostana mi zwrocone ..dyrektor odtworzyl tasmy zrobil co mial zrobic i juz jest ok.. policji na wlasne zyczenie nie chcialem wzywac i dla mnie to proste.. tym oto akcentem zostala pozytywnie zakonczona sprawa kortki ..temat zakonczony pozdrawiam lock Mariusz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |