Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kawa raz jeszcze... |
jakiś czas temu pytałam, gdzie można napić się kawy w Łomży... z waszych postów wywnioskowałam, że idę do Retro i ... jedzenie smaczne, obsługa nieco niemrawa, ale... kawa nadaje się tylko do tego by zrobić sobie pilling... tak choc jest sygnowana przez Lavazze nie jest choć trochę do niej podobna (nawet do robionej w domowym ekspresie ciśnieniowym). rozczarowana pytam poraz drugi gdzie można napić się dobrej kawy?!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kawa raz jeszcze... |
wejdz sobie na tamten wątek i wybierz inny lokal, bylo tego pełno i nie zawracaj pały kawą, szkoda serwera...
|
|
u mnie, z domowego Krupsa ;))) jesli chodzi o lokale, to kiedys calkiem przyzwoita byla w Rampie(niewielki ekspress Lavazzy ładowany nabojami), choc nie wiem czy nadal to funkcjonuje. Nie najgorsza kawka jest w restauracjach 4PR, bywala w ogrodku obok Statoila(latem oczywiscie), w Yamie tez czasem zdazy sie wypic dobra kawe... no ale oczywiscie wszystko zalezy tez od podejscia do sprawy i towarzystwa... pozdrawiam Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
Kurde kupse z automatu i se wypij, a nie ta nidobr ta zajasna, a ta z prądem.....LOL
|
|
To chyba twoje największe zmartwienie co ?
|
|
Biernaczento nie kozakuj to :P:D heheh
|
|
już wiem dlaczego nie ma w Łomży kawiarni, dobrego kina, czy też ciekawych koncertów, czy nawet kabaretów... proste... przeciętny łomżanin, tutejszy forumowicz jest wymiocinem kultury masowej i tylko taką papkę jest w stanie przyjąc... tragiczne to ale prawdziwe, najważniejsze tu to ŁKS, a raczej "rozgrywki" poza boiskiem i piwsko ze startfoodsami...
|
|
hauzer dzięki za podpowiedź ;)
|
|
chyba za dużo kawy wypiłaś...
|
|
Od picia kawy tylko niestrawności można się nabawić, lepiej pić zieloną herbatkę mniam :)
|
|
kawe to tylko w kawiarni
|
|
Frick - myślę że ten twój tekst nie dotyczy się mnie
|