Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
STRANSKY |
Kto uważa że stransky jest idioto niech się wpisuje
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: STRANSKY |
ja uwazam:)...
|
|
Jazda z jakims Sranskymi na forum polityczne. Basienka sama jestes idioto
|
|
1basienka, niestety, styl twojej wypowiedzi dyskredytuje cie. Ludzie! Uzywajcie sprawdzania pisowni! Moje zdanie o STRANSKY'm: -Czlowiek skrzywdzony (glownie przez siebie, ale byc moze rowniez przez jakiegos ksiedza). -Sfrustrowany (byc moze seksualnie ;) ). -Prawdopodobnie nikt w zyciu nie zwraca na niego za duzej uwagi, stad usilna potrzeba zwrocenia na siebie uwagi na forum, ekstremistycznymi i skrajnymi pogladami, czesto rowniez w agresywnym tonie. -Nieustannie, sam nakreca siebie sytuacja polityczna i wypowiedziami innych osob (tzn chyba probuje sie dowartosciowac). -Byly lekarz, badz z rodziny lekarskiej (jesli wierzyc temu co pisal). -Problemy z rozdwojeniem jazni ;) (zlosliwy jestem) -ciemna strona STRANSKY'ego -czyli PiSowiec. -Nieustannie zbulwersowany czlowiek, ktory ludzi odmiennych pogladach uwaza za idiotow. -"Wzor tolerancji religijnej i pluralistycznej" -ach ten moj sarkazm. -Czlowiek ogarniety checia zniszczenia systemu, a zwlaszcza kosciola. -Prawdziwy talent w denerwowaniu ludzi. -------------------------- Ok, ale sa tez cechy pozytywne: -Komiczna postac, ktora czasami nawet potrafi bawic ;) - Jako PiSowiec, niechcacy spowodowal, ze niektorzy na prawde zaglosowali na PiS
|
|
Loosac--i to jest rzetelna ocena i napisana nie tylko dobrze stylistycznie ale i bez błędów ortograficznych ...co rzadko zdaża sie na tym Forum
|
|
krystynab napisał(a): > Loosac--i to jest rzetelna ocena i napisana nie tylko dobrze > stylistycznie ale i bez błędów ortograficznych ...co rzadko > zdaża sie na tym Forum Prawda, baaardzo rzadko się zdarza :D
|
|
A ja nie mam nic przeciwko STRANSKIEMU. Zawsze jego posty poprawiają mi nastrój, bo traktuję je z przymrużeniem oka. Uważam, że jeśli komuś nie "leży" jego poczucie humoru - zdecydowanie odbiegające od przeciętności, to nie powinien czytać jego wypowiedzi. Jedyne co nie podoba mi się u STRANSKIEgo i u innych forumowiczów - to wyzwiska i błędy w pisowni!
|
|
1basieńka ma racje.W/g mnie to biedny,(a),zakompleksiony,(a),człowiek.Ale swoimi postami,potrafi sprowokować .Myślę, że to stara szkoła -peerelowsko-esbecka. jarek
|
|
1basienka więc kim jesteś Ty?:) Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego... L. Tołstoj
|
|
baca666 - więc takie posty Ciebie prowokują ?? więc gdzie Twój rozum i logiczne myślenie ??. A tak nawiasem mówiąc to wszyscy powyżej 40-tego roku życia kończyli 'peerelowską' szkołę, a Ci starsi jak np. Kaczyńscy to te wyższe nawet za free. ________ Malachit
|
|
ja się wpisuje i uważam
|
|
1baśka ty jesteś idiotka. STRANSKI , bez niego forum byłoby nudą.
|
|
zastanawiam się tylko czy wogóle pisać na tematy zaczęte przez srańskiego......tego ....
|
|
Rzeczywiście "rozrywka" czytanie wypowiedzi człowieka, który ma kłopot z psychiką. To, tak jakby na oddziale psychiatrycznym lekarze i personel robili sobie kabaret z chorego, który uważa się za Napoleona, czy z innych pacjentów mających paranoje umysłowe, czy inne urojenia. Tacy ludzie powinni być leczeni, trzeba im pomagać odnaleźć się w życiu.
|
|
a kto to stransky?
|
|
Chej ty fak[t] jesteś kimś ważnym na tym psychiatrycznym czy paciętem.
|
|
Malachit.Mnie nie prowokuje.Po prostu stwierdziłem fakt.
|
|
baca666, więc skoro Ciebie nie prowokuje to na jakiej podstawie to stwierdzasz ?!. A może ten człowiek wcale nie ma problemów z psychą, a na dodatek dobrze się bawi czytając Wasze dociekania na jego temat. A Wy (nie wszyscy of koz) jak te konie z klapami na oczach :). ________ Malachit
|
|
Malachit.Mnie nie prowokuje.Po prostu stwierdziłem fakt.Pytasz się gdzie mój rozum i logiczne myślenie?Napisz szczerze ile masz lat.Bo,albo jesteś młody,albo nie potrafisz logicznie myśleć.Spytaj się kogoś co to znaczy-"stara,peerelowsko-esbecka szkoła".Oni swoje praktyki odbywali na takich jak ty.Bez urazy.
|
|
baca666, czy Ty nie widzisz że ktoś se z was jaja robi ?!, a wy zara szabelki w dłoń i huzia na Józia.... ________ Malachit
|
|
se moze se robi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |