czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
STRANSKY

Kto uważa że stransky jest idioto niech się wpisuje

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: STRANSKY

ja uwazam:)...

Jazda z jakims Sranskymi na forum polityczne. Basienka sama jestes idioto

1basienka, niestety, styl twojej wypowiedzi dyskredytuje cie. Ludzie! Uzywajcie sprawdzania pisowni!

Moje zdanie o STRANSKY'm:
-Czlowiek skrzywdzony (glownie przez siebie, ale byc moze rowniez przez jakiegos ksiedza).

-Sfrustrowany (byc moze seksualnie ;) ).

-Prawdopodobnie nikt w zyciu nie zwraca na niego za duzej uwagi, stad usilna potrzeba zwrocenia na siebie uwagi na forum, ekstremistycznymi i skrajnymi pogladami, czesto rowniez w agresywnym tonie.

-Nieustannie, sam nakreca siebie sytuacja polityczna i wypowiedziami innych osob (tzn chyba probuje sie dowartosciowac).

-Byly lekarz, badz z rodziny lekarskiej (jesli wierzyc temu co pisal).

-Problemy z rozdwojeniem jazni ;) (zlosliwy jestem) -ciemna strona STRANSKY'ego -czyli PiSowiec.

-Nieustannie zbulwersowany czlowiek, ktory ludzi odmiennych pogladach uwaza za idiotow.

-"Wzor tolerancji religijnej i pluralistycznej" -ach ten moj sarkazm.

-Czlowiek ogarniety checia zniszczenia systemu, a zwlaszcza kosciola.

-Prawdziwy talent w denerwowaniu ludzi.

--------------------------
Ok, ale sa tez cechy pozytywne:

-Komiczna postac, ktora czasami nawet potrafi bawic ;)

- Jako PiSowiec, niechcacy spowodowal, ze niektorzy na prawde zaglosowali na PiS

Loosac--i to jest rzetelna ocena i napisana nie tylko dobrze stylistycznie ale i bez błędów ortograficznych ...co rzadko zdaża sie na tym Forum

krystynab napisał(a):

> Loosac--i to jest rzetelna ocena i napisana nie tylko dobrze
> stylistycznie ale i bez błędów ortograficznych ...co rzadko
> zdaża sie na tym Forum

Prawda, baaardzo rzadko się zdarza :D

A ja nie mam nic przeciwko STRANSKIEMU.
Zawsze jego posty poprawiają mi nastrój, bo traktuję je z przymrużeniem oka. Uważam, że jeśli komuś nie "leży" jego poczucie humoru - zdecydowanie odbiegające od przeciętności, to nie powinien czytać jego wypowiedzi.

Jedyne co nie podoba mi się u STRANSKIEgo i u innych forumowiczów - to wyzwiska i błędy w pisowni!

1basieńka ma racje.W/g mnie to biedny,(a),zakompleksiony,(a),człowiek.Ale swoimi postami,potrafi sprowokować .Myślę, że to stara szkoła -peerelowsko-esbecka.

jarek

1basienka więc kim jesteś Ty?:)

Wiedza daje pokore, dziwi przeciętnego, nadyma małego...
L. Tołstoj

baca666 - więc takie posty Ciebie prowokują ?? więc gdzie Twój rozum i logiczne myślenie ??. A tak nawiasem mówiąc to wszyscy powyżej 40-tego roku życia kończyli 'peerelowską' szkołę, a Ci starsi jak np. Kaczyńscy to te wyższe nawet za free.

________
Malachit

ja się wpisuje i uważam

1baśka ty jesteś idiotka. STRANSKI , bez niego forum byłoby nudą.

zastanawiam się tylko czy wogóle pisać na tematy zaczęte przez srańskiego......tego ....

Rzeczywiście "rozrywka" czytanie wypowiedzi człowieka, który ma kłopot z psychiką. To, tak jakby na oddziale psychiatrycznym lekarze i personel robili sobie kabaret z chorego, który uważa się za Napoleona, czy z innych pacjentów mających paranoje umysłowe, czy inne urojenia. Tacy ludzie powinni być leczeni, trzeba im pomagać odnaleźć się w życiu.

a kto to stransky?

Chej ty fak[t] jesteś kimś ważnym na tym psychiatrycznym czy paciętem.

Malachit.Mnie nie prowokuje.Po prostu stwierdziłem fakt.

baca666, więc skoro Ciebie nie prowokuje to na jakiej podstawie to stwierdzasz ?!. A może ten człowiek wcale nie ma problemów z psychą, a na dodatek dobrze się bawi czytając Wasze dociekania na jego temat.
A Wy (nie wszyscy of koz) jak te konie z klapami na oczach :).

________
Malachit

Malachit.Mnie nie prowokuje.Po prostu stwierdziłem fakt.Pytasz się gdzie mój rozum i logiczne myślenie?Napisz szczerze ile masz lat.Bo,albo jesteś młody,albo nie potrafisz logicznie myśleć.Spytaj się kogoś co to znaczy-"stara,peerelowsko-esbecka szkoła".Oni swoje praktyki odbywali na takich jak ty.Bez urazy.

baca666, czy Ty nie widzisz że ktoś se z was jaja robi ?!, a wy zara szabelki w dłoń i huzia na Józia....

________
Malachit

se moze se robi

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org