Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
szyba golf 4 |
witam.Chciałem się dowiedzieć,czy wie ktoś gdzie mogę kupić tylna szybę do golfa 4?Ile może ona kosztować,oraz jaki zakład sie tym specjalizuje?Otóż dzisiaj jakąś godzine temu jechałem ul.Śniadeckiego i jakis młot(nie będę używał innych epitetów bo szkoda słów na takiego głąba)rzucił mi czyms w szybę,w wyniku czego poszła w drobny mak...........A propo,koleś weź zrób coś takiego dla taty w samochodzie.....wierzę że nie masz odwagi.....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: szyba golf 4 |
za prymo jest zaklad w ktorym wypieniaja szyby i sprzedaja szyba okolo 250 zł. i wymiana 120 zł
|
|
słuchaj,możesz mi podać jakis konkretny namiar?
|
|
jedz od strony prymy w kierunku BP i patrz sie na lewą strone, znajdziesz napewno, bedzie szyld
|
|
1.evelin wjazd na przeciwko starego Andaro.2.kraska auto szyby
|
|
z Kraska mialem do czynienia - solidna firma.
|
|
aha ,dzieki chłopaki.Są jeszcze wporządku ludzie.Dobrej nocki zyczę
|
|
a co do szyb to dzisiaj (napewno nie zbieg okolicznosci) widzialem pobite szyby na przystankach, jeden obok centrum 4plus a drugi obok skrzyzowania w piątnicy, ta sama banda moze i twojego golfa zalatwiła
|
|
Maciek,wiesz to raczej nie te cwaniaczki,ja jechałem w tym czasie kiedy to sie stało.Pewnie komuś za mało wrażeń.A co do przystanków to viekawe jakby smarkaczy złapali,czy wtedy by ich energia rozpierała.....
|
|
jedz na kraske.w evelinie maja podrobki a jak wezmiesz z kraski to bedziesz mial pewnosc ze oryginal,chyba ze nie robi ci to roznicy
|
|
Wiesz,jeżeli nie ma dużej róznicy to chetnie wezmę oryginał,jutro,w zasadzie dzisiaj zadzwonie i zapytam co i jak-mam nadzieje że jutro sie zrobi,bo z taką naturalną klima to się nie bardzo jeździ
|
|
G... prawda ani kraska ani ewelin nie mają orginałów, obaj biorą z firm, które nie mają nic wspólnego z orginałem, robiłem w tych firmach, jeden poziom wykonania, kraska troszkę drorzsza.
|
|
orginał szybę to można kupić w ASO za ok 1tyśka, w Evelinie mają Nordglas a na Krasce Pilkington te drugie trochę droższe
|
|
Robrob wiec co o tym sądzisz?Dzwoniłem,nowa szyba 300 +100robocizna.Czy mozna na nich polegać?
|
|
Ja równiez polecam Kraske :)
|
|
heheh jak sniadeckiego to pewnie te kozaki z pod smietnika (swoja droga co za miejsce spotkan)
|
|
anonimowiec te kozaki,to sie nadaja na drzwi do lasu.Dla mnie to CIOTY przez duże C.
|
|
chyba że to nie oni........ach ta Polska
|
|
Sory,poniosło mnie
|
|
ja ostatnio wymieniałam szybe w polówce na Krasce i jestem zadowolona. mialam wczesniej odprysk od kamienia i kleili mi w evelinie.mialo sie nie rozejsc....mialo :) pojechalam potem do nich a pan Justyn wyparl sie,ze to nie u niego bylo robione.ja rozumiem jakby to bylo po roku czasu,to moglby i nie kojarzyc,ale po miesiacu?!
|
|
szukalas polsrodkow to dostalas!
|
|
lukasz 1984 - ten ktos rzucil w szybe specjalnie? przeciez to szczyt bezmyslnosci ,jak se pomysle ,zebym wiozla swoja roczna coreczke z tylu i jakis palant by mi tak zrobil to mnie krew zalewa na sama mysl
|
|
raczej przypadkowo nie było.Pytałem się znajomego mówił że tylna szyba ot tak sobie nie pęka.Pewnie że ktoś specjalnie zrobił.niewiem czy pamiętacie,ale kiedys mi się o uszy obiło że gdzieś na przykoszarowej rzucali czymś w samochody.Kiedyś pamiętam że skakali po samochodach na parkingu.Brak mi słów.........................
|
|
xana,też mam fotelik z tyłu.Naszczęście siostrzenicy w nim nie było
|
|
tylko nogi z dupy powyrywac, nawet sobie nie zdaja sprawy z tego co robia ,narazaja ludzi swoja bezmyslnoscia na niebezpieczenstwo i dodatkowe koszta
|
|
Witam Potrzebuję jakiegoś linka lub strony gdzie bym mógł znaleść książkę serwisową do golfa IV Posiadam od nie dawna VW 1.4 v16. Proszę o pomoc i z góry dziękuję. Golf IV
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |