Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UWAGA!!! WśCIEKłY PIES |
Witam,informuję że na ulicy Al.Legionów w okolicy stacji statoil wałęsa się wsciekły pies,może ugryźc,kilka osób zostało już pogryzionych i znajduja sie w szpitalu.Do tej pory nikomu nie udało się go schwytac.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UWAGA!!! WśCIEKłY PIES |
jak wyglada? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Piesek mały,biały w czarne łatki.
|
|
i do tej pory nikt nie wysłał go na tamten świat? :shock: ---------------------------------------------------------------------------------------------------
|
|
poco odrazu na tamten świat nielpiej do schroniska zadzwonić!!
|
|
AAAAAAAAAAAAAAA WSZYSCY ZGINIEMY !!!!!!!!!!!!! KTO MI PUJDZIE KUPIĆ BROWARA , BO PATRZE SKLEPIK POD MIOIM BLOKIEM OTWARTY !!!!!!!!!!!!! ___POLAK___TO___JA___
|
|
pewnie ugryzl STRANSKIEGO to i wscieklizne zlapal:)
|
|
do schroniska go! przecież pies to przyjaciel człowieka. NIe zabijajcie go!! (Beth zaopiekuj się nim, przygarnij go)
|
|
Podaj mi namiary na tego psa, najlepiej jego numer IP to włamę się i go sformatuję na amen
|
|
Do Kiermka: Nie zajmuję się odławianiem psów ale zapewniam, że pracownicy schroniska próbują to zrobić. Ten piesek to suczka, która ma małe szczeniaki i dlatego nie daje sie podejść. Wściekła pewnie nie jest, ale ze względu na to, że ma małe, może być agresywna! Jeśli ktoś wie, w którym miejscu dokładnie się ona znajduje (gdzie ma kryjówkę) to proszę o informacje, wtedy łatwiej będzie ją zabrać razem ze szczeniakami.
|
|
ten pies to suczka z małymi i ona broni swoich dzieci jeżeli ktos zobaczy ta sunię niech natychmiast dzwoni do schroniska byłam dzisiaj z panią kierownik schroniska ale suni nie znalazłyśmy obeszłyśmy cały teren koło stokrotki statoila i iglo ale psiny nie ma najlepiej żeby wypatrzeć gdzie ona się chowa gdzie ma gniazdo bo tak z telefonu ze się kręci to nic nie da ponieważ jak schronisko przyjedzie suni juz dawno może nie być więc jeżeli ktoś zauważy sunię mam prośbe żeby najlepiej ją czymś zainteresował czy przynajmniej wypatrzył gdzie ona dokładnie najczęściej się kręci wtedy ułatwi to sprawę pracownikom schroniska
|
|
nr do schroniska: 086 216 31 83
|
|
doctorr-"pewnie ugryzl STRANSKIEGO to i wscieklizne zlapal:)" nie nie nie,to srański ugryzł psa :D
|
|
A Może to wściekła małolata szuka napaleńca w bmw.
|
|
"ten pies to suczka" ... ;)
|
|
Co to za propaganda?!
|