Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gzie można kupić nowe telefony |
mam prośbe-możecie mi polecić jakiś sklep,gdzie można kupić nowe telefony komórkowe w rozsądnej cenie
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gzie można kupić nowe telefony |
www.allegro.pl
|
|
oprócz www.allegro.pl :)
|
|
www.ebay.pl ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
W Salonie PLUSa ORANGE ERA PLAY - na abonament lub Mixa ;)
|
|
Ja moge Ci sprzedam Samsung X510 Nowka, Gwarancja, Bez Simlocka 220zł.
|
|
heheh dzięki ale mam troche inny model na oku.sama L760.ale chce kupić nówkę,z jakiegoś sklepu dość blisko
|
|
Dlaczego nie allegro? Nie masz 18 lat, rodziców którzy sfinalizują zakup czy może fobię przed zakupami z internetu? Jeśli to ostatnie to czym jest to spowodowane i co się stało, że piszesz "oprócz allegro"?. Mam 1xx komentarzy, wszystkie pozytywne. Jeśli miałbym coś kupować to najpierw przeglądam oferty na allegro(ebay), a następnie patrzę co oferują sklepy.
|
|
ja tez tak robie tylko alegro kupiłem tam w sumie z 8 telefonów i nigdy nietrafiłem na jakąś mine poprostu zadzwoń popytaj popatrz na komentarze :) i taniej napewno kupisz niż w sklepie no chyba że kasa niegra roli :D ;)
|
|
czemu nie chcę kupić na allegro? bo przegladając komentarze wielu sprzedawców dowiaduje się ze sprzedają tel używane,a do tego jest dość duży problem z gwarancją jakby coś
|
|
albo zapytam tak,czy w play sa jeszcze dostępne samsungi L760?
|
|
hmm to wyszukujac telefon po lewej stronie mozesz zaznaczyc ze chcesz nowke sztuke nie smigana.... polecam allegro ...
|
|
taaa, w Play`u są Samsung L760, wystarczy zajść do Stokrotki i się wszystkiego dowiesz :> _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
dzięki wszystkim za rade.pozdro
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |