czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gdzie w Łomży można zrobić kurs instruktora nauki jazdy!

Gdzie w Łomży można zrobić kurs instruktora nauki jazdy!
Jak długo trwa i ile kosztuje?
Jestem zainteresowany ze względu na wyjazd do Anglii, bo tam nasze dokumenty honorują i można niezłą kasę zarobić, oczywiście jeżeli zna się język:))))))))))))))))))))

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gdzie w Łomży można zrobić kurs instruktora nauki jazdy!

chłopie nawet sobie nie zdajesz sprawy jak ciezko zdac taki egzamin ! testy jak testy ale psychologiczny OJ. powodzenia zycze, zapytaj sie w WORDzie :)

kiedys slyszalem ze Kamiński robi i kosztuje to coś ok. 1500 zł. Ale nie wiem jaki jest stan faktyczny...

wyjdzie ok 2000 zl

"-Dzien dobry
-Czy trudno jest zdobyc kwalifikacje na egzaminatora?
-Aaa trudno trudno..."

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

jak możesz to informuj na bieżąco bo ciekawi mnie tez ten temat

Jutro zaczyna się kurs u Kaminiaka na Al.Legionów. Kurs kosztuje 1800 zł + 200 badania. Trwa 3 miesiące.

a potem egzaminy w Wordzie. podobno trzeba sie wykazać (czyt. posiadac sporoą wiedze i umiejetności)

ula 42 to trwa tak długo 3 miesiące :(

duży- oco chodzi z tym testem psychologicznym? ( czy to chodzi o badania psychologiczne mam je ważne jeszcze trzy lata)

No niestety trwa tak długo, ale i tak skrócili bo trwał niedawno pół roku a później 4 miesiące. Wiem na 100% bo mój znajomy się teraz zapisał.

Jesli chodzi o czas trwania to nie mysl,ze sie w 3 miesiece wyrobisz,jak sie zapisujesz to tak mowia a co do czego to ponad pol roku schodzi jesli chces miec szanse na zdanie to tylko i wylacznie w wordzie jakies pol roku temu jak zdawalem to u kaminiaka na 30 osob zdala jedna a w ordzie na 30 ,15 kurs ciebie wyjdzie jakies 2600zł nie apmietam dokladnie ale sam kurs 2000zł potwierdzenie nie karalnosci 50zł,z policji informacja o punktach 15 zł potwierdzenie,że masz prawko(to jest dla mnie smieszne) w wydzial komunikacji chyba jakies 15 l egzamin chyba 120zl plus jescze tam jakies pierdy,ale juz nie pamietam ,kasa z tego nie jest rewelacyjna i po pol roku bedziesz mial dosc uwierz mi!jak masz jescze jakies pytania pisz

Z tego co pisze lunatyk to masakra :(

Kurs na instruktora zdaje się w Białymstoku. Koszt około 4-5 tyś. zł. Teori jest około 50-100 godzin a jazdy nie pamiętam ale nie mniej niż 50 godzin do tego dochodzo skąplikowane i trudne testy psychologiczne. Czas kursu około 6 miesięcy albo więcej. Więcej informacji poszukaj w necie na google. Zycze powodzenia... hehe

A teraz jakie są terminy tego kursu w WORD Łomża i WORD Białystok ?

Stalowa Łapa co ty wogole wygadujesz???jakie 4-5tyś???Straszysz ludzi cenam i i trudnością???Najlepiej robić w WORDzie kurs ok.2000zl(+ drobne opłaty takie jak niekaralność i egzaminy),a do tego można starać się o dofinansowanie do takiego kursu(75% skutecznosci)
Egzaminy koncowe tez zdaje sie w WORDzie,bo tam zbiera sie komisja utworzona przez Marszałka Wojewodzctwa.Wystarczy dobrze słuchać wykładów a ze zdaniem nie bedzie problemów .

A ja polecam super ośrodek szkolenia tel.888601967 kurs 800zl.

A znacie dany następnego kursu w WORDzie

mi tez sie wydaje, że coś około 2tys

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org