piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Już w niedziele Legalne Wyścigi Samochodowe !!!

Już w niedziele Legalne Wyścigi Samochodowe na Fadomie !!!

ja przydę, zapowiada się naprawdę super.

Rozmawiałem z organizatorami, mają być zapewnione atrakcje.

Podobno impreza rozpoczyna się o 8 rano.

będziecie ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Już w niedziele Legalne Wyścigi Samochodowe !!!

Jak rozmawiałeś z organizatorami to nie pisz "podobno".
Zaproś po prostu.
Pozdrawiam

Impreza Super !!!!

Przybywajcie :)

bedziemy bedziemy ja napewno ;))) napewno bedzie spoko !!! a pozniej o 18 w lasku jednaczewskim jest ognisko ludzi z forum !! wiec przybywajcie zarowno tu jak i tu !!! pozdrawiam !!! do zobaczenia

To mają być wyścigi na prostej, czy poprostu rajd zrecznościowy dla wszystkich wielbicieli maluszkow :), a na poważnie bedą tam wyścigi na prostej lub cos podobnego, a nie tylko zręcznościówka.

szacunek dla wszystkich

raczej zrecznosciowka !! za mało tam miejsca na wyscigi na prostej !! ale moze organizatorzy nas czyms zaskoczą !! do zobaczenia jutro o 8 !!!

I jak się podobalo, bo dla mnie to słabo było.

dla Ciebie zawsze jest słabo. Z czegoś w życiu w ogóle jesteś zadowolony ?

ja uważam ,że wielu nie potrafiło dobrze mówie dobrze a nie bardzo dobrze porpowadzic pojazd na torze zrecznościowym. Więc jak oni magą się rwac do wyścigów na prostej , przy dużych prędkościach gdzie wymagane jest maksimum panowania nad pojazdem a ewentualnie wyprowadzenie go z sytuacji kryzysowej. dzisiejszy dzięn pokzazał , że w zasadzie nikt nie potrafił zapanować nad pojazdem. Poślizgi były tylko na wstępie kontrolowane a potem to już jak los chciał tak pojazd kończył ten poślizg.

nazis

Myślę, że było co oglądać :)
Mi bardzo się podobało.
Nie mówiąc już o mojej dziewczynie która też tak chce pojeździć teraz :)

mi rowniez sie podobało !! impreza była przygotowana profesjonalnie nic zarzucic !! przynajmniej z mojej strony !! bardzo dobra organizacja !! nagrody tez dobre :))) ogolnie spoko !!!

hm mi tez sie podobalo szczegolnie moj przejazd poza konkursem:)), kto nie widzial niech zaluje:)), mialem 3 czas jak sie okazalo(nie chwalac sie) a pojechalem tylko po to zeby kolegom swoim pokazac jak to sie robi:P, bylo bardzo duzo dymu:)

Gratulacje 3 czasu. :)

a kto był pierwszy ?

Niezła rewia była. Co prawda mój chłopak był daleko, ale liczy się start. Liczy się wytrwałość. Damian trzymaj się !!!!!!

Ludzie o czym wy mówicie rajd...wyścig... przecież to parodia :))) Pojechałem popatrzeć z ciekawości myślałem,że organizatrzy podejdą do sprawy serio, a tu zebrało się kilku fanów OLD CARS ze swoimi brykami typu stare poczciwe maluchy , FSO, polonezy... ustawili tory pod maluchy i jaja sobie robią. Z tego co widziałem to było kilka poważnych bryczek które ścigają się nielegalnie i napewno polatali by też legalnie ( LOGICZNE) ale nie na torze, który organizator ustawił sobie dla malucha. Jeden koleś jechał audi coupe (2.8 chyba) i nie mogł sie nawet rozpędzić na starym dworcu bo by zostawił na tych dziórach połowę spoilerów...Jeden koleś zrobił poważną robotę na starym dworcu (poza konkursem) białą toyotką yaris kto widział to nie muszę opowiadać... kupa dymu i duże umiejętności kierowcy pokaz niesamowity zresztą kolega z którejś naszej telewizji nakręcił tą pokazówkę... Panowie era maluchów to mit... już bardziej gokardy są widowiskowe, a co do bezpieczeństwa na niedzielnym'RAJDZIE' to podobno organizatorzy się popisali i na koniec ktoś rozbił główkę ??? pogotowie latało i drogówka ??? pozdrawiam wszystkich SZACUNECZEK DLA KIEROWCY YARISA...kolesie wołali na niego KOSINIAK albo WARIAT jakoś tak...

Lepszy taki Rajd niż żaden.
Komu się nie podoba - niech nie chodzi. Jest kilku ludzi co brali w tym udział, inni kibicowali i im się podobało. Ja teżuważam że LEPSZE TAKIE WYŚCIGI NIŻ NIELEGALNE !!!
Komu się nie podobało - niech zrobi lepsze. Terminów jest mnóstwo !

ja3 czemu myslisz ze rajd był podstawiony pod maluszki ?? zgadza sie ze dwa pierwsze miesca zajeły własnie te autka ale pozniej był opel kadett a 4 był polonez !!! chyba nie byles około 6 miesiecy temu na fadomie gdzie była impreza identyczna !!! tylko ze jezdziło sie tylko na fadomie !!! i kto wygrał ??? wcale nie maluch !! tylko gosciu GOLFEM a drugi był gosc DUZYM FIATEM !!! wiec to nie jest tak ze wyscig jest ustawiony pod maluchy !! kazdy startuje tym czym chce i tym co ma !! kogo interesuje czym kto startuje ??!! a wygrywają ci ktorzy mają troszke pojecia i jezdzi i daja troszke w pizde !!
mowisz o gosciu ktory szalał YARISEM !! spoko niech sobie szaleje nie mam nic przeciwko temu !! tylko w takich wyscigach nie chodzi o to zeby cały czas opony piszczały i leciał z nich dym !!! chodzi o to zeby jak najszybciej przejechac !!!
mowisz tez o koledze ktory rozbił głowe !! organizatorzy tu nie zawinili to był wypadek czysta głupota !!!
zgadzam sie tez z Marcinkiem jak potrafisz zorganizowac cos lepszego to prosimy !! napewno bedziemy !!
pozdrawiam

VIWA zebys doczytala to bys zakumala, to ja jechalem Yarisem i chodzilo przedewszystkim o to ze zrobilem powtarzam nie chwalac sie 3 czas, a przy okazji bylo bardzo duzo dymu i coniektorzy co widzieli z tego co slyszalem twierdza ze wlasnie ten przejazd podobal im sie najbardziej bo doszlo do niego troche umiejetnosci, nikt nie przejedzie se tak o palac non stop gume toru i nie zrobi 3 czasu
pozdrawiam Krzysiek

a apropo rajdu to mi sie podobalo i zaluje ze nie moglem wystartowac , raczej nie bylem w stanie ale dzien wczesniej przyjaciel mial urodziny a one sa tylko raz w roku:)
pozdrawiam Krzysiek

JA no spoko !! gratuluje umiejetnosci !! wszystko doczytalem !!! i jeszcze jedno nie jestem kobietą :))) tylko dorosłym mezczyzną :)))
pozdrawiam

hehe spoko juz teraz wiem zes chlop nie baba:)))

OK nie chciałem nikogo urazić tylko wielkie wrażenie robi temacik: JUŻ W NIEDZIELĘ LEGALNE WYŚCIGI... zabrzmiało to jak 3 część SZYBKICH I WŚCIEKŁYCH... W sumie była to okazja żeby spotkać się ze znajomymi w piękny niedzielny dzionek... JA (Krzysiek tak?)uważam że na następnej imprezce pokażesz kolesiom jak się jeździ... pozdrawiam wszystkich

WIWA to twój cytat : "... impreza była przygotowana profesjonalnie nic zarzucic !! przynajmniej z mojej strony !! bardzo dobra organizacja... " może byłeś organizatorem i sam siebie chwalisz ??? o czym ty mówisz jak profesjonalna i jaka dobra ta organizacja chłopie byłeś na starym dworcu ?? jedni się ganiają samochodami na torze, a pomiędzy nimi ludzie wjeżdżają i parkują samochody jak w codzienny dzień... a gdzie zabespieczenie medyczne z reguły na profesjonalnie przygotowanych imprezach zabezpieczenie stanowi : pogotowie , straż pożarna, policja... więc nie wciskaj kitu o jakimś profesjonaliźmie ... poprostu niezła harcerska imprezka... ja3

ja ten rajd też widziałem i widziałem przejazd tego Audi. Problem w tym ,że nie zawsze dobry samochód nadrobi braki w technice jazdy kierowcy. A w tym przypadku tak było. Jeżeli chodzi o te maluch to po prostu kierowcy tych aut pojechali logicznie, to znaczy odpowiednio do sytuacji . I nawet nie wysilając się na jakies karkołomne żałosne wyczyny które miały wyglądac na poślizgi kontroloowane zdołali osiągnąc dobre czasy przejazdu. Ja uważam ,że problem jest gdzie indziej . W tej grupie osób które chca organizowac tego typu imprezy ,są osoby które chcą dobrze jeżdzić i są takie osoby które chcą się tylko ścigac . Mają lepsze wozu ale kiepskie umiejętności . Fakt posiadania dobrego wozu a nie umiejętności ma im umożłiwić zwyciestwo a jednoczesnie ukryć ich ignorancje. Ja trzymam z tymi normalnymi ,którzy ze swoich bryk starają sie cos zrobic . Starają sie pokazać , ze coś potrafią.

Pasja

przejazd audi na dworcu nie mial nic wspolnego z brakiem umiejetnosci, poprostu kolo bal sie zgubic zawieszenie nic poza tym.

pasja ma na mysli przejazd z fadomu a tam nie wiem na czym mial niby gubic zawieszenie

nazis

Szkoda samochodu.

ale jaka frajda ;)

PASJA - zgadzam się z tobą co do umiejętności niektórych...ale nie do końca. Widziąłeś kiedyś rajd gdzie nie było karkołomnych popisówek... ja niestety nie... oczywiście wiesz trudno jest popisać się do końca (szybko i ładnie)... JAK TO ZROBIŁ NASZ KOLEGA - JA... jeśli się nie ma za dużego pojęcia, a co do ścigania się na prostej (400m) to nie mów, że to takie proste!!! Są u nas w łomży samochody, których utrzymanie i jazda na maxa po prostej to dużo większa sztuka niż latanie po kopercie :)) nie obrażaj wszystkich ścigających się po prostej bo w każdej grupie są fachowcy i pseudo... pozdrawiam wszystkich ja3 P.S JAK LUBICIE TAKIE " RAJDY " TO ZAPRASZAM !!! ORGANIZOWANE SĄ CODZIENNIE W LOKU NA ul. ZJAZD... przyszli rajdowcy szkolą się i walczą z instruktorami od rana do wieczora ... hahaha DO ZOBACZENIA W MODLINIE :)))))))))

Ale to miał byc Radj sprawnościowy, a nie pisk opon !!!

facet ty czytaj uwaznie ja powiedziałem dokładnie co innego. Powidziałem,że jazda po prostej z duża szybkościa jest bardziej trudnym zadanie. Więc czytaj uwaznie i nie napalaj się jak szczerbaty na suchary.

Pasja

he he ... Orange, wob9, Mariusz Pajdorowski, arko itp. to jedna i ta sama osoba!!!!! :) A wypowiada sie na ten sam temat kilka razy :))))

...Czytać umiem facet i widze,że to ty się napalasz jak ... ja tylko stwierdzam fakty dla mnie to możecie waszymi maluchami i fiatami na PARYŻ - DAKAR nawet jechać hahaha "SZYBKIE I WŚCIEKŁE MALUCHY 4" MODLIN CZEKA :)))))

Ludzie kochani... ja też tam jechałem i uważam, że było super!! Faktem jest, że nie zająłem rewelacyjnego miejsca i nie o to mi chodziło. W końcu coś w Łomży drgnęło, są ludzie co chcą coś robić i są tacy co chcą korzystać z tego. Widać, że nie są jakimiś nadętymi pierdołami co to tylko na tym (...) forum potrafią pisać a nic nie robić.

PS
Mimo 9 miejsca cieszy mnie fakt, że byłem lepszy w swojej Skodzie od w/w kolegi w Audi Coupe:)

nie byłęm zadnym organizarorem !! bylęm uczestnikiem !!! przy mnie jak ktos probował wjechac na stary dworzec zostawał usuwany !! po prostu jak ktos wjechał kazano mu wyjechac !!! dla mnie było spoko !! wszystko ok !! zgadzam sie tez z wypowiadzią ze Audi nie mialo czego gubic na fadomie !! teraz jest prosty niz zarzucic !! po prostu gosc szkoduje samochodu !!! nie wygrywa sie takich rajdow jadąc 5 km/h i nie przyciskajac troszke !! taki jest fakt !!! napewno taka imprea lepsza jak zadna !!! podziekowanania dla organizatorow !!!

A moze niezalezalo temu kolesiowi na wygraniu tego niby rajdu kosztem zawieszenia i ospojlerowania swojej fury

Hoł, Hoł ,Hoł

BYŁO SUPER A WY POPROSTU NIE MACIE CO ROBIĆ I CZEPIACIE SIE! JA 3 JEŻELI JESTES TAKI MĄDRY TO PROSZE ORGANIZUJ JAKIS RAJD SPROWADZ TYLKO DOBRE FURY I PORÓWNAMY NA KTOREJ IMPREZIE BYŁO ZABAWNIEJ! BO MI SIE PODOBALO KIEDY 3 CHLOPAKOW PODNIOSLO MALUCHA A JEDEN Z NICH SIEDZIAL POD I GO REPEROWAL BYLO FAJNIE I TYLE! W PROBACH ZRĘCZNOSCIOWYCH PRZECIEŻ NIE CHODZI O TO ŻEBY MIEC DOBRE AUTO TYLKO TRZEBA UMIEC NIM JEŻDZIĆ!!!!!

Lady Isztar

Witam

Pastwicie się nad czarnym Audi. Że kierowca nie przycisnął, że nie wygrał, a miał takie dobre auto... Ale bądźmy szczerzy. Na sprawnościówkach nawet najszybsze auto ma potężny problem z wygraniem z maluchem albo CC. Na 1/4 mili sytuacja się odwraca i wszystko jest ok. Bolidem F1 nikt nie będzie się ścigał w rajdach ulicznych, prawda? A poza tym w niedzielnej imprezie nie było najważniejsze kto i czym wygrał. Ważne było to, że można się było spotkać, spędzić czas nie obawiając się interwencji policji. A przy okazji poszaleć trochę na placach (dworzec był taki sobie, ale Fadom - stół). I najważniejsze. Mogliśmy zobaczyć co trzeba poprawić w kwestii organizacyjnej. Jak organizować czas, jak opisywać trasy itp. Kierowcy mogli zobaczyć jak wygląda opis trasy. Kto startował ten wie - przejazd przez miasto wg opisu wcale nie jest taki prosty. I teraz kiedy będziemy robili podobną imprezę, ale już z możliwośią zdobycia punktów do licencji rajdowej, będziemy wiedzieli jak zrobić, żeby było fajniej. Tak drodzy krytyczni wobec całego świata. Jeżeli jeszcze nie wiecie - licencje robi się właśnie na tak krytykowanych przez Was placach jak ten na starym dworcu. Najlepsi licencję robili i robią na małych autkach, a nie potworami.

Mam nadzieję, że następne tego typu imprezy potraktujecie jak zabawę, a nie walkę na śmierć i życie.

Pozdrawiam wszystkich, którzy spędzili tamtą niedzielę z nami na Spotkaniu Automobilklubu Łomżyńskiego.

A wszystkim, którzy zazdroszczą sukcesu maluchowi napiszę tylko tyle: wszystkie trasy przejeżdżał też przedstawiciel Sponsora. Ot tak, czysto hobbystycznie, bo się chłopak ściga Lancerem u siebie na Śląsku. I wiecie co? Puntem 1.2 na gazie miał czas lepszy na każdej próbie o kilka sekund od zwycięzców. Liczy się technika jazdy. O czym warto pamiętać.

Cbtr dobrze gada !! :))) rajd byl super organizacja tez !!! czekamy na nastepną tego typu impreze !! kiedy cos bedzie ???
pozdrawiam

LADY... OK nikt się nie czepia ty lubisz takie zabawy, a ktoś inne i każdy ma prawo się wypowiedzieć NIE dla mnie tez było ok spotkalismy sie z kumplami ...tylko nie wiem czy czytasz od początku ? Chodzi o to żeby nie mylić pojęć nie podniecać się RAJDEM, LEGALNE WYŚCIGI ...??? poprostu fajna zabawa NIE no i na koniec profesjonalne przygotowanie ?! Widziałaś jak kolesie podnoszsili malucha, a ja tez widziałem jak organizatozy sie popisali na konies karkołomnym rajdem podczas zwijania toru na fadomie i jeden z kolesiów wypadł z paki ciężarówki !!! ciekawe co było fajniejszym widokiem??pozdrawiam

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org