czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zakup wpisu na mieszkanie

na jakiej zasadzie można kupić od kogoś wpis na mieszkanie w spółdzielni? ile to może kosztować?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zakup wpisu na mieszkanie

co ci to da? spoldzielnia tego nie honoruje...juz bylo o tym w tv

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

chyba mnie nie zrozumiales...
chodzi o przypadek gdy ktos jest zapisany na budujacy sie blok i ktos inny chce ten zapis odkupic- czyli w rezultacie kupic miszkanie

W perspektywie to jest niemożliwe, chyba że masz w administracji znajomości, zły człowiek dobrze prawi:)

luśka...bardzo dobrze cie zrozumialem...

z tego co zrozumialem, to chcesz sprzedac wpis na mieszkanie w perspektywie...no wiec to jest niemozliwe:)

Jan_Serce no wlasnie;]

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Z tego co wiem nie ma możliwości odkupienia wpisu. Jeśli ktoś się zapisał i nie chce kupić może zrezygnować a wtedy na listę wchodzi kolejna osoba z kolejki. Niektórzy deweloperzy zezwalają na to.

Legends may sleep, but NEVER die ...

Ale jak ktos sie zapisal na mieszkanie to musial wplacic jakis procent na poczet tego mieszkania, wiec sprzedac wpis to pewnie odzyskac to co wplacil i jeszcze na tym zarobic?
Tylko tak jak pisali po co? Skoro mieszkania w Łomży są jeszcze wolne np u Zacharzewskiego?.:)Złoty okres sie skończył Panowie i Panie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org