czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obroń się sam xD

Wasze metody (jak ktos niechce piszac to niech nie pisze anie pierdo*i )

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obroń się sam xD

za*******ić w morde z pięści , pare kopów w brzuch - pytacie , czy to samoobrona ? Najeplsza obrono jest atak . A co Cie tak katujo w twoim srodowisku , że się pytasz ?

___POLAK___TO___JA___

buahahha, rapery!! obrona sie pisze matoly hahaha!! do nauki sie wezcie!!

Sonogo? Mogę się o coś zapytać? Najpierw temat o gazie piepszowym. Teraz o samoobronie :-)

Jeżeli coś się dzieje to może pomożemy :-) Jak chłopa kupa to i herkules **** :-P Całe forum 4lomza przyjdzie :-P Nikt się nie ugnie.... ;-) He he he

A tak poważnie to najlepszą metodą jest uniknąć "konfliktu"... jeżeli to tylko możliwe uciekać itd.
Jeżeli jednak nie jest możliwa ucieczka, albo idziesz z dziewczyną, rodziną lub kimkolwiek... to gaz... jeżeli tego nie posiadamy to ostatecznością jest atak, ale tylko wtedy, gdy jesteśmy pewni na 1000000%, że "przemoc fizyczna" jest nieunikniona.

To co napisałem wyżej powie Ci każdy instruktor na poważnym kursie.... Nie ma kozaków... i nigdy nie wiesz na kogo trafisz. Jeden kozak może trafić na lepszego kozaka i "po herbacie"....

dokladnie, gaz jest niezbedny w takich sytuacjach, czasem takze mozna posluzyc sie teleskopówką, ale jednak gaz jest najlepszym wynalazkiem człowieka przeciwko człowiekowi ;)

samoobrona -to z Lepperem musicie gadac

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

^ hanibalem lepperem.

Cytat:

Autor: 1POLAK (---.bsk.vectranet.pl)
Data: 29-10-07 20:26

za*******ić w morde z pięści , pare kopów w brzuch - pytacie , czy to samoobrona ? Najeplsza obrono jest atak . A co Cie tak katujo w twoim srodowisku , że się pytasz ?

Napisz e-mail do administratora o zmianę nicku. Proszę. Może być np. 1SŁOWAK.

zaraz bedzie... jakie kamizelki kupowac, a potem czolgi!

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

Heheh, "Ktore rakiety sa najlepsze w mieszkaniu tesciowej" ;)

-.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)

A co będzie jak teściowa też czyta 4lomza ???? I nie daj Boże zada pytanie jak najlepiej "zneutralizowac" zięcia ????

tesciowa jest na 102! :D prawie jak "Rudy"

Tesciowa bez szalika, to jak Rudy bez Szarika

najlepsza obrona. glock albo nóż w razie wypadku broniles sie nic
niezrobia

zycie

gangsterow na miescie mamy! uwazajcie na zycie!

W sumie to... może i racja. Jakby każdy miał pistolet... to by znacznie "drobna" przestępczość spadła...może troche na koszt zabójstw, ale przynajmniej by nikt Cię nie okradł :-)

W USA są stany w których jak jesteś pełnoletni to idziesz do sklepu i kupujesz spluwę. Przestępczość spadła.... bo będziesz 1000 razy zastanawiać się czy napaść na kogoś, bo możesz niezdążyć się przeżegnać i niemasz głowy. Bardzo często niepełnoletni gówniarze kradną... napadają. A tak by nie napadali, bo nie mogą sami kupić broni i by niewiedzieli czy ktoś ich do św. Piotra nie wyśle :-)

Ja osobiście nie jestem za tym, ale.. ale jak widać są miejsca gdzie to się sprawdza.... :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org