Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy wygrałeś/aś jakiś konkurs? Co byś chciał wygrać? |
Siemka! Forum dla wszystkich którzy wygrali jakiś konkurs i dla tych którzy chcieli by coś wygrać. Piszcie co wygraliście a co chcielibyście wygrać... Hmmm ja jedyne co wygrałam to książke z gazety... ale kto by tam chciał ją?? PISZCIE :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy wygrałeś/aś jakiś konkurs? Co byś chciał wygrać? |
ja jak bylem maly wygralem zestaw klocków LEGO xD xP
|
|
A ja PSXa dawno dawno temu :)
|
|
w życiu to wygrałem: kubek i plecak polsatu, walkmana, bezpłatną podróż taxi
|
|
raz trójke w totku
|
|
ka tróje w totku X 3 .Kubek Polsatu,bluze i plecak a o i jescze z ojcem 365 Browarów Łomża (a była impreza nie
|
|
ja ostatnio w piatnicy wygralam pendriva, dwa zaproszenia do 4 pory roku. kiedys wygalam ksiazke, zelazko,lokowke ostatnio z cogito dezedoranty axe i plyte fergie. czasami wygrywam w maszyny:) tez kiedys wygralam klocki lego:) i jest fajnie
|
|
Ja wygrałem ze śmiercią :-) -- Samotność to emocjonalna trzeźwość.
|
|
magnes na lodowke, a poza tym wygralem zuzyte beterie aaa ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Ja kiedys wygralem zegarek i zapalniczke z Marlboro, kurtke z L&M, ale najczesciej to takie pierdoly jak kubki koszulki itd (tzw nagrody pocieszenia) ;-P
|
|
O zapomniałam napisać że wygrałam kiedyś "samochód" a przysłali mi samo kierownice...
|
|
tommeknet - a paszport polsatu otrzymales?
|
|
Dla wszystkich osób które nie wygrały nic w życiu i dla tych którzy lubią wygrywać - zapraszam do wzięcia udziału w konkursie, który właśnie zaczął się dziś na Forum Miasta Łomży. Nie są to nagrody za kilkaset złotych ale zawsze jakiś prezent. Do wygrania jest szlifierka kątowa, balsam ujędrniający do ciała oraz balsamik smackers do ust. Więcej informacji oczywiście na nowym Forum Łomży :-)
|
|
...
|
|
wYGRAĆ WYGRAĆ WYGRAĆ WGRYWAĆ
|
|
a gdzie tego forum szukać?
|
|
jakby nie patrzyl to juz te konkursy sa rozwiazane... ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
A ja chce powiedzieć, że kto gra to wygrywa. WYGRAŁAM wycieczke dookoła świata - tak do okoła i byłam. Wycieczka życia., niezapomniane chwile i każdemu mówie grać, grać i wygrywać. Pozdrawiam i życze wygranych. Lora
|
|
Tu adresu podać nie mogę ponieważ i tak usuną Najprościej szukać w Google pod hasłem Forum Łomży :-) Na pewno będzie na 1 pozycji lub na słupach ogłoszeniowych w Łomży Autor: zly_czlowiek (---.elomza.pl) Data: 29-10-07 14:08 jakby nie patrzyl to juz te konkursy sa rozwiazane... Tak kilka konkursów jest już rozwiązanych a nagrody rozdane, ale dziś ruszył kolejny i jest aktualny do 9 listopada 2007
|
|
TAK ALE TEN KONKURS CO KAZAŁEŚ SPRAWDZIĆ W GOOGLE TO KONKURS PLASTYCZNY DLA DZIECI.... ZARAZ WAM PODAM GDZIE MOŻNA COŚŚ WYGRAĆ!!
|
|
Wpiszcie w google konkursy... i jest naprawde dużo różnych konkursów... Jest wiele katalogów z konkursami więc zgłaszać sie i życze powodzenia... Piszcie gdzie sie zgłaszacie
|
|
Aha!! aha! Aha! A ja wygrywałam kiedyś dużo! Np. bilet na koncert AION, płytę TURBO, kosmetyki Clearasil, plecak, przelot AN-2, kurs motolotniowy, itd. Teraz nie biorę udziału w konkursach i nie wygrywam! A chciałabym rower górski!! Albo jeszcze lepiej Harley'a! A co, pomarzyć zawsze można! Pozdrawiam marzycieli! I to prawda, że kto bierze udział w konkursach, ten kiedyś na pewno coś wygra!
|
|
Autor: mŁODA (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 29-10-07 17:39 TAK ALE TEN KONKURS CO KAZAŁEŚ SPRAWDZIĆ W GOOGLE TO KONKURS PLASTYCZNY DLA DZIECI.... ZARAZ WAM PODAM GDZIE MOŻNA COŚŚ WYGRAĆ!! :-) jaki plastyczny? hehe 3 proste pytania i szybka wygrana. http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Forum+%C5%81om%C5%BCy&lr=p
|
|
sorry, ale nie mogle znalezc... konkursu...wszystkie sa zablokowane, przez co rozumiem, ze rozwiazane...no chyyba, ze sa jescze gdzies poza sprawami technicznymi ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Tak admin zablokował temat z konkursem co nie oznacza, że sa nieaktualne. Ważna jest treść regulaminu konkursu i pytania na które trzeba odpowiedzieć :) Obecnie trwa [Konkurs] - Złota Jesień do 9 listopada. Co ciekawe konkursy są prawie co 2 tygodnie do końca roku, przynajmniej tak zapowiadają organizatorzy.
|
|
dzieki:) zauwazylem:) myslalem, ze chodzi o to..co na forum w tematach ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Hehe dzięki za link
|
|
wESZŁAM ALE TŻEBA MIEĆ ILEŚ TAM POSTÓW... TO SIE LICZY ILE RAZY NAPISAŁAM W RÓZNYCH FORACH
|
|
Dokładnie całe 30 postów z całego forum hehe
|
|
A ja wygrałem...... - 2 KALENDARZE - 3 KSIĄŻKI - 11ZŁ W TOTKU - GRE KOMPUTEROWO NO I CHYBA TO WZYSTKO... HEHE
|
|
Ja kiedyś wygrałem, jak byłem mały, " Głęboka studzienka" na organkach.
|
|
Już tylko tydzień został żeby zgarnąć nagrody w konkursie Forum Miasta Łomży :) http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Forum+%C5%81om%C5%BCy+Z%C5%82ota+Jesie%C5%84&lr=
|
|
szkoda, ze slownika nie wygrales ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Żeby wygrać trzeba grać... żeby nie być głodnym trzeba odwiedzić Forum Łomży i odpowiedzieć na pytanie w [Konkursie] - Forumożercy Czas trwania konkursu - 23.11.2007 Życzę smacznych wygranych
|
|
Hahahaha, mŁODA, ty sie poucz statystyki. Z tym zacieciem do ankietowania znajdziesz prace w OBOP :))
|
|
A ja zdrapuje, ale tylko po 2 zł wygrywam. Ale jakbym miala coś wygrać to KASE, wtedy bym sobie kupiła chatkę na plaży w Tunezji i niewolnika z wachlarzem i kelnera do podawania drinków.
|
|
na lancuchu:D i z ryksza?:D ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Dla zainteresowanych smakoszy... do rozdania 4 kupony na kolację w Czterech Porach Roku na Forum Łomży. Z nieoficjalnych źródeł będą rozdawać również niebawem wejściówki na koncert i kabaret. "Tak więc dowiadujta się"
|
|
z nieoficialnych zrodel:D?? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
A ja tam wygralem kilkanscie razy na STS ach i kiedys pinponga kieszonkowego
|
|
cO DO TYCH KONKURSÓW TO W SUMIE KTO NIE GRA TO NIE WYGRYWA!!
|
|
no mŁODA w zyciu bym na to nie wpadla....
|
|
To był "cytat" nie w códzysłowiu!!
|
|
a ja kiedyś wygrałem pieniądze!!! W drukarnii pieniędzy. Jest w łomży na długiej, w ścianie drukarnia pieniędzy, wpisujesz kod zwany pin-em i wygrywasz!! Nie martwcie się o mnie, ja jestem już duży. Potrafię odróżnić morze od kałuży...
|
|
A forum łomży zdążyło rozdać kolejne nagrody dla użytkowników forum. Tym razem wejściówki na kabaret Koń Polski :) Nawet nie trzeba było nic zgadywać tylko wysłać AŻ emaila do redakcji. Kolejne wejściówki tym razem na Agnieszkę Osiecką już za tydzień jak rozdadzą 4 kolacje w 4 Porach Roku
|
|
4 pory roku... miam pyszne pizze mają tam!!
|
|
ja nic nigdy nie wygrałam ale przydała by się kasa
|
|
Do wygrania są trzy, dwu osobowe Wejściówki na Koncert Piosenki Agnieszki Osieckiej 30.11.2007 r. oczywiście nie muszę przypominać że na Forum Miasta Łomży :) http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Forum+%C5%81om%C5%BCy&lr=
|
|
hMMM JA TO BYM CHCIAŁA TELEFON WYGRAĆ... BO WCZORAJ ZGUBIŁAM SWÓJ
|
|
Konkurs - Mikołajkowy trwa od 30.11.2007 do 4.12.2007 roku włącznie Nagrodami konkursu są dwie wejściówki na Koncert Mikołajkowy 6 grudnia 2007 roku, Sala koncertowa ŁOK, ul. Nowa 2, Koncerty: godzina 12:30 godzina 18:30 Jan Miłosz Zarzycki – dyrygent, Wiktor Zborowski – aktor W programie: E. Grieg - suita orkiestrowa „Peer Gynt” P. Czajkowski – suita orkiestrowa „Śpiąca Królewna” Więcej Informacji o Konkursie na forum:
|
|
Kto słyszał o konkursach niech pisze... ja i tak nie mam szczęścia
|
|
ja ponad rok temu w RMF MAXXX 200 PLN, był jakiś konkurs wysłałem 1 sms, jakieś tam pytanie i przyszedł przekaz, a w te wakacje w Radiostacji jak byłem w gdańsku wygrałem gadżety z Ecco walkatron czy jakoś tak, płyta, bilety na to, torba taka, tshirt i czapka z daszkiem :) w totka to chyba max 10zł, no w zdrapke 50, a pozatym to nie mam szczęścia, najlepiej mi w radiu idzie :D
|
|
Nom i też sie zdażyło zadzwoniłam do radia miałam wybrać jakiś kolor pod którym było ukryte pytanie wybrałam czerwony i miałam wymienić kontynenty. Ale że wtedy byłam malutka,głupiutka to nie umiałam. Poprosiłam siostre o pomoc a ona mi specjalnie głupoty gadała... No i sie nie udało wygrać... SZkoDA
|
|
Fajny pomysł na forum... Aż sie zazdrości jak sie czyta niektóre odpowiedzi wasze. mmmm./..
|
|
heheh " aby wygrać trzeba grać"
|
|
... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ...
|
|
... .., .., .., .., ... co będzie dalej???
|
|
Wygrałem 4 piłki do kosza, z 4 miśki, ok 10 książek i więcej nie pamiętam:]
|
|
Zapowiada się kolejna edycja konkursowa na Forum Łomży. Tym razem spora pula nagród świąteczno noworocznych dla użytkowników. Warto śledzić temat i załapać się na prezencik od mikołaja :) http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Forum+%C5%81om%C5%BCa+Konkursy&btnG=Szukaj&lr=
|
|
spróbujw
|
|
No i się rozszaleli na Święta ! :-D Jeszcze w tym tygodniu zapowiada się największy noworoczny konkurs jaki organizuje Forum Lomza Pl dla swoich użytkowników Jak na razie pojawił się tylko regulamin konkursu a już niebawem długa lista nagród do wygrania. Polecam trwać w gotowości wszystkim którzy byli grzeczni i niegrzeczni w tym roku bo Mikołaj ma dla Was cały worek nagród do rozdania... i tam takie inne bla bla... :) "W końcu Tobie też należy się nagroda"
|
|
antidog dzęki za te linki do konkursów i za informacje... Dawaj je częściej
|
|
Częściej? Po prostu zarejestruj się na forum bo tam praktycznie co dwa tygodnie a na pewno raz w miesiącu rozdają nagrody. Ale żeby nie było to tylko same nudne pisanie, zobaczcie pulę nagród jaką rozdają w konkursie noworocznym :-D Pula nagród A Nagrody rozdawane po jednej sztuce. Karnet na Basen Delfin (2 szt.) Szalik UKS Jedynka 50 min. do wykorzystania w Solarium "Sunshine" Strzyżenie + czesanie + nawilżanie ozonowe skóry głowy i włosów w "Salonie Edyta" Wejściowa na Koncert Sylwestrowy z ŁOK (4 szt.) Słuchawki Philips HP200 Wejściówka do KINA Millenium dla 2 osób Pula nagród B Nagrody rozdawane po jednej sztuce. - Album "Skarby Przyrody - Parki Narodowe i Rezerwaty (1 szt.) - Zestaw testowy do dzwonienia Skype od Intela (7 szt.) - Płyta CD od Intela o Kubicy i F1 (1 szt.) - Koszulka od firmy D-link (2 szt.) - Smycz od firmy D-link (5 szt.) - Czapka od firmy D-link ( 2 szt.) - Kalendarz od firmy D-link (5 szt.) - Słuchawki Philipsa HE280 (1 szt.) - Słuchawki Philipsa HE250 (1 szt.) - Zestaw do montażu PDA /MP3/ MP4/MOBILE w samochodzie (1 szt.) - Wejściówka do Kina Millenium (1 szt.) _________ Najlepsza wyszukiwarka Google http://www.google.pl/search?hl=pl&q=Forum+%C5%81om%C5%BCa+Konkursy&btnG=Szukaj&lr=
|
|
WOW dużo tego
|
|
Z emaila którego właśnie dostałem wynika, ze konkurs startuje dziś w nocy po północy. Tak wiec trzeba wstac o 10 i pilnować zadania :D
|
|
Dziś będzie już 4 zadanie konkursowe jakby kogoś interesowało zgarnięcie dla siebie prezentu świątecznego :) Codziennie między godz. 10:00 - 11:00 i 21:00 - 22:00[b/]
|
|
Dla fanów UKS Jedynki i reszty zainteresowanych osób :) "Forum Miasta Łomży przygotowało konkurs w którym mamy do rozdania Dwa Kalendarze UKS Jedynka na rok 2008"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |