czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nowy dywan!!!

Piesek zlał mi się na nowy dywan! :( Idę prać! Kto mi powie czym wyprać ten zaszczany dywan?? Piesek też jest nowy! :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nowy dywan!!!

wsadzic dywan do pralki z psem? chyba nie? wsadzis psa do pralki? chyba nie? wsadzic dywan do pralki? chyba nie? kupic vanish za 5 zl? oo tak!(tylko taki do dywanow) i nie stosuj na psie

ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!

hehehe dobre i rada raczej najlepsza:)

No niee!! Ronald! Twoje wpisy mnie rozwalają! ha ha ha! ale w sumie przepraszam! Tu nie ma sie z czego śmiać! To poważny problem! Do prania dywanów jest taki dobry preparat VANISH! Tylko gdzie go dzisiaj kupisz to nie wiem, bo jest niedziela! Dziś wypierz wodą a jutro bignij po vanish do dywanów, nie martw się, wszystko da sie wyprać, to dobry środek! A piesek jest pewnie nieco zestresowany w nowych warunkach i dlatego takie problemy! Chyba mu wybaczysz?? Musisz często z nim wychodzić, przynajmniej na poczatku, zanim nie załapie, że siusiu ma robić tylko na dworze! :)

Dywan już wyprany, tak mniej więcej. Ten vanish jutro kupię. A zpieskiem wychodzę co pół godziny! Dzięki za porady! No i oczywiście, że nie gniewam się na mego pieska! Rozumiem, ze nowa sytuacja go stresuje. Mnie trochę tez!

psa owinąć dywanem i trzepać pół godz o ścianę

Sam sie trzepnij o ścianę!

Ronald! Jak tam piesek? To jest szczeniak, czy dorosły pies? Naprawdę wychodzisz z nim co pół godziny? A jak będzie w nocy?? Nie zazdroszczę!
Jak "nowy" dywan?

Cześć Beth! Dzięki, że interesujesz sie moim pieskiem! Ma ok 2 lat. No i wychodzę z nim często, teraz juz żadziej niz pół godziny. Załapał chyba, że załatwia się na zewnątrz a nie w domu. Noc przespał a rano ok 5.30 obudził mnie i poszliśmy na spacerek. :) Dywan już wyprany vanishem, wszystko ok! Tylko nie wiem jeszcze jak go nazwać!!! Pozdro!

Interesuję to moze za duzo powiedziane ale cieszy mnie to, ze masz pieska ze schroniska, że dałeś mu dom! I życzę Wam jak najlepiej!
A spacerek o 5.30 to czysta przyjemność! :)

Powinnaś nauczyć psa, że jak ma potrzebę i jest w domu to powinien ''poprosić''. Mój pies zazwyczaj piszczy i go wypuszczam.

jest jeszcze taki płyn - WEZYR :D

...::: Dobry chłopak był.... i mało pił.... :::...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org