Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wasze niezawodne sposoby na dobrą naukę i sciąganie xD |
no wasze metody xD piszcieeeeee
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wasze niezawodne sposoby na dobrą naukę i sciąganie xD |
biore arkusz A2 pisze markerem, na lekcji wyciagalem z zeszytu czytalem ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Lepiej nie piszcie jak ściągacie nie wiadomo kto to czyta ;)
|
|
własnie po to są nicki a nie imiona i nazwiska .... xD
|
|
aaaaaa nauka xD ?
|
|
Byłam, widziałam, obserwowałam, robiłam uczniom klasóweczkę. Uwierzcie nauczyciel wszystko widzi, tylko nie zawsze chce widzieć :P
|
|
haha ja to najlepiej zeszyt pod kartke i dawaj xD hiA xXxXOnAxXxX
|
|
benia...w to akurat nie uwierze... odpowiednie kontrolowanie sytuacja, i powiedzmy srodkami...daje 90% szanse zaliczenia klasowki...wiem to z wlasnego doswiadczenia...achh te czasy ;) moge podac przyklady, ale nie chce mi sie ;-) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
ps... to zalezy od czlowieka, od ubioru, miejsca w lawce...itd... ja po wieloletnich obserwacjach ;) mam niezawodny sposob, ktory bym stosowal, gdybym mogl;] ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
no to napisz ten "niezawodny sposób"
|
|
dla mnie jest niezawodny i nie"" przynajmniej byl pare lat temu...teraz nie potrzebuje. UCZ sie, a nie sciagac ci sie chce! ;-) ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
male karteczki miedzy metalową rurką a blatem ławki. łatwo się dostać i szybko schować :)
|
|
jak pamietam lekcje rysynku technicznego...mialem zeszyt A4 i cala godzine zapisalem to co moglem, a moglem sporo;] ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
dodam jeszcze, ze siedzialm na pierwszych lawkach...i zeszyt lezal na lawce ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Uczniowie ściągali i ściągać będą i to widać, tylko uwierzcie,że nauczyciel widzi wszystko, a kartki zabiera tym, którym chce zabrać. :P Pierwsza ławka nie jest zła... bo belfer ustanie przy drugiej a na pierwszej rób co chcesz :)
|
|
a dla mnie dobre jest np. na slowka z jezyka obcego sluchawka bloototh i slucham sobie wczesniej nagranych slowek, jesli piszemy na swoich karteczkach dobrze jest tez napisac olowkiem na kartce sciage a pozniej zetrzec, w mojej klasie bylo modne pisane po scianach do czasu az sie dojzeli... sciaga wpisana z wel tez jest dobra lecz na wiekszosci przedmiotow kaza tel chowac na sprawdzianach. dobre jest tez wkladanie sciagi w przezroczysty dlugopis. szczerze jestem mistrzem sciagania:) teraz studiuje i obiecalam sobie zero sciagania.... za 2 tygodnie mam dwa examiny... no zobaczymy... i jest fajnie
|
|
Autor: sonogo (---.techtel.pl) Data: 28-10-07 13:16 własnie po to są nicki a nie imiona i nazwiska .... xD - Ogonowski!, Ty się weź za naukę!, albo Ci pałę wstawię na koniec roku! ________ Malachit
|
|
Autor: sonogo (---.techtel.pl) Data: 28-10-07 13:16 własnie po to są nicki a nie imiona i nazwiska .... xD Rafałku? Dobrze mówię ???? A jak pani z polskiego też wie, kto to jest sonogo ???? :-D :-D :-D :-D Może jest "hakerem", albo jasnowidzem :-P
|
|
Albo Administrator 4lomza jest też Woźnym w Twojej szkole.. i powie tu i tam co pisałeś :-P Teraz Administrator 4lomza powinien zabrać głos w tej sprawie :-P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |