Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
reklamy |
nie denerwuja was reklamy nak wchodzimy na 4lomza i na forum? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: reklamy |
denerwują ...Po drugie szacunek lojalność po pierwsze...
|
|
i to bardzo
|
|
zainstalujcie sobie AdBlock Plus (wtyczkę do firefox-a). Wtedy ani jednej reklamy nie ujzycie a strona będzie wyglądala normalnie. Zero wyskakujących okienek, zero reklam i zero wszystkiego złego! Nawt google adword blokują!
|
|
mowisz o firefoxie...jak mam zwykla mozille to tez? czy jakas ina odmiana programu do blokowania jest? ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
denerwują to za mało powiedziane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
denerwuja a najbardziej wkurzaja mnie takie kiedy cos gada...jejuuuu
|
|
a mnie tez takie co jak sie przesuwa strone na dol to i ta reklama idzie w dol ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
Cytat: mozilla.com firefox.com Widzisz roznice? Ostatnio podczas lekcji zaczal kwiczec ten prosiak z heyah. 4lomza - skonczcie z takimi reklamami bo delikatnie przeginacie.
|
|
sorry, ale nie umiem czytac... za co wszystkich przepraszam ZAKAZ WYWALANIA MOICH PODPISÓW!!!!!!
|
|
jakie reklamy? U mnie się nic nie wyświetla ! ADALL
|
|
:> u mnie tez :D -.-.-.-.-.- (podpis na urlopie)
|
|
^^ faktycznie, niektorzy uzywaja tylko jednego komputera.
|
|
u mnie również nie ma ani jednej reklamy :D
|
|
Nie ma a dlaczego?nie pajacujcie tylko podpowiedzcie czemu nie macie problemu!!! Wystarczy zainstalowac firewall i problem z glowy o ile sami nie zezwolicie na te pokazywanie reklam.Bardzo dobry jest Kerio jak rowniez Outpost.Ja mam Outposta i reklam brak..:)ogolnie zadowolony.:) Whatever.........
|
|
SG1: można prościej: firefox + wtyczka Adblock Plus
|
|
zgadza sie,tylko zalezy czy ktos chce przejsc na firefox choc mysle ze przecietnego uzytkownika to bylo by prostsze niz zabawa w firewall..:) Whatever.........
|
|
ja sie chyba juz przyzwyczaiłem ale wkurzają mnie takie co ucieka x do zamykania albo cos tp xD
|
|
hmmm jest jeszcze inny pomysl na pozbycie sie reklam. Zakupic domene za 50zl netto a po roku 100zl netto za kazdy kolejny rok Wykupic serwer w zaleznosci od jakosci od 10-300zl netto Chociaz do utrzymania takiego serwisu bez wiekszych przerw trzeba by wydac raczej ta gorna granice ale serwer za 300zl netto roznie spokojnie powinien styknac Oczywiscie trzeba by wybrac admina ktory charytatywnie usuwal by bzdetne posty i reagowal na wszelkie awarie Wtedy wszyscy beda sie cieszyli serwisiem bez reklam ;) Tylko kto zainwestuje swoj czas i pieniadze? Wkoncu tak chocznie krzyczycie o zablokowaniu reklam to pewnie jeszcze chetniej wylozycie kase na utrzymanie tego serwisu. Wiec ilu mamy chetnych? Cos czuje ze malo:/ No dalej czekamy na sponsora ;)
|
|
mnie problem reklam nie tyczy :) jak chcę zobaczyć reklamy (a czasem tak jest) wyłaczam Ad Blocka i luzi jest :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |