piątek, 22 listopada 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kolejna podwyzka w Multimedii

Po raz kolejny w tym roku od 1 maja Multimedia podwyzsza ceny swoich abonamentow. Czy Prezes Lipski nie powinien zaczac rozgladac sie za nowym operatorem telewizji kablowej? Dlaczego mieszkancy osiedla Perspektywa nie maja wyboru operatora?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kolejna podwyzka w Multimedii

Lipski nie zrobi nic, dopóki ma z tego kasę...po co mu nowy operator skoro ten dobrze płaci?
To się ***** do prasy nadaje...wogóle w perspektywie niezłe cyrki odchodzą, ale kto co z tym zrobi...? Samowola, beznadzieja i złodziejstwo...

Myślę więc jestem?

I bardzo dobrze jeśli jej członkowie tylko na forum umieja ubolewać a cykorzą aby pójść i stanowczo zrzadać ogłoszenia przetargu na operatora sieci kablowej to niech ich doją zgodnie z wymogami UE. Spółdzielnię tworzą członkowie i nikt im nie zabrania myślec ale jeśli sami nie chcą to myśli za nich prezes a oni w dowód wdzięczności głosuja na niego jak koreańczycy na Kim Ir Sena, obecnie Kim John Ila. Ponąc i jednym i drugim jest dobrze.

Pora chyba zmienić operatora chłopcy :)

najlepiej zmienic prezesa.!!!i to szybko !!!mieszkancom chyba odpowiada skoro po tylu donosach jeszcze nieposzli do prokuratury,???zresztą tam tez sa sami umoczeni kolesie ''komuchy'',

zmienic operatora - na jakiego, jezeli jest tylko jeden :(

... mysle ze pan prezes Lipski powinien sie zastanowic nad wpuszczeniem konkurencji dla Multimedii.

tak, myślę ze to by zniosło ceny. A zresztą, teraz już do Unii wejdziemy, i zapowiadają obniżenie o kilka % telekomunikacji i usług internetowych. Huraaaa

e tam, trza zmienić operatora. Jest tyle do wyboru !!! Po co ta gadka !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org