czwartek, 12 grudnia 2024 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KMITA ZABIERZÓW - ŁKS ŁOMŻA

Nie znalazlem tematu tego meczu jaki wynik. Po pierwszej polowie 0:0

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KMITA ZABIERZÓW - ŁKS ŁOMŻA

90 minuta 0:0

6 żółtych i czerwona dla Petasza !!!!!

"NAJWIERNIEJSI FANATYCY ŁKS" !!!!!!

Właśnie wg opisów graliśmy marnie w dodatku gorzej od rywali i niemal tradycyjnie zbieramy gromadę kartek a poza tym widzę niewielkie zainteresowanie meczem a nawet powiem więcej nie widzę zainteresowania klubem jako całością a szczególnie widać to na na trybunach.Niestety ale śmiem twierdzić ,że w Łomży prawdziwych kibiców jest zaledwie garstka.

ioioio co przez to mam rozumieć, to co napisałeś ?

Napisałem o drastycznie malejącym zainteresowania piłką nożną w Łomży oraz o nieuchronnie zbliżających się ciężkich czasach dla naszego klubu, nie rozpisuję sie bo to smutny temat. :/

a mnie najbardziej rozbawił ten tekst: "Trener łomżan był zadowolony z wyniku"
Wg mnie jest żenujące żeby się cieszyć z takiego wyniku z najgorszym zespołem w tabeli. Widać jak trener stawia na swój zespół. Czas wrócić do IV ligi. Wówczas z powrotem wszyscy będą się cieszyć że ŁKS będzie na szczycie tabeli.

właśnie jakoś nie widać tych wszystkich którzy tak na forum podawali się za wielkich kibiców i wszędzie krzyczeli o potędze ŁKSu, słabe wyniki i kibicowanie się znudziło?

Właśnie dlatego może lepiej pomyśleć nad sposobami promowania ŁKS-u aby znów powróciły czasy świetności choć obawiam się ,że w 2lidze to nie jest możliwe :/.Szczebelek niżej każdy chciał grać dla Łomży, a teraz każdy(prawie)chce odejść.Może macie jakieś pomysły na poprawę atmosfery w okół klubu?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org