Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czytaliście "Wiedźmina"? |
A zamierzacie zagrać??? Pewnie słyszeliście, że powstała gra? Już demo mnie zabiło - demo Czekam na dostarczenie gry do domu! :) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czytaliście "Wiedźmina"? |
Najpierw sobie książkę przeczytaj, a dopiero potem bierz sie do grania:D
|
|
Książka świetna, ja też już czekam na grę. Polska produkcja z budżetem 20 mln złotych. Oj będzie się działo :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
Tunioo1.... a o której książce piszesz? Którejś z sagi, czy zestaw opowiadań? W kontekście wiedźmina pewnie nie piszesz o trylogii husyckiej? Została mi ostatnia część z tej ostatniej kategorii - chcesz zasugerować coś jeszcze? Może coś ominąłem? (z opowiadań nie-Wiedźminowskich polecam następujące: "W leju po bombie" i "Muzykanci" :) ) _____________________ Kefas "Bo im tylko o to chodzi Abyś sam sobie szkodził Abyś sam nie mógł myśleć Abyś sam nie mógł chodzić"
|
|
saga o wiedźminie - klasyka polskiej fantasy. Gierka podobno ****, recenzja była ostatnio na wp.pl, pełno błędów, mało lokacji, ze scroonshotów wnioskuje, że wygląd postaci w grze to napewno wrażenia na tobie nie zrobi.
|
|
nei czytałem ale gra moze byłą by fajna tez sie napaliłem ale szkoda ze to nie crpg tylko rpg ale cuz moze pogram kiedys ostatnio sie napalilem na gazete z ksiązeczką i plakatem 15 złoty poiszłoooo xD
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |